APITOKS FORTE – mast sa pčelinjim otrovom

APITOKS FORTE – mast sa pčelinjim otrovom

3.030 RSD

APITOKS FORTE mast sa pčelinjim otrovom za primenu na zglobnoj regiji.

Pakovanje: 50 ml

Sastav: kokosovo ulje, ulje obljepihe (pasjeg trna), pčelinji vosak, ulje kamfora, ekstrat rena, ekstrat lipe, eksrakt sabeljnika, ekstrakt gaveza, propolis i pčelinji otrov (apitoksin).

Način primene: Mast nanositi 2-4 puta dnevno na pogođeno mesto. U cilju postizanja boljeg efekta, tretirana mesta se mogu dodatno utopliti. Maksimalna dužina upotrebe je 4 meseca u kontinuitetu. Upotreba se može nastaviti nakon pauze od 10 dana.

Napomene: Individualna preosetljivost na sastojke masti. Ljudi koji su alergični na ubod pčele ne smeju koristiti preparate sa pčelinjim otrovom. Pre upotrebe na unutrašnju stranu podlaktice naneti manju količinu masti i sačekati 30 minuta, ukoliko se ne pojavi reakcija u vidu crvenila, mast možete bezbedno koristiti. Izbegavati tretiranje područja sa proširenim venama.

Zemlja porekla: Srbija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 50 ml

000

Apitoks Forte je mast sa pčelinjim otrovom obogaćena ekstraktом sabeljnika i uljem obljepihe koja ublažava bol u zglobovima i mišićima i poboljšava stanje kože.

Pčelinji otrov (Apitoksin) je u kontrolisanim količinama bezbedan i koristan za upotrebu. Prilikom istraživanja svojstava pčelinjeg otrova utvrđeno je izraženo analgetičko, baktericidno i antiupalno delovanje. Apitoksin poboljšava cirkulaciju i mikrocirkulaciju u tkivima i organima. U kombinaciji sa lekovitim biljkama može da se koristi i u periodu oporavka od sportskih povreda i upale mišića.

Dodatne informacije

Pakovanje

50 ml

Proizvođač