Doktor More – EKSTRA SNAGA za muškarce

Doktor More – EKSTRA SNAGA za muškarce

1.800 RSD 1.500 RSD

Ruski Doktor More – EKSTRA SNAGA (EKSTRA SILA) za muškarce namenjen je za:

  • poboljšanje potencije;
  • stimulaciju fizičke i intelektualne radne sposobnosti;
  • povećanje životne energije.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 30 kapsula

000

Doktor More – EKSTRA SNAGA za muškarce je prirodni ruski koncentrovani kompleks morskih hidrobionata – trpa i holoturije, zajedno sa hrskavicom ajkule.

Sastav

Holoturija (lat. Holothuroidea)

U Jugoistočnoj Aziji se odavno smatra delikatesom, ali je pre svega cene zbog njenih opštih svojstava jačanja.

Holoturija sadrži triterpenske glikozide ( koji imaju snažno antimikotično delovanje), lipide, heksozamine, metionin, organski vezani jod, razne mikroelemente, vitamine, prostaglandine.

Ekstrakti holoturije sa Dalekog Istoka sadrže visok stepen polinezasićenih masnih kiselina i fosfolipida, što doprinosi čišćenju krvnih sudova, kao i snabdevanju polnih organa krvlju radi potpune erekcije.

Trp (lat. Cucumaria)

Ako se trp (morski krastavac) iseče na nekoliko delova i baci u vodu, kroz neko vreme svaki deo će regenerisati organe koji mu nedostaju i naočigled će postati kompletno i samostalno živo biće. Prema kanonima istočne medicine se smatralo, da svakodnevna upotreba u ishrani morskog krastavca «trpa» može izlečiti tešku malaksalost. Morski krastavac stimuliše potenciju i blagotvorno utiče na mušku snagu.

Trp sadrži kalcijum fosfor, vitamine iz grupe B i C, heksoamin i holoturna jedinjenja, koja su potrebna za jačanje nervnog i kardio-vaskularnog sistema i za lečenje oboljenja štitne žlezde. Jača imuno sistem. Trp sadrži lipide i fosfolipide, koji su veoma korisni za jetru.

Hrskavica ajkule

Istraživanja su pokazala, da hrskavica ajkule održava rad imunološkog sistema, jer pomaže stvaranju važnih komponenti prirodne zaštite organizma – limfocita, B-limfocita i makrofaga. Primena hrskavice ajkule u malim dozama snažno jača imunitet.

Hrskavica ajkule pomaže zaceljivanju rana nakon operacija i povreda, brzo regeneriše snagu. Hrskavica ajkule poseduje antialergijsko svojstvo, jača strukturu i metabolizam tkiva zglobova, ligamenata, tkiva hrskavice, krvnih sudova i dovodi do opšteg jačanja organizma.

Biološki aktivan dodatak ishrani EKSTRA SNAGA predstavlja proizvod, koji je dobijen putem fermentativne hidrolize morskih krastavaca (holoturija i trpova), hrskavice ajkule i peraja raže.

Sastav kapsule Doktor More – EKSTRA SNAGA za muškarce: fermentizovani hidrolizat od hrskavice jestivih vrsta morskih krastavaca (Stychopus, Cucumaria), fermentizovani hidrolizat od hrskavice ajkule i hrskavice peraja raže, omotač kapsule (želatin, boja – titandioksid).

Jedinstveni spoj komponenti EKSTRA SNAGA obezbeđuje visoku efikasnost i brzo delovanje. Preparat je bezbedan za organizam, bez nuspojava.

Additional information

Pakovanje

30 kapsula

Proizvođač

Linija proizvoda

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “Doktor More – EKSTRA SNAGA za muškarce”