Granday ČAGA proactive

Granday ČAGA proactive

Rated 4.83 out of 5 based on 6 customer ratings
(6 ocena korisnika)

4.800 RSD

Ocenjeno 4.83 od 5

GRANDAY ČAGA proactive – aktivna zaštita od karcinoma i jačanje imuniteta. Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja čaga ekstrakta:

 • Čaga sa kordicepsom i timijanom
 • Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira
 • Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele

Sada u većem pakovanju od 135 kom (umesto 90 kom) po istoj ceni!

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 135 kom (45×3) briketa

000

Čaga, kordiceps i reiši su lekovite gljive, a njihovo korišćenje jedan je od načina jačanja i revitalizacije svih organa, odnosno ljudskog organizma u celini.

GRANDAY ČAGA proactive, sadrži kompleks prirodnih imuno modulatora, adaptogena i antioksidanata. Komponente biljnog kompleksa savršeno se dopunjuju i pojačavaju lekovita svojstva GRANDAY CHAGA proactive. Preparat je jednostavan za upotrebu. Jedan otopivi briket prelije se sa 200 ml. vrele vode i posle 5 do 7 min. spreman je za upotrebu.

Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja čaga ekstrakta koje se koriste tri puta u toku dana po tačno utvrđenom redosledu, ujutru, u podne i uveče pre ili posle obroka:

 • Čaga sa kordicepsom i timijanom
 • Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira
 • Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele

Pakovanje: GRANDAY ČAGA proactive sadrži u jednom pakovanju tri bočice sa po 30 briketa (90 kom) po 45 briketa (135 kom), što predstavlja potrebnu količinu za jedan i po mesec upotrebe.

 

ČAGA SA KORDICEPSOM I TIMIJANOM – 45 briketa

Svaka od komponenti zaustavlja patološke procese, jača imunitet i sprečava razvoj infekcija različite etiologije. Kordiceps (Cordyceps sinensis) raste na 4000 m nadmorske visine tibetskih masiva.  Čini jednu od komponenti čiji polisaharidi ispoljavaju snažno antikarcinomno dejstvo. Polisaharidi kordicepsa stimulišu makrofage da proizvode perforin koji blokira mutirane ćelije da se umnožavaju. Osim toga kordiceps intenzivira visok nivo razmene materija u organizmu. Ovaj jedinstveni kompleks ima svojstvo snažnog imunostimulatora. Timijan sadrži veliku količinu eteričnih ulja koja imaju antiupalno dejstvo. Smanjuje umor, povećava radnu sposobnot organizma i koristi se kao profilaksa u tretmanu protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Podržava funkcionalnost nervnog sistema u svim stresnim situacijama.

Sastav: Čaga gljiva, Čaga ekstrakt, Kordiceps ekstrakt i timijan.

Upotreba: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa kordicepsom i timijanom preliti sa 200 ml. vrele vode i  koristiti nakon 5 do 7 min.

ČAGA SA REIŠI GLjIVOM I EKSTRAKTOM ĐUMBIRA – 45 briketa

Reiši – medicinska gljiva u tradicionalnoj kineskoj medicini predstavlja beskonačni izvor energije. Naučno je dokazano da reiši pripada grupi adaptogena koji pomažu organizmu da se zaštiti od štetnih uticaja hemijskog zagađenja, radiacije i posledica promene klimatskih uslova.  Reiši gljiva efikasno sprovodi detoksikaciju na nivou ćelije.

Đumbir je biljka koja potiče iz južne Azije. Podstiče razmenu materije u organizmu i stimuliše imunološki odovor.  Takođe poboljšava stanje i funkciju gastroenterološkog trakta.

Sastav: Čaga gljiva i Čaga ekstrakt, Reiši, Đumbir

Upotreba: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa reiši i đumbirom preliti sa 200 ml. vrele vode i koristiti nakon 5 do 7 min.

ČAGA SA EKSTRAKTOM LISTA BRESKVE I SIBIRSKE JELE  – 45 briketa

Kombinacija Čage sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele je delotvorna antioksidantna zaštita organizma od uticaja slobodnih radikala. Sprečava prevremeno starenje ćelije, jača krvne sudove, poseduje antiupalno i antimikrobno delovanje. Lekovita svojstva sastojaka lista i cveta breskve opisuje u svom radu još sredinom desetog veka poznati doktor i filozof dalekog istoka Ibn Sina (Avicena) gde navodi da se upotrebom lista i cveta breskve mogu lečiti oboljenja poput mastopatija, mioma i endometroza… I danas sposobnost i isceliteljska vrednost ove biljke, u Kini se poistovećuje sa blagotvornim dejstvom Žen-šena.

