Granday ČAGA proactive

Granday ČAGA proactive

Rated 4.83 out of 5 based on 6 customer ratings
(6 ocena korisnika)

4.800 RSD

Ocenjeno 4.83 od 5

GRANDAY ČAGA proactive – aktivna zaštita i jačanje imuniteta. Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja čaga ekstrakta:

 • Čaga sa kordicepsom i timijanom
 • Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira
 • Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 135 kom (45×3) briketa

000

Čaga, kordiceps i reiši su lekovite gljive, a njihovo korišćenje jedan je od načina jačanja i revitalizacije svih organa, odnosno ljudskog organizma u celini.

GRANDAY ČAGA proactive, sadrži kompleks prirodnih imuno modulatora, adaptogena i antioksidanata. Komponente biljnog kompleksa savršeno se dopunjuju i pojačavaju lekovita svojstva GRANDAY CHAGA proactive. Preparat je jednostavan za upotrebu. Jedan otopivi briket prelije se sa 200 ml. vrele vode i posle 5 do 7 min. spreman je za upotrebu.

Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja čaga ekstrakta koje se koriste tri puta u toku dana po tačno utvrđenom redosledu, ujutru, u podne i uveče pre ili posle obroka:

 • Čaga sa kordicepsom i timijanom
 • Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira
 • Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele

Pakovanje: GRANDAY ČAGA proactive sadrži u jednom pakovanju tri bočice sa po 45 briketa (135 kom), što predstavlja potrebnu količinu za jedan i po mesec upotrebe.

 

ČAGA SA KORDICEPSOM I TIMIJANOM – 45 briketa

Svaka od komponenti zaustavlja patološke procese, jača imunitet i sprečava razvoj infekcija različite etiologije. Kordiceps (Cordyceps sinensis) raste na 4000 m nadmorske visine. Kordiceps intenzivira visok nivo razmene materija u organizmu. Ovaj jedinstveni kompleks ima svojstvo snažnog imunostimulatora. Timijan sadrži veliku količinu eteričnih ulja koja imaju antiupalno dejstvo. Smanjuje umor, povećava radnu sposobnot organizma i koristi se kao profilaksa u tretmanu protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Podržava funkcionalnost nervnog sistema u svim stresnim situacijama.

Sastav: Čaga gljiva, Čaga ekstrakt, Kordiceps ekstrakt i timijan.

Koristi se ujutru.

Upotreba: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa kordicepsom i timijanom preliti sa 200 ml. vrele vode i  koristiti nakon 5 do 7 min.

ČAGA SA REIŠI GLjIVOM I EKSTRAKTOM ĐUMBIRA – 45 briketa

Reiši – medicinska gljiva u tradicionalnoj kineskoj medicini predstavlja beskonačni izvor energije. Naučno je dokazano da reiši pripada grupi adaptogena koji pomažu organizmu da se zaštiti od štetnih uticaja hemijskog zagađenja, radiacije i posledica promene klimatskih uslova.  Reiši gljiva efikasno sprovodi detoksikaciju na nivou ćelije.

Đumbir je biljka koja potiče iz južne Azije. Podstiče razmenu materije u organizmu i stimuliše imunološki odovor.  Takođe poboljšava stanje i funkciju gastroenterološkog trakta.

Sastav: Čaga gljiva i Čaga ekstrakt, Reiši, Đumbir

Koristi se u podne.

Upotreba: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa reiši i đumbirom preliti sa 200 ml. vrele vode i koristiti nakon 5 do 7 min.

ČAGA SA EKSTRAKTOM LISTA BRESKVE I SIBIRSKE JELE  – 45 briketa

Kombinacija Čage sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele je delotvorna antioksidantna zaštita organizma od uticaja slobodnih radikala. Sprečava prevremeno starenje ćelije, jača krvne sudove, poseduje antiupalno i antimikrobno delovanje.

Sibirska jela (Abies Sibirica) se od davnina koristi u tradicionalnoj medicini Rusije kao sredstvo snažne odbrambene sposobnosti. Ona je prirodni izvor dihidrokvervetina.

Sastav: Čaga gljiva i Čaga ekstrakt, sa ekstraktom lista breskve i Sibirske jele.

Koristi se uveče.

Upotreba: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa ekstraktom lista breskve i Sibirske jele preliti sa 200 ml. vrele vode i  koristiti nakon 5 do 7 min.

Kontraindikacije: Individualna preosetljivost.

Napomena: Čagu mogu koristiti potpuno zdrave osobe u cilju podrške i snaženja imuniteta.

Additional information

Pakovanje

135 kom (45×3) briketa

Proizvođač

Ocene(12)

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Da li je bolje piti ovo ili vas caj caga

  • Poštovana Marija, svakako je jači kompleks Granday chaga.
   To je kompleks Čage sa kordicepsom, reiši gljivom i listom sibirske jele. Preporuka je za onkološke bolesnike ali svakako mogu piti i zdravi.
   Jači je od samog čaga čaja.

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Postovani, imala sam spontani pobacaj u trecem mesecu. Htela bih da podignem imunitet i kupim proizvod koji moze da pomogne ponovnom zacecu. Da li je bolje da uzmem mumio tablete ili cagu proaktiv? Hvala

  • Poštovana Milice, možete piti Čagu, ona je odlična za podizanje imuniteta. Imamo je u više oblika, preporučila bih u vidu praha, to je Biočaga za mesec dana, a možete koristiti i vaginalete FEMINORMAL (sa mumiom). One će delovati lokalno na vašu sluzokožu. Za detaljnije informacije pozovite nas na broj u apoteci 011-24-66-871.

 3. Ocenjeno 5 od 5

  Postovani,da li osoba sa kolitisom izazvan zracnim terapijama sme koristiti preparat?

  • Poštovani Vaske,
   Granday Chaga Proactive sadrži kompleks prirodnih imuno modulatora i antioksidanata u čiji sastav ulazi Čaga sa kordicepsom,reiši gljivom i listom sibirske jele. Kontraindikacije nisu zabeležene.Preporuka za njeno korišćenje je u toku ili nakon terapije(zračne ili hemio terapije) uz konsultaciju sa vašim lekarom.

 4. Ocenjeno 4 od 5

  Pozdrav,
  Da li pomaže kod psorijaze, i da li onda preporučujete Granday ili BioČagu

  • Poštovani Ivane, kod psorijaze preporučujemo da koristite Kartalin kremu, a tokom terapije možete piti preparate Sistem očišćenja ili Toksfajter koji su za detoksikaciju organizma, ili preparate Čage koji podižu imunitet.

 5. Ocenjeno 5 od 5

  Molim Vas kažite mi da li ovaj čaj namenjen samo odraslim osobama ili ga mogu preventivno uzimati i deca.

  • Poštovana Verice, Granday čaga je namenjena za upotrebu kod odraslih. Deci ne preporučujemo bez konsultacije sa pedijatrom.

 6. Ocenjeno 5 od 5

  Da li ovaj preparat može da zaustavi širenje stanica tumora?

  • Poštovani Damire, Granday Čaga proactive je imunomodulator koji služi za jačanje odbrambenih snaga organizma. Čaga, kordiceps i reiši koji ulaze u sastav ovog preparata su lekovite gljive, a njihovo korišćenje je jedan od načina jačanja svih organa i na taj način pomažu da se organizam sam izbori.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod