Ruska carska ČAGA u prahu

Ruska carska ČAGA u prahu

1.750 RSD

Preparat Ruska carska ČAGA u prahu, uz dodatak vitamina C i mikroelemenata cinka i selena, deluje antioksidativno i doprinosi očuvanju imuniteta i smanjenju virusnih infekcija.

AKCIJA 1+1 GRATIS 👍
Ukoliko kupite 1 pakovanje drugo dobijate na poklon 🎁
NAPOMENA: Prikazana cena je za 1 proizvod.
Akcija traje do isteka predviđenih zaliha.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 15 kesica

000

Ruska carska ČAGA u prahu – ČUDESNA TVOREVINA PRIRODE

Ruska carska ČAGA, detoksikator i antioksidans, idealan je preparat za očuvanje i poboljšanje zdravlja.

Sastav

Ruska carska ČAGA u prahu je multikomponentna formula čije su aktivne supstance maksimalne vrednost koncentrata ekstrakta ruske carske čage, Vitamina C, cinka i selena. Koncentracije Vitamina C, Selena i Cinka određene su tako da sa biološki aktivnim sastojcima ekstrakta ruske carske čage deluju sinergistički, odnosno pojačavaju pozitivna dejstva ove izvanredne gljive koja godinama živi i raste na drvetu breze u šumama Rusije, Belorusije i Sibira.

U ruskoj narodnoj medicini ČAGA je veoma omiljena, cenjena i poznata vekovima. Naučna istraživanja su potvrdila da čaga ima jedinstvene antioksidantne osobine da neutrališe slobodne radikale koji nastaju kao posledica oksidativnog stresa. Smatra se da su slobodni radikali odgovorni za nastanak akutnih i hroničnih poremećaja koji se manifestuju kao inflamatorni procesi, neurološki i kardiovaskularnih poremećaja, itd. Zbog toga je neprekidno uklanjanje najškodljivijih hidroksilnih slobodnih radikala iz organizma dosta važno, pre nego što izazovu nepopravljivu štetu, od presudnog značaja za održavanje optimalnog zdravlja i kvaliteta života.

Oksidativni stres se povezuje sa gotovo 90% poznatih bolesti kao i sa procesom starenja u celini. Čaga sadrži visok nivo superoksid dismutaze (SOD), izuzetno važnog enzima koji funkcioniše kao snažan endogeni antioksidans u čovekovom organizmu. Ovaj enzim vrlo efikasno deluje protiv ubrzanog starenja, neutrališući slobodne radikale i sprečavajući oksidativna oštećenja ćelija i tkiva.

Vitamin C je najjači antioksidans među rastvornim vitaminima. Snažan je imunostimulator i veliki saveznik u borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Ima značajnu ulogu u stvaranju kolagena – proteina neophodnog za regeneraciju tkiva, krvnih sudova, kostiju i zuba. Zaslužan je za zdrav i mladolik izgled kože.

Cink je široko rasprostranjeni element u ljudskom organizmu. Značajan je za brojne fiziološke procese, a pre svega za finu koordinaciju nervnog sistema i hormona, za funkcionisanje odbrambenih imunoloških snaga organizma, za održavanje integriteta kože i regeneraciju koštanog tkiva. Neophodan je za izgradnju proteina. Stimulator je imuniteta.

Selen je neophodan oligoelement. Moćan je antioksidans. Štiti ćelije od oksidacije i tako sprečava prerano starenje mozga, mišića i kože. Stimuliše imunitet. Takođe učestvuje u prevenciji kardiovaskularnih bolesti.

Ruska carska ČAGA u prahu, dodatak ishrani sa maksimalnim koncentracija aktivnih supstanci formulisan je tako da ima snažne antioksidtivne, imuno-stimulatorne, imuno-modulatorne, antivirusne, antibakterijske efekte.

Široka lepeza biološki aktivnih sastojaka gljive čage sa sinergističkim dejstvom Vitamina C, Cinka i Selena omogućava pravilno funkcionisanje čitavog organizma.

Ruska carska ČAGA u prahu zbog svog jedinstvenog sinergističkog dejstva se preporučuje osobama koje trpe velike psihičke i fizičke napore, osobama koje se osećaju iscrpljeno/umorno, bezvoljno, sa manjkom životne energije. Osobama koje su izložene stresu, osobama sa neredovnom ishranom, pušačima, sportistima i rekreativcima.

Odlični rezultati se postižu kod pacijenata koji su primali ili primaju hemoterapiju, nakon teških hirurških operacija i ozbiljnih povreda.

Preporučuje se za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja i kvaliteta života, za usporavanje starenja, za lepši izgled kože.

Doziranje i način primene

Jednu kesicu Ruske Carske Čage razmutiti u 1 dl vode i popiti pola sata pre obroka.

Po formulaciji Sovjetskog i Ruskog naučnika Igora Dimitrijevica Kaljinina, preparat je odlikovan medaljom za razvoj zdravstvene zaštite i medicinske kulture Ruske Federacije.

Gljiva ČAGA

Ruska carska Čaga raste kao gljiva parazit najčešće na drvetu breze ili bresta. Primenjuje se već nekoliko hiljada godina u tradicionalnoj ruskoj i kineskoj medicini kod virusnih i bakterijskih infekcija, dijabetesa, reumatoidnog artritisa, kognitivnih sposobnosti pamćenja, kao i za opšte podmlađivanje organizma /usporavanje starosti/ održavanje vitalnosti organizma.

Ruska carska Čaga pomaže održavanju zdravstvene prirodne ravnoteže , korisnicima daje mladolikost, vitalnost i jača imunitet. Ruska carska Čaga u svom sastavu ima fenole, triterpene, polisaharide, betulinsku kiselinu, beta glukan i dr. Zahvaljujući tome Ruska čaga se smatra jednim od najmoćnijih sredstva za borbu protiv stresa, koji uzrokuje mnoge bolesti i neravnoteže u organizmu.

Raste u šumama breze Rusije, Severoistočne Nemačke, pojedinim delovima Kine i Severne Koreje. Najzastupljenija je u tradicionalnoj ruskoj i istočnoevropskoj medicini. Hiljadama godinama čaga se koristi širom Evroazije, gde je zbog svoje lekovitosti bila poznata i pod nazivima „Božiji dar“ ili „Kraljica bilja“.

Zbog svoje lekovitosti i moći, Čaga je sastavni deo gotovo svake kućne apoteke u Rusiji i u zemljama bivšeg SSSR a.

Additional information

Pakovanje

15 kesica

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “Ruska carska ČAGA u prahu”