Sibirska jela (Abies Sibirica) se od davnina koristi u tradicionalnoj medicini Rusije kao sredstvo snažne odbrambene sposobnosti.

Sastav: Čaga gljiva i Čaga ekstrakt, sa ekstraktom lista breskve i Sibirske jele

Upotreba: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa ekstraktom lista breskve i Sibirske jele preliti sa 200 ml. vrele vode i  koristiti nakon 5 do 7 min.

Sibirska farmaceutska kompanija iz Tomska Art lajf  isključivo se bavi proizvodnjom prirodnih lekovitih preparata biljnog porekla. Krajem prošle godine naučni tim ovog naučno-tehnološkog giganta patentirao je  kombinaciju  gljiva Čaga, Kordiceps, Rejši, precizno izbalansiranih odnosa sa dodatakom ekstrakta lekovitih biljaka poput đumbira, lista breskve i timijana.

Jedinstvenom tehnologijom izrade, naučnici kompanije  u Sibiru ostvarili su značajan rezultat. Prvi put postignut je idealan odnos sastojaka koji ljudski organizam može da apsorbuje u najvećem procentu, čemu direktno doprinosi i konzistentnost oblika (otopivi briketi) čime je omogućeno da se preparat Čage (GRANDAY CHAGA proactive) konzumira u obliku tečnosti – čaja. Cilj programa stvaranja ovakve vrste napitka je da bude lako dostupan i jednostavan za primenu, da  svakodnevno štiti, čuva i umnožava resurse organizma, daje životnu snagu i čuva zdravlje.

Kontraindikacije: Individualna preosetljivost.

Napomena: Čagu mogu koristiti potpuno zdrave osobe u cilju podrške i snaženja imuniteta.

Additional information

Pakovanje

135 kom (45×3) briketa

Proizvođač

Ocene(12)

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Da li je bolje piti ovo ili vas caj caga

  • Poštovana Marija, svakako je jači kompleks Granday chaga.
   To je kompleks Čage sa kordicepsom, reiši gljivom i listom sibirske jele. Preporuka je za onkološke bolesnike ali svakako mogu piti i zdravi.
   Jači je od samog čaga čaja.

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Postovani, imala sam spontani pobacaj u trecem mesecu. Htela bih da podignem imunitet i kupim proizvod koji moze da pomogne ponovnom zacecu. Da li je bolje da uzmem mumio tablete ili cagu proaktiv? Hvala

  • Poštovana Milice, možete piti Čagu, ona je odlična za podizanje imuniteta. Imamo je u više oblika, preporučila bih u vidu praha, to je Biočaga za mesec dana, a možete koristiti i vaginalete FEMINORMAL (sa mumiom). One će delovati lokalno na vašu sluzokožu. Za detaljnije informacije pozovite nas na broj u apoteci 011-24-66-871.

 3. Ocenjeno 5 od 5

  Postovani,da li osoba sa kolitisom izazvan zracnim terapijama sme koristiti preparat?

  • Poštovani Vaske,
   Granday Chaga Proactive sadrži kompleks prirodnih imuno modulatora i antioksidanata u čiji sastav ulazi Čaga sa kordicepsom,reiši gljivom i listom sibirske jele. Kontraindikacije nisu zabeležene.Preporuka za njeno korišćenje je u toku ili nakon terapije(zračne ili hemio terapije) uz konsultaciju sa vašim lekarom.

 4. Ocenjeno 4 od 5

  Pozdrav,
  Da li pomaže kod psorijaze, i da li onda preporučujete Granday ili BioČagu

  • Poštovani Ivane, kod psorijaze preporučujemo da koristite Kartalin kremu, a tokom terapije možete piti preparate Sistem očišćenja ili Toksfajter koji su za detoksikaciju organizma, ili preparate Čage koji podižu imunitet.

 5. Ocenjeno 5 od 5

  Molim Vas kažite mi da li ovaj čaj namenjen samo odraslim osobama ili ga mogu preventivno uzimati i deca.

  • Poštovana Verice, Granday čaga je namenjena za upotrebu kod odraslih. Deci ne preporučujemo bez konsultacije sa pedijatrom.

 6. Ocenjeno 5 od 5

  Da li ovaj preparat može da zaustavi širenje stanica tumora?

  • Poštovani Damire, Granday Čaga proactive je imunomodulator koji služi za jačanje odbrambenih snaga organizma. Čaga, kordiceps i reiši koji ulaze u sastav ovog preparata su lekovite gljive, a njihovo korišćenje je jedan od načina jačanja svih organa i na taj način pomažu da se organizam sam izbori.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod