ORIBLETE TAJGA – Protiv bolova u grlu

ORIBLETE TAJGA – Protiv bolova u grlu

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 ocena korisnika)

450 RSD 300 RSD

Ocenjeno 5.00 od 5

Oriblete Tajga pomažu kod problema upale grla i usne duplje. Oriblete Tajga u sebi sadrže smolu i ulje Sibirskog kedra, ulje pasijeg trna, ekstrakt eukaliptusa i propolis.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 10 oribleta

000

ORIBLETE TAJGA – DA GRLO BUDE ZDRAVO

Lekovita svojstva kedra

Lekovita svojstva kedra oduvek su korišćena u narodnoj medicini. U cilju postizanja lekovitog efekta upotrebljava se cela biljka. Od samog stabla i iglica kedra sve do izdanaka i smole. Smola i ulje koje se dobija, lekoviti su na poseban način jer predstavljaju vezu svih lekovitih sastojaka ovog čudotvornog drveta.

Jedinstvena svojstva mešavine ulja i smole kedra daju izvanredan efekat. Da bi se postiglo još bolje delovanje na organe za disanje oribletama Tajga, dodati su propolis i eukaliptus koji takođe imaju izraženo antiupalno, baktericidno i  antiseptičko delovanje.

Jedno pakovanja sadrži 10 oribleta.
5 sa dodatim eukaliptusom i 5 sa dodatim propolisom.

Oriblete Tajga se preporučuju kod: 

 • gripa
 • angine
 • prehlade
 • laringitisa
 • laringotraheitisa
 • nadražajnog kašlja
 • bolnog grla

Sem otklanjanja upala i infekcija, deluju blago analgetički čime umiruju bolove u grlu i olakšavaju gutanje. Korisne su i kod upale glasnih žica, zapaljenja desni. Poboljšavaju stanje sluzokože, jačaju imunitet na lokalnom nivou.

Za decu koja pohađaju pretškolske i školske ustanove to je najprirodnije i najbezbednije sredstvo zaštite od mogućih infekcija. Takođe ih mogu koristiti odrasle osobe, koje rade u brojnim kolektivima, borave na javnim mestima ili koriste javni prevoz.

Upotreba: Oriblete Tajga ne sadrže u sebi anestetik, a zbog isključivo prirodnih komponenata koje ulaze u sastav, oriblete nemaju neželjnih efekata. Prijatnog su ukusa i jednostavne za upotrebu.

Sastav 5 oribleta sa eukaliptusom: šećer, skrob, ulje kedra, smola kedra, vitamin S, limunska kiselina, eterično ulje eukaliptusa, hlorofil.
Sastav 5 oribleta sa propolisom: šećer, skrob, ulje kedra, smola kedra, propolis, koncentrovano ulje pasijeg trna (oblepihe), vitamin C, limunska kiselina.

Primena: U zavisnosti od stepena problema, mogu se upotrebljavati više puta u toku dana.

Additional information

Pakovanje

10 oribleta

Proizvođač

Ocene(2)

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Да ли овај препарат могу да користе труднице и доиље?

  • Poštovana Katarina, možete da koristite oriblete Tajga, njihov sastav je: šećer, kedrovo ulje, propolis, ulje obljepihe, vitamin C i eukaliptus.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod