APIDERM Forte – za negu kože

APIDERM Forte – za negu kože

3.030 RSD

APIDERM Forte je mast koja doprinosi poboljšanju zdravlja i izgleda kože.

Pakovanje: 50 ml

Sastav:Apitoksin (pčelinji otrov), mumijo, neven, ulje obljepihe – pasjeg trna, kokosovo ulje, maslinovo ulje, ekstrakt ruse, ekstrakt rena, ekstrakt lipe, ekstrakt gaveza, ekstrakt propolisa, ulje kamfora i pčelinji vosak.

Način upotrebe: nanositi na suvu i čistu kožu, 2 – 5 puta u toku dana.

Napomene: Osobe preosetljive na neki od sastojaka ne treba da koriste mast. Zbog moguće alergije na pčelinji otrov, treba naneti manju količinu kreme na unutrašnju strana podlaktice  i sačekati 60 minuta. Ukoliko se ne pojave reakcije u vidu crvenila, mast možete bezbedno koristiti. Ne nanositi na otvorene rane.

Zemlja porekla: Srbija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 50 ml

Kategorija: Oznake: ,
000

Apiderm Forte je višefunkcionalna mast sa mumijom i pčelinjim otrovom za saniranje promena na  koži. Precizno izbalansirani sastojci omogućavaju transportovanje aktivnih komponenti do najdubljih slojeva kože čime se postiže dugotrajno blagotvorno delovanje.

Mumijo je prirodna „smola“, nastala polimerizacijom ostataka biljaka i minerala na velikoj nadmorskoj visini gde zbog nedostatka kiseonika i UV zračenja nema fermentacije. Sadrži više od 60 vrsta hemijskih elemenata i grupu biološki aktivnih supstanci. Nalazimo ga u procepima stena i pećinama planinskih venaca koji se prostiru od Rusije do Tibeta na preko 2500 metara nadmorske visine. Crne je ili tamno smeđe boje sa karakterističnim mirisom i ukusom. Mumijo ubrzava oporavak i regeneraciju epitela ćelija kože.

Ulje obljepihe kao najveći prirodni izvor karotenoida neguje kožu i ubrzava epitalizaciju epidermalnog sloja. Koristi se kod povreda na koži, uboda insekata, opekotina, takođe i u kozmetičke svrhe, ublažavanje bora i za zatezanje kože.

Pčelinji otrov je izvanredan katalizator hemijskih procesa u organizmu (pozitivno utiče na brzinu hemijskih i biohemijskih procesa). Istraživanjem svojstava pčelinjeg otrova utvrđeno je postojanje njegovog protivupalnog i regenerativnog svojstva.

Dodatne informacije

Pakovanje

50 ml

Proizvođač