VENODOKS FORTE – za zdravlje nogu

VENODOKS FORTE – za zdravlje nogu

2.650 RSD

VENODOKS FORTE mast sa pčelinjim otrovom za negu nogu.

Pakovanje: 50 ml

Sastav: kosovo ulje, ulje pasijeg trna, pčelinji vosak, ulje kamfora, ultrazvučni ekstrakti: divljeg kestena, rena, lipe i gaveza; ekstrakt propolisa, sabeljnika; pčelinji otrov (apitoksin).

Način primene: mast se nanosi na čistu kožu 2 do 4 puta u toku dana. Područja sa proširenim venama se ne masiraju i ne utopljavaju. Maksimalna dužina upotrebe je 4 meseca u kontinuitetu. Uprotreba se može nastaviti posle pauze od 10 dana.

Napomene: Individualna preosetljivost na sastojke, alergija na pčelinji otrov. Pre upotrebe na unutrašnjoj strani podlaktice namazati manju količinu masti i sačekati 30 minuta. Ukoliko se ne pojavi crvenilo mast se možete bezbedno koristiti.

Zemlja porekla: Srbija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 50 ml

000

VENODOKS FORTE je mast sa pčelinjim otrovom obogaćena biljem koja lokalno poboljšava cirkulaciju.

Ekstrakt divljeg kestena poboljšava tonus i smanjuje nagomilavanje tečnosti u tkivima. Ima antiinflamatorno dejstvo.

Ekstrakt lipe ima antiupalno dejstvo i pospešuje zarastanje rana.

Ulje pasjeg trna sadrži provitamin A, vitamine B1, B2, B3, B6, CDE i K1. Bogato je folnom kiselinom. Ovo ulje je jedino biljno ulje koje sadrži Omega 3, 6, 7 i 9. Ishranjuje kožu i ubrzava proces zarastanja površinskih oštećenja.

Pčelinji otrov (Apitoksin) je u kontrolisanim količinama bezbedan i koristan za upotrebu. Apitoksin deluje na smanjenje bola, ima antiupalni efekat, poboljšava cirkulaciju i regeneraciju tkiva.

 

Dodatne informacije

Pakovanje

50 ml

Proizvođač