GrandCaps ČAGA – 5 MEDICINSKIH gljiva i dihidrokvercetin

GrandCaps ČAGA – 5 MEDICINSKIH gljiva i dihidrokvercetin

5.950 RSD

GrandCaps ČAGA – je dodatak ishrani koji u istom pakovanju sadrži dva proizvoda koja predstavljaju pažljivo izbalansirane formulacije na bazi gljiva uz dodatak ekstrakta bogatog taksifolinom.

Pakovanje: 120 kapsula, neto: 101.88 g

60 kapsula GrandCaps Čaga dan (neto: 50.94 g) + 60 kapsula GrandCaps Čaga noć (neto: 50.94 g)

Aktivni sastojciGrandCaps Čaga dan (1 kapsula): Čaga (Inonotus Obliquus) sprašena gljiva 410 mg, Kordiceps (Cordyceps sinensis) suvi ekstrakt gljive 40 mg, Agarikus (Laricis fungus) sprašena gljiva 40 mg, Ekstrakt bogat taksifolinom 10 mg.

Aktivni sastojciGrandCaps Čaga noć (1 kapsula): Čaga (Inonotus Obliquus) sprašena gljiva 410 mg, Reiši (Ganoderma lucidum) sprašena gljiva 40 mg, Kantarelus (Cantharellus cibarius) sprašena gljiva 40 mg, Ekstrakt bogat taksifolinom 10 mg.

Ostali sastojci: Želatin (omotač kapsule)

Način upotrebeGrandCaps Čaga dan: 1-2 kapsule ujutru. GrandCaps Čaga noć: 1-2 kapsule uveče

Napomene: Proizvod nije namenjen osobama ispod 14 godina, trudnicama i dojiljama. Pre upotrebe konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. U slučaju pojave reakcija, preosetljivosti, prekinuti sa upotrebom proizvoda i obratiti se lekaru. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

000

Čaga (Inonotus Obliquus) je medicinska gljiva poznata kao imunomodulator. Ispoljava blagotvorno delovanje na gastroenterološki i endokrini sistem.

Kordiceps (Cordyceps sinensis) je medicinska gljiva koja ima poznato antibakterijsko delovanje. Umiruje upalne procese, izbacuje toksine i dr.

Agarikus (Laricis fungus) je medicinska gljiva koja je dobar adaptogen, ima široku primenu u periodu rehabilitacije nakon bolesti. Koristi se kao sredstvo za normalizaciju rada jetre.

Reiši (Ganoderma lucidum) je medicinska gljiva koja poseduje antioksidativna svojstva. Beta-glukan koji je sadržan u gljivi stimuliše imunitet.

Kantarelus (Cantharellus cibarius) je gljiva koja sadrži ergosterol, supstancu koja pozitivno utiče na detoksikaciju jetre. Pomaže boljem funkcionisanju limfnog sistema.

Dihidrokvercetin (Taksifolin) je prirodna supstanca dobijena iz sibirske jele. Po molekularnom sastavu sličan je rutinu i kvercetinu ali ih prevazilazi po svom dejstvu. Snažan je antioksidant. Dihidrokvercetin jača zidove krvnih sudova.

Dodatne informacije

Proizvođač

Ocene(0)

Još uvek nema ocena.

Dodajte ocenu

Ocenite prvi “GrandCaps ČAGA – 5 MEDICINSKIH gljiva i dihidrokvercetin”