Ulje pasjeg trna “SIBIRSKO”

Ulje pasjeg trna “SIBIRSKO”

850 RSD

Ulje pasjeg trna “SIBIRSKO” je biološki aktivan dodatak ishrani koji predstavlja dopunski izvor karotenoida.

Pakovanje: 100 ml

Aktivni sastojci (1 kafena kašičica): Ulje bobica pasjeg trna (Hippophae rhamnoides) 3g (5ml) standardizovanao na minimum 50mg/100ml karotenoida.

Način upotrebe: Za odrasle – 1 kafena kašičica (oko 3g) jednom dnevno 30-40 min pre obroka. Može se primenjivati neprekidno 3-4 nedelje, 2-3 puta godišnje.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu. Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda, deci i osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama bez medicinskog nadzora. Kontraindikovano je za osobe sa pankreatitisom i holelitijazom. Pre početka primene potrebna je konsultacija sa lekarom ili farmaceutom.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

Nema na zalihama

Kategorija:
000

Ulje pasjeg trna (obljepihe) je lider među biljnim uljima po visokom sadržaju karotenoida (provitamin A). Karotenoidi učestvuju u procesima normalizacije metabolizma, igraju važnu ulogu u formiranju kostiju i zuba i usporavaju proces starenja. Takođe ovo ulje je bogato vitaminima E, B2, B3, B6, B9 i K, kao i više od 15 mikro i makroelementima neophodnih za normalno svakodnevno funkcionisanje organizma.

 

Ocene(0)

Još uvek nema ocena.

Dodajte ocenu

Ocenite prvi “Ulje pasjeg trna “SIBIRSKO””