CELEBNAJA ČAGA – Snažna podrška imunitetu

CELEBNAJA ČAGA – Snažna podrška imunitetu

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 ocena korisnika)

600 RSD

Ocenjeno 5.00 od 5

Celebnaja Čaga je monoflorni ruski fitočaj altajskih planina. Gljiva ČAGA u sebe nagomilava lekovite sastojke iz korena, stabla i grana breze, a sadrži veliki broj nutritivnih supstanci izuzetne vrednosti.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 50 gr.

000

ČAGA je gljiva koja raste na stablu breze. Svojevremeno u bivšem SSSR-u ministarstvo zdravlja je propisalo da čagu upotrebljavaju sportisti, astronauti kao i sve osobe izložene intenzivnom psihofizičkom naporu kao adaptogen za poboljšavanje umnih i telesnih sposobnosti.

Gljiva ČAGA na drvetu breze

Gljiva ČAGA na drvetu breze

Fabrika farmaceutskih preparata Galen, jedna od najpoznatijih na Altaju, prepoznatljiva pre svega po kvalitetu čage i visokom nivou farmakološki aktivnih supstanca u istoj.

Sastav CELEBNAJE ČAGE

Divlja sibirska čaga (Inonotus obliquus) kontrolisane starosti usitnjena po proizvođačkoj specifikaciji.

Sibirska divlja čaga se bere nakon određene starosti, najčešće posle 20 godina, kada postaje lekovita i primenljiva u medicinske svrhe. Tek nakon dvadeset godina stvara se koncentracija lekovitih supstanci, neophodnog farmakološkog nivoa.

Čaga je bogata je polisaharidima, a pre svega sadržajem beta glukana, triterpena (među njima i lanosterol), sterola, saponina, inotodiola, trametenolične kiseline, SOD enzima i njenog glavnog sastojka betulinske kiseline u čagi.

Način primene

1 ravnu kafenu kašičicu preliti 2dl kipuće vode i ostaviti da odstoji 5-10 minuta.

Uzimati ujutro i uveče, pola sata pre jela, po potrebi i češće (tokom dana).

Kontraidikacije

Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti na neke od sastojaka gljive. Pre upotrebe, trudnicama i dojiljama potrebna je konsultacija sa lekarom.

Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) potrebno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju.

Proizvod nije lek.

Proizvođač: Farmaceutski zavod Galen, grad Barnaul, Ruska Federacija.

Additional information

Pakovanje

50 gr.

Proizvođač

Ocene(1)

  1. Ocenjeno 5 od 5

    Izuzetan, pije ga cela moja porodica. Odličan za imunitet, pomaže kod gastritisa, opšte stanje organizma bolje

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod