O nama

Mala ruska logo

Mala ruska

Mala ruska postoji od 2007. u Beogradu sa ciljem da dodatke ishrani na bazi lekovitog bilja iz Rusije približi domaćem tržištu. Takođe, u ponudi se nalaze i ruski kozmetički proizvodi posebne namene kao i kozmetika za negu lica i tela.

Iz ponude se izdvajaju preparati  iz moskovske fabrike Diod, nastali kao rezultat dugogodišnje saradnje sa naučnicima i vojnim lekarima, među kojima su specijalisti instituta vazduhoplovne i kosmičke medicine, Medicinskog radiološkog naučnog centra, Vojno medicinske akademije „S. M. Kirov“ i  glavne vojno kliničke bolnice „N. N. Burdenko“. Takođe, u ponudi se nalaze i preparati moskovske fabrike Evalar, brenda koji je osnovan u okviru Altajskog centra za istraživanja i proizvodnju koji je tvorac čuvenog Zlatnog altajskog mumija. Naučno proizvodna firma Alfit i zavod Galen na čelu sa Dr.sci med. Sergejom Korepanovim zastupljeni su sa proizvodima iz altajske regije. Proizvodi kompanija Artlife iz Tomska predstavljaju spoj tradicionalnog i modernog u fitoterapiji. Prirodne preparate iz mora predstavljaju proizvodi Pharm Ocean Lab. prepoznatljivi kao proizvodi Doktor More. Od kozmetičkih proizvoda posebne namene izdvajamo proizvode Korolev Pharm nastale u saradnji sa moskovskim centrom Phora Pharm. U ponudi se nalaze i proizvodi drugih, ne manje značajnih proizvođača kao što su ulja kompanije Specijalist, kozmetika za negu tela beloruskih kompanija Floresan i Belkosmex i drugo.

Svi proizvodi iz ponude su na prirodnoj bazi i u kompleksnoj terapiji se mogu kombinovati sa lekovima.

Mala ruska od početka usko sarađuje sa HBO Medical Centrom, ordinacijom za lečenje kiseonikom u hiperbaričnim komorama, na čijem čelu se nalazi Primarius dr med. Miodrag Živković.