SOFIJA krema sa indijskim lukom i mumijom

SOFIJA krema sa indijskim lukom i mumijom

590 RSD

SOFIJA krema sa indijskim lukom i mumijom je posebna krema za sveobuhvatnu podršku i pomoć tokom sezonskih pogoršanja bolesti zglobova i kičme u jesen i zimskom periodu.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 75 ml

000

SOFIJA ruska krema sa indijskim lukom i mumijom dizajnirana je na osnovu najnovijih medicinskih istraživanja, kao i dobro poznatih i testiranih recepata tradicionalne medicine.

Delovanje prirodnih sastojaka koji imaju za cilj smanjenje bola, smanjuje upalu i otok nervnih završetaka u ugroženim oblastima i dovode do mišićne relaksacije. Redovna upotreba doprinosi brzom otklanjanju grčeva i dovodi do remisije, doprinosi obnavljanju funkcionalne pokretljivosti zglobova, kao i prevenciji komplikacija.

Sastav kreme

Indijski luk

Indijski luk (Ornithogalum caudatum) je biljka sa najjačim zagrevajućim efektom, kao i izraženim antiinflamatornim i analgetskim dejstvom i primenjuje s kod neuralgije, zapaljenja živaca i za sve bolesti zglobova, gihta, osteohondroze, radikulitisa i artritisa; pospešuje rastvaranje soli i poboljšava mikrocirkulaciju. Indijski luk sadrži alkaloide kolhicin i kolhamin koji smanjuju stvaranje mokraćne kiseline i u medicini se koriste za prevenciju i lečenje gihta.

Eukaliptus (Eucaliptus) zbog visokog sadržaja etarskog ulja u svojim listovima već dugo se koristi kao moćan antiseptik i protivupalno sredstvo. Aktivni sastojak je cineol, koji je po hemijskoj strukturi sličan sa mentolom. Kod bolesti zglobova takođe ima imunoprotektivni i analgetski efekat.

Kleka (Juniperus) esencijalno ulje kleke ima antiseptično, regenerativno, analgetsko, antiinflamatorno, antiedematozno dejstvo. Ima široku primenu u medicini u tretmanu reumatizma, artritisa, osteohondrita i gihta.

Barski petolist (Comarum palustre) – biljka sa izraženim biostimulativnim antibakterijskim, analgetskim, antiinflamatornim, antireumatskim i regenerativnim dejstvom.

Bosvelija (Bosvellia serrata) sadrži triterpene kiselina i ima izrazito antiinflamatorno dejstvo. Po mehanizmu delovanja bosvelija je slična nesteroidnim antiinflamatornim lekovima, ali za razliku od njih ne uzrokuje neželjene efekte.

Mumijo je veoma složene hemijske strukture i poseduje jedinstvena lekovita svojstva: antiinflamatorno, antitoksično, biostimulišuće. Aktivira regenerativne procese u svim tkivima. Usporava proces starenja zglobova, ubrzava proces regeneracije tkiva, smanjuje bolove nastale kao posledica promene vremena. Kao sinergist nekoliko puta pojačava dejstvo lekovitih biljaka.

Kompleks ekstrakta lekovitog bilja sastavljenih po principu sinergije ima antizapaljensko, antibakterijsko i antireumatsko dejstvo, poboljšava mikrocirkulaciju i ishranu zglobova, pomaže uklanjanju soli, pomaže ublažavanju otoka i grčeva.

Sastojci: ekstrakt indijskog luka, mumijo, etarsko ulje eukaliptusa, etarsko ulje karanfilića, ekstrakt barskog petolista, ekstrakt čička, ekstrakt kleke, ekstrakt kantariona, ekstrakt lucerke, ekstrakt bibera, ekstrakt bosvelije, ekstrakt vrbe, suncokretovo ulje, vazelin, emulzioni vosak, cetearil alkohol, Emulgin B2, propilen glikol, dimetikon.

Additional information

Proizvođač

Pakovanje

75 ml

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “SOFIJA krema sa indijskim lukom i mumijom”