ČAGA CELEBNAJA – podrška imunitetu

ČAGA CELEBNAJA – podrška imunitetu

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 ocena korisnika)

600 RSD

Ocenjeno 5.00 od 5

ČAGA Celebnaja podrška imunitetu

Pakovanje: 50 g / granule

Sastav: ekstrakt i sprašena gljiva čaga (Inonotus obliquus).

Način primene: 1 ravnu kafenu kašičicu preliti 200 ml kipuće vode i ostaviti da odstoji 5-10 minuta. Uzimati ujutro i uveče, pola sata pre jela, po potrebi i češće (tokom dana).

Napomene: Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na neku od komponenti proizvoda, u toku trudnoće i dojenja. Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) preporučljivo je upotrebiti manju dozu (1/4 od predviđene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju. Proizvod nije lek.

Zemlja porekla: Ruska Federacija.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 50 gr.

000

ČAGA – Celebnaja je monoflorni fitočaj. Gljiva ČAGA u sebe nagomilava lekovite sastojke iz korena, stabla i grana breze, a sadrži veliki broj nutritivnih supstanci izuzetne vrednosti. Čaga je bogata polisaharidima, a pre svega sadržajem beta glukana, triterpena (među njima i lanosterol), sterolima, saponinima, inotodiolima, kiselinama, enzimima i betulinskom kiselinom.

Gljiva ČAGA na drvetu breze

Svojevremeno u bivšem SSSR-u ministarstvo zdravlja je propisalo da čagu upotrebljavaju sportisti, astronauti kao i sve osobe izložene intenzivnom psihofizičkom naporu kao adaptogen za poboljšavanje umnih i telesnih sposobnosti.

Sibirska divlja čaga se bere nakon određene starosti, kada postaje lekovita i primenljiva u medicinske svrhe. Tek nakon nekoliko godina stvara se koncentracija lekovitih supstanci, neophodnog farmakološkog nivoa.

 

Additional information

Pakovanje

50 gr.

Proizvođač

Ocene(1)

  1. Ocenjeno 5 od 5

    Izuzetan, pije ga cela moja porodica. Odličan za imunitet, pomaže kod gastritisa, opšte stanje organizma bolje

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod