Doktor More – EKSTRA SNAGA za muškarce

Doktor More – EKSTRA SNAGA za muškarce

1.800 RSD 1.500 RSD

Ruski Doktor More – EKSTRA SNAGA (EKSTRA SILA) za muškarce namenjen je za:

  • poboljšanje potencije;
  • stimulaciju fizičke i intelektualne radne sposobnosti;
  • povećanje životne energije.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 30 kapsula

000

Doktor More – EKSTRA SNAGA za muškarce je prirodni ruski koncentrovani kompleks morskih hidrobionata – trpa i holoturije, zajedno sa hrskavicom ajkule.

Sastav

Holoturija (lat. Holothuroidea)

U Jugoistočnoj Aziji se odavno smatra delikatesom, ali je pre svega cene zbog njenih opštih svojstava jačanja. Nije slučajno to što je u Kini zovu «Žen šen», što znači «morski koren». Pominjanja o čudotvornim svojstvima holoturije se mogu sresti u spisima iz 16 veka.

Holoturija sadrži triterpenske glikozide, lipide, heksozamine, metionin, organski vezani jod, razne mikroelemente, vitamine, prostaglandine. Triterpenski glikozidi imaju snažno antimikotičko dejstvo.

Ekstrakti holoturije sa Dalekog Istoka sadrže visok stepen polinezasićenih masnih kiselina i fosfolipida, što doprinosi čišćenju krvnih sudova, kao i snabdevanju polnih organa krvlju radi potpune erekcije.

Trp (lat. Cucumaria)

Ako se trp iseče na nekoliko delova i baci u vodu, kroz neko vreme svaki deo će regenerisati organe koji mu nedostaju i naočigled će postati kompletno i samostalno živo biće. Stvorenje, koje ima takve fantastične «moći», svakako poseduje niz isceliteljskih svojstava. Prema kanonima istočne medicine se smatralo, da svakodnevna upotreba u ishrani morskog krastavca «trpa» može izlečiti tešku malaksalost i podići na noge čak beznadežne bolesnike. Morski krastavac stimuliše potenciju i blagotvorno utiče na mušku snagu.

Trp sadrži kalcijum fosfor, vitamine iz grupe B i C, heksoamin i holoturna jedinjenja, koja su potrebna za jačanje nervnog i kardio-vaskularnog sistema i za lečenje oboljenja štitne žlezde. Jača imuno sistem. Trp sadrži lipide i fosfolipide, koji su veoma korisni za jetru. Triterpenski glikozidi trpa blokiraju razmnožavanje štetne fermentativne mikroflore.

Hrskavica ajkule

U Kini je rasprostranjen običaj da se poklanja mladencima za svadbu, jer njene aktivne komponente pozitivno utiču na stanje muškog zdravlja. To je proizvod sa brojnim lekovitim svojstvima i doprinosi normalizaciji metaboličkih procesa.

Istraživanja su pokazala, da hrskavica ajkule održava rad imunološkog sistema, jer pomaže stvaranju važnih komponenti prirodne zaštite organizma – limfocita, B-limfocita i makrofaga. Primena hrskavice ajkule u malim dozama snažno jača imunitet.

Hrskavica ajkule pomaže zaceljivanju rana nakon operacija i povreda, brzo regeneriše snagu, nestaje bol. Preparati od hrskavice ajkule sadrže mukopolisaharide i glikozaminglikane, koji poseduju opšte jačajuće, antiinflamatorno i imunostimulativno dejstvo. Hrskavica ajkule poseduje antialergijsko svojstvo, jača strukturu i metabolizam tkiva zglobova, ligamenata, tkiva hrskavice, krvnih sudova i dovodi do opšteg jačanja organizma.

Ovi hidrobionti se proizvode u ekološki čistom regionu, a komponente poseduju visoku biološku raspoloživost, odnosno organizam ih  apsorbuje u potpunosti.

Biološki aktivan dodatak ishrani EKSTRA SNAGA predstavlja proizvod, koji je dobijen putem fermentativne hidrolize morskih krastavaca (holoturija i trpova), hrskavice ajkule i peraja raže.

Sastav kapsule Doktor More – EKSTRA SNAGA za muškarce: fermentizovani hidrolizat od hrskavice jestivih vrsta morskih krastavaca (Stychopus, Cucumaria), fermentizovani hidrolizat od hrskavice ajkule i hrskavice peraja raže, omotač kapsule (želatin, boja – titandioksid).

Jedinstveni spoj komponenti EKSTRA SNAGA obezbeđuje visoku efikasnost i brzo delovanje. Preparat je bezbedan za organizam, bez nuspojava. Može se preporučiti kao terapeutsko sredstvo, obezbeđujući prolongirano dejstvo i jačanje efekta izlečenja.

Additional information

Pakovanje

30 kapsula

Proizvođač

Linija proizvoda

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “Doktor More – EKSTRA SNAGA za muškarce”