Bezglutenska heljdino-pirinčana kaša (kaša br. 84)

Bezglutenska heljdino-pirinčana kaša (kaša br. 84)

600 RSD

Bezglutenska heljdino-pirinčana kaša (kaša br. 84) ne sadrži u svom sastavu pšenicu i ovas. Preporučuje se osobama koje imaju alergiju na gluten.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 240 gr. (8-10 porcija)

Nema na zalihama

000

Bezglutenska heljdino-pirinčana kaša (kaša br. 84)

Sastav kaše: neoljuštena heljda, pirinač, čičak (sačma), lan (sačma).

Za razliku od drugih kaša iz linije Samarski Zdorovjak, kaša br. 84 ne sadrži u svom sastavu pšenicu i ovas. Preporučuje se osobama koje imaju alergiju na gluten.

Poznato je da nedostatak silicijuma u tkivu direktno dovodi do poremećaja opšteg starenja organizma. Poremećaj metabolizma silicijuma dovodi do anemije, gubitka kose, bolesti zglobova, dijabetesa, kamenja u žuči i bubrezima – sve je to praćeno disbakteriozom. Pirinač neoljušteni je odlična prirodna namirnica koja sadrži silicijum.

Heljda je izvor ugljenih hidrata, belančevina, masti, vitamina grupe B i mikroelemenata. Heljda jača krvne sudove, snižava holesterol. Pogodna je za dijabetičare.

Priprema kaše

3 supene kašike pomešati sa 200ml tečnosti temperature do 60 stepeni (voda, mleko, bujon, sok itd.). Po želji u kašu možete dodati  med, voće ili je zasladite po želji ili ako volite slano onda možete dodati povrće i posoliti.

Preporuka za korišćenje: 2-3 puta nedeljno.

Kaše iz Rusije

Kaše „Samarski Zdorovjak“ su proizvodi koji se prave iz punog zrna različitih žitarica uz dodatke antioksidanasa, minerala, vitamina i mikroelemenata prirodnog porekla. Kaše ne sadrže konzervanse i hemiske dodatke. Svaka od ovih kaša se razlikuje po svom satavu i ima drugačiju primenu. Pogledajte ostale kaše: Samarski Zdorovjak.

Additional information

Linija proizvoda

Pakovanje

240 gr. (8-10 porcija)

Pomoć kod

Jačanje imuniteta, Pomoć za zglobove

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “Bezglutenska heljdino-pirinčana kaša (kaša br. 84)”