BIŠOFIT sa gavezom i barskim petolistom

BIŠOFIT sa gavezom i barskim petolistom

400 RSD

BIŠOFIT sa gavezom i barskim petolistom gel – balzam za telo

Pakovanje: 125 ml

Sastav: ekstrakt gaveza i barskog petolista, bišofit, kamfor, mentol, etarsko ulje kleke, glicerin, karbomer, natrijum hidroksid, dinatrijumova so, propilenglikol, metilparaben, propilparaben i dr.

Način upotrebe: Naneti gel – balzam blagim masirajućim pokretima do upijanja, 2-3 puta na dan. Gel je namenjen za svakodnevnu upotrebu.

Napomene: Osobe preosetljive na neki od sastojaka ne treba da koriste gel-balzam. Ne nanositi na oštećenu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije, prekinuti sa upotrebom i posavetovati se sa lekarom.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 125 ml

Nema na zalihama

000

BIŠOFIT sa gavezom i barskim petolistom je prirodno sredstvo za oblast zglobova i kičme, poboljšava pokretljivost i ishranu zglobova i sprečava nakupljanje soli.

Bišofit je prirodni polimineral koji je nastao pre više miliona godina na velikoj dubini pri isparavanju mora. Sadži oko 70 elemenata, ima široku primenu, deluje protivupalno, analgezirajuće i regenerišuće, aktivira metaboliče procese.

Barski petolist lekovita biljka sa izrazenim biostimulirajućim, antibakterijskim, analgezirajućim, protivupalnim i regenerušićim svojstvima.

Gavez stimuliše regeneraciju tkiva kosti i zglobova, povećava kvalitet sinovijalne tečnosti, zaceljuje mikrotraume zglobova. Koren sadrži veliku količinu biološki aktivnih supstanci, alantoin je jedna od glavnih supstanci.

Dodatne informacije

Proizvođač

Pakovanje

125 ml

Ocene(0)

Još uvek nema ocena.

Dodajte ocenu

Ocenite prvi “BIŠOFIT sa gavezom i barskim petolistom”