Kozmetika

 1. TRI AKTIV - DNEVNA KREMA ZA LICE ruski preparati

  TRI AKTIV - DNEVNA KREMA ZA LICE

  za sve tipove kože

  Tri aktiv dnevna krema za lice obogaćena termalnom vodom, intenzivno hidrira i vitalnim minerala i mikroelementima obnavlja prirodan hidro-lipidni balans. Multivitaminski kompleks ublažava bore, poboljšava konture lica, vraća elastičnost kože, obnavlja energetski potencijal ćelija i podmlađuje kožu. Zahvaljujući svetlosti teksture i meke konzistencije krema se brzo apsorbuje, ne ostavlja masan sjaj i osećaj težine u koži. UF-A/UF-V filteri štite od foto-starenja.


  Upotreba: Nanesite ujutru kremu na očišćenu kožu lica i vrata. Može se koristiti kao podloga za make-up. Za najbolje rezultate preporučujemo upotrebu cele kolekcije na bazi termalnih voda kozmetičke linije "Tri-aktiv". Pogodan je za sve tipove kože.

 2. TRI AKTIV - NOĆNA KREMA ZA LICE ruski preparati

  TRI AKTIV - NOĆNA KREMA ZA LICE

  za sve tipove kože

  Noćna krema Tri-aktiv zasniva se na bogatstvu termalne vode španskog izvora Caldes de Malabelia. Tokom noći je proces obnavljanja ćelija veoma aktivan i potrebno je pružiti koži intenzivnu hidrataciju. "Tri-aktiv" krema savršeno neguje kožu vitalnim minerala i mikroelementima, obnavlja prirodni hidro-lipidni balans. Multivitaminski kompleks obezbeđuje koži osnovne supstance za hidrataciju, ishranu i oporavak.


  Upotreba: Nanesite uveče kremu na očišćenu kožu lica i vrata. Za najbolje rezultate preporučujemo upotrebu cele kolekcije na bazi termalnih voda kozmetičke linije "Tri-aktiv". Pogodan je za sve tipove kože.

 3. TRI AKTIV - SERUM ZA LICE ruski preparati

  TRI AKTIV - SERUM ZA LICE

  za sve tipove kože

  Serum Tri-aktiv je zasnovan na bazi termalne vode sa španskog izvora Caldes de Malabelia. Efikasno se bori protiv znakova starenja kože i pojačava uticaj kreme. Formula seruma sadrži najveću koncentraciju aktivnih sastojaka, koji imaju dugotrajan lifting efekat, smanjuju duboke bore, vraćaju prirodni ten i tonus kože. Serum ima delikatnu teksturu, lako se primenjuju i brzo apsorbuju. Svakodnevna upotreba seruma brzo obnavlja elastičnost i konture lica, mekoću i čvrstinu.


  Upotreba: Nanesite malu količinu seruma laganim tapkanjem vrhovima prstiju ujutru i uveče na očišćenu kožu lica pre nanošenja kreme. Za najbolje rezultate preporučujemo upotrebu cele kolekcije na bazi termalnih voda kozmetičke linije "Tri-aktiv". Pogodan je za sve tipove kože.

 4. ORGANIC SPA MASKE ZA LICE ruski preparati

  ORGANIC SPA MASKE ZA LICE

  za sve tipove kože

  Osnova maske je plava vulkanska glina pomešana sa kokosovim uljem i pšeničnim mekinjama. Nežno uklanja gornje slojeve kože i duboko čišti, hidrira, toniziranja i intenzivno podmlađuje i regeneriše kožu. Izuzetna mekoća kokosovog ulja smanjuje istezanje kože, a plava glina stimuliše prirodnu funkciju ćelija i sprečava nastanak bora. Nakon nanošenja pilinga koža je besprekorna, zdrava i mlada.


  Upotreba: Naneti deblji sloj maske na lice i vrat. Masirati blagim pokretima nekoliko minuta, a zatim ostaviti još 2-3 minuta da deluje maska. Isperite mlakom vodom. Koristiti 2-3 puta nedeljno.

 5. ŽENES GOLD - DNEVNA KREMA ZA LICE ruski preparati

  ŽENES GOLD - DNEVNA KREMA ZA LICE

  za sve tipove kože *

  Krema pospešuje smanjenje i sprečava nastanak novih bora. Glavni aktivni sastojak krema je DNK - ćelijiski kompleks ojačan bio-zlatom. Kombinacija DNK-kompleksa, biljne placente, vitamina E, A i F. Krema se lako upija i ne ostavlja masan trag, preporučuje se kao idealna osnova za šminku.


  Upotreba: Nanesite kremu ujutru na očišćenu kožu lica i vrata. Za najbolje rezultate preporučujemo upotrebu cele kolekcije za podmlađivanje kozmetičke linije "Ženes Gold". Pogodan je za sve tipove kože.


  * Preporučena starosna granica za upotrebu: + 30 godina

 6. ŽENES GOLD - NOĆNA KREMA ZA LICE ruski preparati

  ŽENES GOLD - NOĆNA KREMA ZA LICE

  za sve tipove kože *

  Efikasan proizvod usmeren na borbu protiv starenja kože. Specijalno dizajnirana da zadovolji fiziološke procese kože tokom noćnog sna. Zahvaljujući laganoj teksturi postepeno prodire u ćelije kože u stanju potpune relaksacije tela. Aktivni kompleks sadrži bio-zlatom, DNK, biljne placente, i vitamine E, A, F, koji dobro hrane, podmlađuju i štite kožu od gubitka vlage. Svakodnevna upotreba vraća koži mekoću, elastičnost, vitalnost i sjaj, smanjuje broj i dubinu bora.


  Upotreba: Nanesite uveče kremu na očišćenu kožu lica i vrata. Za najbolje rezultate preporučujemo upotrebu cele kolekcije za podmlađivanje kozmetičke linije "Ženes Gold". Pogodan je za sve tipove kože.


  * Preporučena starosna granica za upotrebu: + 30 godina

 7. ŽENES GOLD - SERUM ZA LICE ruski preparati

  ŽENES GOLD - SERUM ZA LICE

  za sve tipove kože *

  Serum je namenjen za poboljšanje ćelija i obnovu kože lica i vrata. DNK zajedno sa aktivnim prirodnim biološkim komponentima: sojina (biljna placenta), vitamini E, A, F, prodiru dublje u slojeve kože, efikasno stimulišu metabolički proces u koži, primoravajući ih da rade u režimu "mladosti".


  Upotreba: Kremu naneti ujutru i uveče na očišćenu kožu lica i vrata pre nanošenja dnevne ili noćne kreme za lice iz kozmetičke linije "Ženes Gold". Za najbolje rezultate preporučujemo upotrebu cele kolekcije za podmlađivanje kozmetičke linije "Ženes Gold". Pogodan je za sve tipove kože.


  * Preporučena starosna granica za upotrebu: + 30 godina