Doktor More – ARTROFIŠ

Doktor More – ARTROFIŠ

3.000 RSD

ARTROFIŠ je dodatak ishrani sa hondroitin-sulfatom i glukozaminom.

60 kapsula po 0,5 g

Aktivni sastojci (1 kapsula): hondroitin-sulfat 17 mg, glukozamin 28 mg.

Sastojci: fermentisani hidrolizat od hrskavice lososa, lignjiraži i ajkule, omotač kapsule (želatin, boja: titan-dioksid).

Način primene: Odrasli 2 puta dnevno po 2 kapsule. Preporučuje se uzimanje proizvoda u kontinuitetu od 30 dana. Suplementacija se može ponoviti uz konsultaciju sa lekarom.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 12 godina. Osobe koje boluju od dijabetesa trebalo bi da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja ovog proizvoda i da redovno kontrolišu nivo glukoze. Osobe koje uzimaju varfarin, aspirin, nesteroidne antiinflamatorne lekove, trebalo bi da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja preparata sa glukozaminom zbog mogućeg pojačanog krvarenja.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 60 kapsula

Kategorija: Oznaka:
000

ARTROFIŠ  je prirodni hondroprotektorski kompleks, koji su napravili naučnici sa Dalekog istoka za zdravlje zglobova.

Hidrolizati hrskavice lososa, lignji, raže i ajkule, koji su sadržani u kompleksu ARTROFIŠ u obliku koji se lako apsorbuje, služe kao dodatni supstrat za formiranje zdrave hrskavičave matrice unutar ćelija, i predstavljaju novu osnovu vezivnog tkiva, održavajući normalni sastav i viskoznost sinovijalne tečnosti zglobova.

Hondroitin-sulfat je neophodan za održavanje strukturnog integriteta tkiva, pre svega kože i hrskavice.

Komponente kompleksa ARTROFIŠ sadrže prirodne glukozamine, hondroitin-sulfate, rastvorljivi kolagen, heksozamine, nekolagene proteine – prirodne komponente tkiva hrskavice, niskomolekularne inhibitore metaloproteina, slobodne disaharide i mikroelemente, slobodne aminokiseline – jedinjenja, koja hrane tkivo hrskavice.

 

 

 

Dodatne informacije

Pakovanje

60 kapsula

Proizvođač

Linija proizvoda