Balzam za masažu Valentina Dikulja

Balzam za masažu Valentina Dikulja

850 RSD

Ruski balzam za masažu Valentina Dikulja je veoma efikasno sredstvo usmereno na umanjenje neprijatnog osećaja, bola u mišićima, aktivira krvotok i metabolizam u tkivima i zglobovima.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 100 ml

000

Masaža

Masaža je jedna od najstarijih, efektivnih i prirodnih metoda brzog poboljšanja funkcionalnog stanja lokomotornog aparata. Primena masaže ubrzava kapilarni krvotok,poboljšava vensku cirkulaciju, podstiče limfnu drenažu. Mišići se bolje snabdevaju kiseonikom i hranljivim supstancama, aktivno se oslobađaju od štetnih produkata metabolizma.  Poboljšava se pokretljivost zglobova, stimuliše se proces regeneracije.

Balzam za masažu Valentina Dikulja je veoma efikasno, u praksi provereno sredstvo za lokalnu upotrebu, koje je razvio akademik Valentin Ivanovič Dikulj (rus. Валентин Иванович Дикуль), specijalista za bolesti lokomotornog sistema. Delovanje prirodnih komponenti balzama usmereno je na umanjivanje neprijatnih osećaja, aktivizaciju krvotoka i metabolizma, kao i tkiva u okolini zglobova.

Svojstva balzama za masažu Valentina Dikulja

Efektivnost balzama uslovljena je lekovitim svojstvima i sinergijom komponenti koje ulaze u njen sastav.

Mumio

Mumio je jedan od najmoćnijih biostimulatora, aktivizira reparativne procese, ubrzava obnavljanje kostiju i zglobova, usporava procese starenja.

Pčelinji propolis

Pčelinji propolis – poseduje izraženu biološku aktivnost. Smrtonosno deluje na viruse, gljivice, bakterije, njegove bakteriostatičke osobine uporedive su sa svojstvima najjačih antibiotika, poseduje imunostimulišuće dejstvo.

Biljna ulja (ulje pasjeg trna, kedrovo ulje, maslinovo ulje, laneno ulje) poboljšavaju trofiku tkiva, uklanjaju spazam mišića, stimulišu lokalne i protivupalne aktivnosti.

Kompleks ekstrakata lekovitih biljaka, sastavljen je po principu sinergizma, pospešuje metaboličke procese u mišićima i tkivima u okolini zglobova, ima antioksidantna i protivupalna dejstva, pomaže izbacivanje mlečne kiseline, smanjenju otoka i grčeva mišića, aktivira rad krvotoka.

Način primene

Krem intenzivno utrljati 7-15 minuta, 2 puta na dan u oblasti leđa ili zglobova ili koristiti za profesionalnu masažu.

Po mogućnosti posle nanošenja kreme obezbediti toplinu i mirovanje tokom jednog časa. Preporučeno vreme trajanja kursa je ne manje od 10 dana.

Kontraindikacije: Individualna preosetljivost na komponente. U slučaju nastanka alergijskih reakcija prekinuti upotrebu i konsultovati se sa lekarom.

Additional information

Pakovanje

100 ml

Proizvođač

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “Balzam za masažu Valentina Dikulja”