FORMULA ZA MUŠKARCE podrška muškom zdravlju

FORMULA ZA MUŠKARCE podrška muškom zdravlju

(2 recenzije korisnika)

3.040 RSD

Formula za muškarce je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor cinka, β-sitosterola i biološki aktivnih sastojaka biljaka.

90 tableta po 0,5 g

Aktivni sastojci (1 tableta): suvi ekstrakt ploda testeraste palme 50 mg, sprašen list peršuna 25 mg, suvi ekstrakt kore afričke šljive 20 mg (sadržaj β-sitosterola 2 mg), sprašeno seme bundeve 20 mg, cink (cink-citrat) 3,8 mg.

Ostali sastojci: stabilizatori: mikrokristalna celuloza, polivinilpirolidon, sredstva protiv zgrudnjavanja: talk, silicijum-dioksid, stabilizator: hidroksipropilmetilceluloza, boja: titan-dioksid, stabilizator: polietilenglikol, maltodekstrin.

Način upotrebe: Odrasli 1 tableta 2 puta dnevno uz obrok.

Napomena: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobe preosetljive na  bilo koji sastojak kao i osobe sa oslabljenom funkcijom srca i bubrega. Osobe sa istorijom hormon zavisnih tumora kao i osobe na terapiji lekovima pre upotrebe proizvoda treba da se konsultuju sa lekarom.

Zemlja porekla: Rusija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 90 tableta

Nema na zalihama

000

Sastav  Formule za muškarce ima široki spektar delovanja na organizam muškarca: antiupalno dejstvo na prostatu, poboljšava lučenje i balans muškog polnog hormona (testosterona).

Ekstrakti testeraste palme i afričke šljive sadrže niz prirodnih jedinjenja (uključujući flavonoide, sterole, masne kiseline), koja su poznata po svojoj sposobnosti da održavaju zdravlje prostate, imaju protivupalno i anti-edematozno dejstvo.

Semenke bundeve pojačavaju diurezu, podstiču izbacivanje hloridnih soli iz organizma i pozitivno utiču na aktivnost genitourinarnog sistema.

Peršun ima diuretski efekat.

Cink citrat pomaže u sintezi i održavanju prirodnog stanja nivoa muških polnih hormona.

Dodatne informacije

Pakovanje

90 tableta

Proizvođač

Ocene(2)

  1. VRLO KORISTAN SASTAV

  2. Sastav ok, ali sam propustio da uočim koliko ima tableta u bočici?

    • Poštovani Stevane, u bočici se nalazi 90 tableta.

Dodajte ocenu

Dodajte ocenu