SOFIJA – Zdrava kolena (17 biljaka)

SOFIJA – Zdrava kolena (17 biljaka)

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 ocena korisnika)

590 RSD

Ocenjeno 5.00 od 5

Retki su preparati napravljeni baš za kolena. Jedan od najboljih je ruska mast SOFIJA – Zdrava kolena sa 17 lekovitih biljaka i magnezijum hloridom koja smanjuje rizik i ublažava bolove i bolesti kolena.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 75 ml

Kategorija: Oznaka:
000

Da bi usporila razvoj artritisa, burzitisa i tendinitisa, specijalizovana ruska mast sprečava degeneraciju hrskavice i degenerativne promene na najkompleksnijem zglobu čovečijeg mišićno – skeletnog sistema – kolenima.
Efikasnost i bezbednost ove masti zasniva se na sinergijskom delovanju prirodnih sastojaka sa izraženim antiinflamatornim i analgetskim dejstvom koji smanjuju otok, pospešuju regeneraciju i poboljšavaju mikrocirkulaciju u zglobovima.
Da bi sprečila razvoj artritisa, burzitisa i tendinitisa, Sofija sa 17 lekovitih biljaka + bisofit + mumijo sprečava degeneraciju hrskavice i degenerativne promene na zglobovima kolena.

Sofija sa 17 lekovitih biljaka + bisofit + mumijo

Ulje pasjakovine i suncokreta, pčelinji vosak, magnezijum hlorid, ekstrakt bibera, oman, kamilica, kantarion, bosvelija, biljka zlatni brk i indijski luk, samo su neke od komponenata ove efikasne masti.
Indijski luk je biljka sa najjačim zagrevajućim efektom, kao i izraženim antiinflamatornim i analgetskim dejstvom i primenjuje se kod neuralgije, zapaljenja živaca i za sve bolesti zglobova, gihta, osteohondroze, radikulitisa i artritisa, pospešuje izlučivanje soli i poboljšava mikrocirkulaciju. Indijski luk sadrži alkaloide kolhicin i kolhamin koji smanjuju stvaranje mokraćne kiseline.

Bosvelia sadrži triterpene kiselina i ima izrazito antiinflamatorno dejstvo. Efikasno doprinosi mikrocirkulaciji koja pruža podršku obnovi lokomotornog aparata. Po mehanizmu delovanja bosvelia je slična nesteroidnim antiinflamatornim lekovima, ali za razliku od njih ne uzrokuje neželjene efekte.

Ceo kompleks ekstrakata lekovitog biljaka u sinergiji ima antizapaljensko i antireumatsko dejstvo, poboljšava mikrocirkulaciju i ishranu zglobova, pomaže uklanjanju soli i ublažava otoke i grčeve, poboljšava ishranu tkiva.
Vaša kolena postaće savitljiva, bez bolova i otoka.

Additional information

Proizvođač

Pakovanje

75 ml

Ocene(1)

  1. Ocenjeno 5 od 5

    Koristim ovu kremu i odlicna je, poboljsanje se oseca vec nakon nedelju dana upotrebe.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod