BIŠOFIT sa gavezom i barskim petolistom

BIŠOFIT sa gavezom i barskim petolistom

400 RSD

BIŠOFIT sa gavezom i barskim petolistom gel – balzam za telo

Pakovanje: 125 ml

Sastav: ekstrakt gaveza i barskog petolista, bišofit, kamfor, mentol, etarsko ulje kleke, glicerin, karbomer, natrijum hidroksid, dinatrijumova so, propilenglikol, metilparaben, propilparaben i dr.

Način upotrebe: Naneti gel – balzam blagim masirajućim pokretima do upijanja, 2-3 puta na dan. Gel je namenjen za svakodnevnu upotrebu.

Napomene: Osobe preosetljive na neki od sastojaka ne treba da koriste gel-balzam. Ne nanositi na oštećenu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije, prekinuti sa upotrebom i posavetovati se sa lekarom.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 125 ml

Nema na zalihama

000

BIŠOFIT sa gavezom i barskim petolistom je prirodno sredstvo za oblast zglobova i kičme, poboljšava pokretljivost i ishranu zglobova i sprečava nakupljanje soli.

Bišofit je prirodni polimineral koji je nastao pre više miliona godina na velikoj dubini pri isparavanju mora. Sadži oko 70 elemenata, ima široku primenu, deluje protivupalno, analgezirajuće i regenerišuće, aktivira metaboliče procese.

Barski petolist lekovita biljka sa izrazenim biostimulirajućim, antibakterijskim, analgezirajućim, protivupalnim i regenerušićim svojstvima.

Gavez stimuliše regeneraciju tkiva kosti i zglobova, povećava kvalitet sinovijalne tečnosti, zaceljuje mikrotraume zglobova. Koren sadrži veliku količinu biološki aktivnih supstanci, alantoin je jedna od glavnih supstanci.

Dodatne informacije

Proizvođač

Pakovanje

125 ml