AGARIKUS gljiva

AGARIKUS gljiva

1.980 RSD

AGARIKUS je dodatak ishrani

90 kapsula

Aktivni sastojak (1 kapsula): sprašena gljiva agarikus (laricifomes officinalis) 500 mg

Ostali sastojci: kapsula od želatina (goveđeg)

Način upotrebe: uzimati 1 kapsulu dnevno uz obrok. Proizvod je namenjen odraslim osobama. Dužina primene najviše nedelju dana. Ukoliko dođe do pojave neželjenih efekata, odmah prekinuti sa upotrebom.

Napomena: preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo. Pre upotrebe konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Ne sme se koristiti u slučaju preosetljivosti na bilo koju komponentu proizvoda, u toku trudnoće i dojenja. Moguća je pojava digestivnih tegoba poput dijareje i grčeva.

Zemlja porekla: Rusija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 90 kapsula

Nema na zalihama

000

AGARIKUS (Laricifomes officinalisje gljiva koja raste na teritoriji Sibira i Dalekog istoka, isključivo na stablima ariša, kedra i sibirske jele. Unikatna svojstva gljive karakterišu se retkim hemijskim sastavom, i to visokim prisustvom smolastih jedinjenja koja gljiva dobija iz matičnog drveta (domaćina) na kome raste.
Tokom istraživanja hemijskog sastava 50-ih godina prošlog veka otkriveno je da gljiva Agarikus sadrži do 70% korisnih smolastih jedinjenja i da toliko visok sadržaj korisnih smolastih supstanci ne postoji u drugim biljnim organizmima.

U Sibiru, Agarikus ima široku primenu u periodu oporavka nakon bolesti kao sredstvo regulacije imuniteta,  normalizaciju rada jetre, poremećaja metabolizma masti, kao i intoksikacija različite etiologije.

Svojstva Agarikusa su temeljno istražena i objašnjena delovanjem korisnih smolastih jedinjenja na jetru, čiji uticaj pospešuje lučenje neophodnih fermenata koji regulišu ne samo rad jetre već i debelog i tankog creva.

Dodatne informacije

Pakovanje

90 kapsula

Proizvođač

Ocene(0)

Još uvek nema ocena.

Dodajte ocenu

Ocenite prvi “AGARIKUS gljiva”