FORMULA ZA MUŠKARCE – lekovito bilje za prostatu

FORMULA ZA MUŠKARCE – lekovito bilje za prostatu

Rated 5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 ocene korisnika)

2.840 RSD

Ocenjeno 5.00 od 5

Maksimalni potencijal zdrave prostate

Formula za muškarce којa ima za cilj rešavanje čestih problema i poremećaja u funkcionisanju organizma muškaraca, kao što su: prostatitis, adenom prostate, poremećaj potencije (impotencija), hormonski disbalans (lučenje testosterona).

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 90 tableta

000

 Bijni kompleks  za  prostatu i  jačanje muškog organizma

Naučnici kompanije Art Life su stvorili fitokompleks Formula za muškarce којi ima za cilj rešavanje čestih problema i poremećaja u funkcionisanju organizma muškaraca, kao što su: prostatitis, adenom prostate, poremećaj potencije (impotencija), hormonski disbalans (lučenje testosterona) i sl.

 

U sastav ovog fitokompleksa ulaze sledeće komponente

Testerasta palma (Serenoa Repes Berior) – deluje antiupalno  na prostatu. Korišćenje  preparata koji sadrži materije ove biljke pomaže izlučavanju mokraće i smanjenju veličine adenoma.

Afrička šljiva (Pugeum Africanum) – otklanja smetnje pri mokrenju. Ima antiupalno dejstvo na tkivo prostate i poboljšava njen rad. Sprečava razvoj adenoma.

Peršun – preporučuje se kod upalnih procesa prostate, kamena u bubregu i mokraćnoj bešici, pri suvišnoj količini tečnosti u organizmu.

Cink – korišćenjem ovog fitokompleksa sprečava se nedostatak cinka u organizmu. Nedostatak cinka može dovesti do smanjnog lučenja testosterona, izazivati pojavu i razvoj impotencije, kao i neplodnost.

Seme bundeve – ulje semenki bundeve se koristi za lečenje uvećane prostate (hiperplazije). Seme bundeve sadrži  bogati izvor nezasićenih masnih kiselina, pre svega alfa linolenske i oleinske kiseline, koje često nedostaju ishrani. Odličan je izvor biljnih sterola koji povoljno utiču na reprodukciju. Sadrži i beta karotin, vitamin E i kalijum. Karotenoidi, omega-3 masne kiseline i cink, odgovorni su za blagotvorno delovanje semenki bundeve na prostatu, a cink iz semenki čuva gustinu kostiju. Seme bundeve veoma je bogato magnezijumom, manganom, fosforom, gvožđem, bakrom, cinkom, vitaminom K i proteinima. Korisno je u održavanju funkcije prostate, pomaže kontrolisanje pražnjenja bešike, a deluje i kao regulator hormonskog balansa.

Svojim sastavom, ovaj lekoviti fitokompleks ima široki spektar delovanja na organizam muškarca: antiupalno dejstvo na prostatu, poboljšava lučenje i balans muškog polnog hormona (testosterona), sprečava nastanak i razvoj adenoma prostate, jača potenciju.

Теrapijske indikacije

 • Za uspostavljanje balansa muških polnih hormona.
 • Prostatitis, uretritis.
 • Adenom prostate.
 • Za poboljšanje potencije.
 • Za poboljšanje radne sposobnosti i opšteg stanja organizma muškaraca.

Nаčin primene

Uzimati 1-3 tablete dnevno, 1-3 puta dnevno uz obrok.
Pozitivni efekti terapije se javljaju nakon 20 dana redovnog uzimanja preparata. Terapija se može produžiti (na 3 do 6 meseci) u skladu sa individualnim potrebama, ili se terapija, u slučaju potrebe može ponaviti nakon 2 meseca.

Sastav

Tableta od 0,5 gr sadrži:

Palma puzavica (Serenoa Repes Berior) – 50 mg
Peršun (list) – 25 mg
Afrička šljiva (Pugeum Africanum) – 20 mg
Bundeva (seme) – 20 mg
Cink-oksid – 5,25 mg

Additional information

Pakovanje

90 tableta

Proizvođač

Ocene(3)

 1. Ocenjeno 5 od 5

  VRLO KORISTAN SASTAV

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Sastav ok, ali sam propustio da uočim koliko ima tableta u bočici?

  • Poštovani Stevane, u bočici se nalazi 90 tableta.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod