RUSKA CARSKA ČAGA u prahu

RUSKA CARSKA ČAGA u prahu

1.750 RSD

RUSKA CARSKA ČAGA u prahu, je dijetetski suplement sa posebno osmišljenom formulom koja se preporučuje kod pojačane izloženosti stresu. Gljiva čaga uz dodatak vitamina C i mikroelemenata cinka i selena, deluje antioksidativno i doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema.

15 kesica po 6 g

Sastav (1 kesica): suvi ekstrat čage (Inonotus obliquus) 500 mg, Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 1000 mg, Cink (cink oksid) 15 mg, Selen (natrijum selenit) 0,1 mg.

Ostali sastojci: sredstva za povećanje zapremine: maltodekstrin, sorbitol; sredstva protiv zgrudnjavanja: silicijum dioksid.

Upotreba: 1 kesica dnevno razmutiti u čaši vode i popiti.

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života.

Upozorenje: Proizvod se ne preporučuje deci, trudnicama i dojiljama osim po savetu i pod nadzorom lekara. Zbog mogućih interakcija sa hranom i lekovima pre upotrebe ovog preparata treba se posavetovati sa farmaceutom. U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti uzimanje i posavetovati se sa lekarom. Prekomerna upotreba može da izazove laksativan efekat. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

AKCIJA 1+1 GRATIS 👍
Ukoliko kupite 1 pakovanje drugo dobijate na poklon 🎁
NAPOMENA: Prikazana cena je za 1 proizvod.
Akcija traje do isteka predviđenih zaliha.

Proizvedeno u Srbiji

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 15 kesica

000

RUSKA CARSKA ČAGA u prahu je detoksikator i antioksidans. Idealan je preparat za očuvanje i poboljšanje zdravlja.

Ruska carska ČAGA u prahu je multikomponentna formula čije su aktivne supstance maksimalne vrednost koncentrata ekstrakta čage, Vitamina C, cinka i selena. Koncentracije Vitamina C, Selena i Cinka određene su tako da sa biološki aktivnim sastojcima ekstrakta čage deluju sinergistički, odnosno pojačavaju pozitivna dejstva ove izvanredne gljive koja godinama živi i raste na drvetu breze u šumama Rusije, Belorusije i Sibira.

U ruskoj tradiciji ČAGA je veoma cenjena i poznata. Naučna istraživanja su potvrdila da čaga ima jedinstvene antioksidantne osobine da neutrališe slobodne radikale koji nastaju kao posledica oksidativnog stresa. Smatra se da su slobodni radikali odgovorni za nastanak akutnih i hroničnih poremećaja koji se manifestuju kao inflamatorni procesi, neurološki i kardiovaskularni poremećaji, itd.

Oksidativni stres može biti uzrok bolesti kao i procesa ubrzanog starenja. Čaga sadrži visok nivo superoksid dismutaze (SOD), izuzetno važnog enzima koji funkcioniše kao snažan endogeni antioksidans u čovekovom organizmu. Ovaj enzim vrlo efikasno deluje protiv ubrzanog starenja, neutrališući slobodne radikale i sprečavajući oksidativna oštećenja ćelija i tkiva.

Vitamin C je jak antioksidans. Snažan je saveznik u borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Ima značajnu ulogu u stvaranju kolagena – proteina neophodnog za regeneraciju tkiva, krvnih sudova, kostiju i zuba. Zaslužan je za zdrav i mladolik izgled kože.

Cink je široko rasprostranjeni element u ljudskom organizmu. Značajan je za brojne fiziološke procese, a pre svega za finu koordinaciju nervnog sistema i hormona, za funkcionisanje odbrambenih imunoloških snaga organizma, za održavanje integriteta kože i regeneraciju koštanog tkiva. Neophodan je za izgradnju proteina. Stimulator je imuniteta.

Selen je neophodan oligoelement. Moćan je antioksidans. Štiti ćelije od oksidacije i tako sprečava prerano starenje mozga, mišića i kože. Stimuliše imunitet.

Ruska carska ČAGA u prahu zbog svog jedinstvenog sinergističkog dejstva se preporučuje osobama koje trpe velike psihičke i fizičke napore, osobama koje se osećaju iscrpljeno/umorno, bezvoljno, sa manjkom životne energije. Osobama koje su izložene stresu, osobama sa neredovnom ishranom, pušačima, sportistima i rekreativcima.

Dodatne informacije

Pakovanje

15 kesica

Ocene(0)

Još uvek nema ocena.

Dodajte ocenu

Ocenite prvi “RUSKA CARSKA ČAGA u prahu”