Serum za lice – REGENERATIVNI (ANTI-AGE)

Serum za lice – REGENERATIVNI (ANTI-AGE)

720 RSD

U sastavu seruma za lice – REGENERATIVNI (ANTI-AGE) nalazi se puževa sluz. Puževa sluz svojim sastavom podstiče aktivnost kolagena što utiče na obnavljanje vezivnog tkiva i smanjenje vidljivosti ožiljaka.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 10 ml

Kategorija: Oznake: ,
000

Serum za lice REGENERATIVNI sa puževom sluzi (ANTI-AGE)

Ako ste se ikada zapitali da li ste učinili baš sve kako biste efikasno negovali vašu kožu i ten, odgovor je verovatno NE! Jer, možda još niste otkrili kozmetiku na bazi puževe sluzi sa izuzetnim efektima. Vreme je da vaša koža oseti njene blagodeti!

PUŽEVA SLUZ ZA KOŽU KOJA NE PITA ZA GODINE!

Fenomen upotrebe puževe sluzi kao glavnog sastojka kreme za lice, poslednjih godina intrigira mnoge, od istraživača i naučnika pa sve do vodećih svetskih proizvođača kozmetike, dermatologa, i naposletku potrošača. Predstavljena kao pravo čudo u kozmetičkoj industriji – puževa sluz sa svojim blagotvornim dejstvom na kožu, takav epitet u potpunosti i zaslužuje.

Naime, preliminarne kliničke studije pokazale su da puževa sluz svojim sastavom podstiče aktivnost kolagena što utiče na obnavljanje vezivnog tkiva i smanjenje vidljivosti ožiljaka.

Otkriveno je da je sluz puža bila korišćena i u Antičkoj Grčkoj u proizvodima za ulepšavanje. Potencijal ove neobične materije ponovo je otkriven tek pre desetak godina, kada su radnici na jednoj farmi puževa u Čileu uočili da im je koža zdravija, da rane brže zarastaju te da se ožiljci smanjuju.

Način upotrebe

Ujutru i/ili uveče, nanesite serum na očišćeno lice i vrat. Ostavite dok se apsorbuje.

Napomena: Samo za spoljnu upotrebu.

Sastojci: Aqua, Aloe Barbadensis Ektract (aloe), Snail izlučivanje filtrat (puževa sluz), nijacinamid, Glicerin, ekstrakt lista grožđa, hijaluronska kiselina.

 

Additional information

Pakovanje

10 ml

Proizvođač

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “Serum za lice – REGENERATIVNI (ANTI-AGE)”