NATURGRIPIN – protiv prehlade i gripa

NATURGRIPIN – protiv prehlade i gripa

510 RSD

NATURGRIPIN je prirodni preparat za grip i prehladu:

  • 100% prirodan preparat
  • štiti od gripa i prehlade
  • ubrzava proces ozdravljenja

NAPOMENA: Cena od 510 RSD je za 5 kesica (na slici je prikazano pakovanje od 20 kom)

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 5 kesica

Kategorija: Oznaka:
000

NATURGRIPIN je ruski preparat u kesici za pripremu toplog napitka, prijatnog ukusa koji povoljno utiče na organizam svojim preventivnim svojstvima. Prirodni biljni sastojci u Naturgripinu od davnina su se koristili u narodnoj medicini protiv gripa i prehlade.

Sastav: ekstrakti listova pasjeg trna, slatkog korena (sladić, gospino bllje), korena ive, mačijeg nokta (Upcaria Tomeptosa), vitamin C, fruktoza, etarska ulja žalfije i nane, sok limuna.

Ekstrakt lista pasjeg trna – je izvor dubilnih materija (elagotanina). Elagotanini imaju antivirusno delovanje. U osnovi mehanizma njihovog delovanja je efekat suzbijanja životnog ciklusa virusnih čestica.
Ekstrakt slatkog korena (sladića) – ima antivirusno, protivupalno i imunološko delovanje. Koristi se kod oboljenja grla i gornjih disajnih puteva, razređuje sluz (šlajm) i ima iskašljavajuće delovanje.
Ekstrakt korena ive – uklanja temperaturu, ima izražen protivupalni efekat, zasnovan na delovanju prirodnih komponenti – prirodnih salicilata, čije je delovanje blago i dugotrajno.
Ekstrakt kore Uncaria Tomentosa (mačiji nokat) – koru Uncaria Tomentosa, prelivenu vodom od davnina koriste lndijanci u Južnoj Americi kao sredstvo koje štiti od mnogih bolesti. U obliku čaja ili napitka može se preporučiti kao vrlo efikasno sredstvo za jačanje imuniteta. U osnovi mehanizma delovanja se nalazi proces stimulacije stvaranja interferona.
Vitamin C – naučna medicina je dokazala da je vitamin C životno važan u prevenciji i lečenju gripa i akutnih respiratornih oboljenja. On je jedna od najrasprostranjenijih komponenti, koje ulaze u sastav preparata za prehladu i grip. Jača sudove, ima veliku ulogu u snabdevanju ćelija kiseonikom. Za normalno funkcionisanje organizma neophodno je svakodnevno unošenje vitamina C.
Etarska ulja – smanjuju otok i imaju jako baktericidno delovanje.
Fruktoza i sok od limuna – poboljšavaju ukus i kvalitet napitka.

Preporuka za primenu: Sadržaj kesice rastvoriti u čaši (200 ml) vruće vode.
Odrasli i deca preko 14 godina kod akutne prehlade i respiratornih bolesti uzimaju po 1 času 4 puta na dan. Da bi se povećao efekat upotrebe napitka, preporučuje se dodavanje prirodnog meda.

Additional information

Proizvođač

Pakovanje

5 kesica

Ocene(2)

  1. Ocenjeno 5 od 5

    Препарат је изванредно ефикасан, бољи од свих препарата које сам до сада користила.

  2. Ocenjeno 5 od 5

    Popila sam samo 5 kesica i izlecila veoma jaku prehladu. Hvala

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod