OVESOL tablete za funkcionalno stanje jetre

OVESOL tablete za funkcionalno stanje jetre

1.020 RSD

OVESOL  je dodatak ishrani koji funkcionalno stanje jetre i puteva za lučenje žuči, ima blago pročišćavajuće delovanje na jetru.

20 tableta sa opnom po 0,25 g

Aktivni sastojci: ekstrakt ovsa, ektrakt kurkume, ekstrakt smilja, ekstrakt nane.

Ostali sastojci: mikrokristalna celuloza, kalcijum-stearat, aerosil.

Komponente opne: hidroksipropilmetil celuloza, polietilenglikol, oksid gvožđa.

Način primene: Odrasli jednu tabletu dva puta dnevno u toku jela. Uzimati 21-30 dana. Preporučuje se uzimati 3-4 puta godišnje.

Napomena: Preparat ne treba da uzimaju trudnice, dojilje i osobe preosetljive na njegove sastojke. Preparat ne treba da uzimaju osobe koje boluju od opstrukcije žučnih puteva, koje imaju kamen u žuči ili teže oblike oboljenja jetre i osobe na terapiji varfarinom ili drugim antikoagulansima. Proizvod ne treba da uzimaju deca i adolescenti mlađi od 18 godina. Od neželjenih reakcija može doći do pojave suvoće usta, nadutosti, iritacije i bolova u želucu. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 20 tableta

000

Jetra je glavna laboratorija ljudskog organizma. Ima najmanje 50 osnovnih funkcija, a često je podložna testu izdržljivosti zbog preterane konzumacije šećera, masti, alkohola i lekova. Sve to može dovesti do narušavanja normalnog rada jetre i propadanja njenih ćelija.

Signali da je jetra preopterećena su bolovi u predelu ispod desnog rebra, stvaranje gasova, mučnina posle konzumacije masne hrane, stvaranje masnog tkiva u predelu stomaka, neprijatan zadah iz usta. Čak i česta promena raspoloženja i brzo umaranje mogu signalizirati problem s jetrom. Takođe, hronične akne i bubuljice mogu biti direktna posledica narušene jetrine funkcije.

Izlaz iz situacije je „čišćenje“ jetre i uspostavljanje njene normalne funkcije.

OVESOL tablete su napravljene od ekstrakta biljaka (ovsa, kurkume, smilja i nane).
OVESOL je napravljen specijalno za blago čišćenje jetre – podstiče detoksikaciju i funkcionalno stanje jetre, ne izazivajući stres i štetno opterećenje organizma.

Preporučuje se kao blološki aktivan dodatak ishrani – izvor flavonoida.

Dodatne informacije

Proizvođač

Pakovanje

20 tableta