Domaći kozmetičar – Maska za lice protiv starenja

Domaći kozmetičar – Maska za lice protiv starenja

280 RSD

Domaći kozmetičar – Maska za lice protiv starenja je maska sa biljnom placentom i možete je koristiti kao ekspresno sredstvo za brzo vraćanje koži mladosti i blistavosti.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 1 kesica

Nema na zalihama

000

Preporučujemo redovnu upotrebu maske (1-2 puta nedeljno). Možete je koristiti i kao ekspresno sredstvo za brzo vraćanje koži mladosti i blistavosti.
Biljna placenta je riznica esencijalnih hranljivih sastojaka za kožu. U njen sastav ulaze aminokiseline, neophodne za postiizanje biološke ravnoteže, koje ćelije kože koriste u vreme sinteze kolagena i elastina.
Kompleks peptida, mikroelemenata i mineralnih soli normalizuje razmenu materija u tkivima, obnavlja tonus, mikrocirkulaciju, neutrališe slobodne radikale, usporava starenje.

Specijalni hidrirajući dodatak, hidrira kako duboke, tako i površinske slojeve epiderma, „ispunjavajući“ i izravnavajući bore.

Upotreba

Otvoriti pakovanje, izvaditi masku, odviti je, staviti je na prethodno očišćenu kožu lica tako da maksimalno prianja, prateći reljef lica. Skinuti masku za 20-25 minuta. Ostatke tečnosti blago utrljati u kožu vrhovima prstiju. Obezbedite delovanje maske nanošenjem kreme koja odgovara vašem tipu kože. Maska je za jednokratnu upotrebu.

Sastav

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydrolysed Soy Protein, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben

Pakovanje: 1 kesica (26 gr.)

Additional information

Pakovanje

1 kesica

Proizvođač

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “Domaći kozmetičar – Maska za lice protiv starenja”