VENODOKS FORTE – mast za proširene vene

VENODOKS FORTE – mast za proširene vene

2.300 RSD

VENODOKS FORTE je ruska mast za tretman proširenih vena i hemoroida. Pomaže i kod otečenosti nogu i uspešno ublažava nadražaje na koži uzrokovane ubodom insekata. Eleminiše svrab i otekline. Poboljšava cirkulaciju i poseduje snažno antiupalno dejstvo.

AKCIJA 1+1 GRATIS 👍
Ukoliko kupite 1 pakovanje drugo dobijate na poklon 🎁
NAPOMENA: Prikazana cena je za 1 proizvod.
Akcija traje do isteka predviđenih zaliha.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 50 ml

000

VENODOKS FORTE – ruska mast za tretman proširenih vena i hemoroida

Venodoks Tentorium mast se uspešno koristi kada su poznate predispozicije za pojavu oboljenja proširenih vena kao nasledni faktor, kao i stečeni preduslov. Vendoks tentorium mast ispoljava snažnu efikasnost kod osoba sklonih profesionalnim oboljenjima usled prirode posla (dugo stajanje: profesori, frizeri, konobari, stjuardese i dr.), i kod osoba sa povišenom telesnom težinom,  kod ženskih osoba koje nose neodgovarajuću obuću, profesionalnih sportista izloženih teškim fizičkim naporima tokom treninga ( dizači tegova i sl.)

 

VENODOKS FORTE mast svojim aktivnim principima efikasno rešava neprijatne probleme izazvane hemoroidima različite etiologije. Venodoks tentorium mast se dobija metodom hladne ekstrakcije, kojom se  u najvećem procentu sačuvaju lekovita svojstva biljaka.

Venodoks Tentorium mast smanjuje krhost sitnih krvnih sudova i sprečava otekline nogu kao i pojavu kapilarnih mreža na koži. Venodoks mast je nezamenljiva u slučajevima pojave pukotina (ragada) kože, a usled stimulisanja periferne cirkulacije i poboljšanja imuniteta same kože, uspešno se koristi u tretmanu ekcema i sanacije oštećenja tkiva različite etiologije

Aktivne komponente ekstrata kestena, lipe i gaveza poboljšavaju lokalnu mikrocirkulaciju u krvnim sudovima i smanjuju rizik loše cirkulacije. Ukoliko ovaj problem već perzistira kao takav, Vendoks tentorium mast značajno doprinosi njegovom rešavanju.

U sastav masti ulaze ekstrat gaveza apitoksin i hitozan koji zajedno imaju izuetno snažno antiupalno delovanje i sposobnost da u sadejstvu, zidove krvnih sudova učine elastičnijim i jačim. Zbog svog blagotvornog dejstva, može se reći da je Venodoks mast neophodna kao sastavni deo kućne apoteke.

Sastav: Biljna ulja, prečišćen vosak, ekstrakt divljeg kestena, prečišćena voda, ulje kamfora, ekstrat propolisa, apitoksin, CO2 ekstrat lipe, hitozan, ekstrakt gaveza.

Način primene: VENODOKS FORTE mast se nanosi na čistu kožu i utrljava se laganim masažnim pokretama 1 – 2 minuta od peta ka kolenu. Ne nanositi na otvorene rane. Dozvoljeno je tretiranje rubova rane. Koristi se 2 – 3 puta dnevno u tankom sloju.

Additional information

Pakovanje

50 ml

Proizvođač

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “VENODOKS FORTE – mast za proširene vene”