ŽKT TRANZIT – prebiotik

ŽKT TRANZIT – prebiotik

1.170 RSD

ŽKT TRANZIT – prebiotik je prirodni prebiotik za normalizaciju flore digestivnog trakta.

Čišćenje creva i normalan balans mikroflore predstavljaju dva bitna faktora za naše zdravlje.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 10 kesica

000

Evalar ŽKT TRANZIT – prebiotik sadrži kompleks hranljivih vlakana. Omogućava uspostavljanje mikroflore creva. Rastvorljiva hranljiva vlakna su idealna hrana neophodna mikroflori creva za normalan rad.

Osnovni prebiotici koje čovek može da dobije iz hrane jesu inulin i oligofruktozidi. Njima je bogata artičoka, banana, špargla, praziluk i crni luk. Da bi se ostvarila dnevna potreba za rastvorljivim biljnim vlaknima, naš obrok u 70% zastupljenosti treba da sadrži biljnu hranu, što najčešće nije slučaj.

Na sreću, naučnici su pronašli način kako da iz povrća dobiju prebiotik. Istraživanja su pokazala da se upotrebom dodataka-prebiotika korisna mikroflora creva uspostavlja nekoliko puta brže.

Brzo, efikasno i bezbolno čišćenje creva

Za svega 2 dana primene ŽKT TRANZIT – prebiotika postiže se čišćenje creva. Za razliku od laksativa sa senom, ŽKT Tranzit prebiotik ne nadražuje zidove creva – čišćenje je blago i bezbolno.

Način primene

Jedna kesica dnevno za odrasle i decu stariju od 14 godina.

Sadržaj jedne kesice preparata se rastvori u 100 ml tople vode i popije. Preporučuje se uzimanje 20 dana, nakon čega se savetuje pauza od 10 dana.

Additional information

Proizvođač

Pakovanje

10 kesica

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “ŽKT TRANZIT – prebiotik”