OLEOPREN NEURO – efikasna funkcija mozga

OLEOPREN NEURO – efikasna funkcija mozga

(8 recenzije korisnika)

6.400 RSD

Oleopren Neuro je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor vitamina E i poliprenola.

60 kapsula po 0,79 g

Aktivni sastojci (1 kapsula)MemreePlus 30L 50 mg (fosfatidil-serin ne manje od 14,5 mg), glicin 50 mg, poliprenoli  (poliprenoli mešavina 75 %) 5 mg,  Vitamin E (DL- α-tokoferilacetat) 3,75 mg α-TE.

Ostali sastojci: Suncokretovo ulje, sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijum-dioksid, GRINDOX® (antioksidansi: askorbil-palmitat, ekstrakt bogat tokoferolima; lecitin, ulje repice), kapsula (želatin, zgušnjivač: glicerol).

Način upotrebe: odrasli 1 kapsula 2 puta dnevno uz obrok.

Napomena: Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i doiljama, kao i osobama preosetljivim na bilo koji sastojak proizvoda. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Zbog mogućih kontraindikacija, osobe koje koriste lekove pre upotrebe potrebno je da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Proizvod nije lek.

Zemlja porekla: Rusija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 60 kapsula

Nema na zalihama

000

Oleopren Neuro je jedinstven kompleks sa poliprenolima za aktivno funkcionisanje mozga i podršku nervnom sistemu. Poliprenoli su 100% prirodne materije izolovane iz sibirske jele, koje su uvrštene u listu neophodnih hranljivih sastojaka. Podržavajući organizam na ćelijskom nivou, poliprenoli pomažu u brzoj regeneraciji organa i tkiva, imaju imunomodulativno i antioksidativno dejstvo.

 • Obezbeđuje nervnom sistemu i mozgu esencijalne hranljive materije.
 • Štiti kognitivne funkcije (pamćenje, pažnja, govor) od promena povezanih sa godinama.
 • Bori se protiv hroničnog umora, poboljšava radnu sposobnost.
 • Pojačava prirodnu antioksidativnu zaštitu tela.

Poliprenoli sibirske jele važan su izvor transportnog lipida dolichola, građevinskog materijala za oštećene ćelije. Održavaju integritet ćelijskih membrana, vraćaju energetski potencijal, aktiviraju procese regeneracije ćelija.

MemreePlus je patentirana neuroprotektivna supstanca, izvor fosfatidilserina koji potiče iz organske soje i fosfatidne kiseline. Pomaže aktiviranju mozga, poboljšanju memorije i povećanju pažnje, povećanju brzine kognitivnog odgovora.

Aminokiselina glicin je metabolički regulator, normalizuje i aktivira procese zaštitne inhibicije u centralnom nervnom sistemu, smanjuje psihoemocionalni stres, povećava mentalne performanse.

Vitamin E je jedini antioksidans koji deluje samo na masni deo ćelijske membrane, štiteći ga od uništavanja slobodnim radikalima.

Dodatne informacije

Pakovanje

60 kapsula

Proizvođač

Ocene(8)

 1. Po ovome što sam pročitala preparat je odličan. Sve što je napisano,šta leči, sve imam. ne u velikoj meri ali u sredinioj meri. kad sam čitala suze su mi tekle, zar sam ja do toga stigla. a ja nemam pare da ga kupim za sada. na moje 32 godine muž mi je poginuo uratu, od tada pijem tablete. a sada mi je 57god.

 2. preparati su odlični.

 3. Za ovaj novac sigurnija varijanta je vežbanje, psihoterapija i čitanje. Ovo je Srbija ne Švedska.

 4. MOJA MAJKA PIJE MNOGO FARMACEUTSKIH LEKOVA…DA LI BI NEKI MOGAO BITI SMETNJA ZA KORISCENJE OVOG PROIZVODA…

  • Poštovana Snežana, Oleopren Neuro može da se kombinuje uz terapiju koju pacijent pije. Vi svakako možete da pozovete našu apoteku, telefon je 011 24 66 871 i da se konsultujete sa našim lekarom.

 5. Da li preparat mogu da koriste deca sa smetnjama u razvoju posto je preparat za koncetraciju paznju…

  • Poštovana Irena, u sastav preparata ulaze poliprenoli izolovani iz iglica sibirske jele. Preparat nije namenjen za decu ispod 18. godine. Svakako se možete konsultovati sa nadležnim pedijatrom.

 6. Ako ovaj preparat koristi zdrava osoba, moze li izazvati neke nezeljne efekte?

  • Poštovani,Oleopren Neuro je biljni preparat na bazi poliprenolnih jedinjenja izolovanih iz iglica sibirske jele i kao takav nema neželjenih efekata niti kontraindikacija.

 7. Poštovani,
  Molim vas za informaciju dali osobe sa MS mogu koristiti i sa visokim dozama vit.D.

  • Poštovana Dragana,
   Oleopren Neuro se može kombinovati sa vitaminom D.

 8. Sada vas molim gde mogu da ga kupim vidim da imate radnju kod Vukovog spomenika molim vas na imejl da mi odgovorite.Unapred zahvalna Dragana

Dodajte ocenu

Dodajte ocenu