CRVENI KOREN tablete

CRVENI KOREN tablete

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 ocena korisnika)

1.220 RSD

Ocenjeno 5.00 od 5

CRVENI KOREN uspostavlja snagu prilikom teških fizičkih opterećenja, pomaže uspostavljanje muške polne aktivnosti. CRVENI KOREN podržava urinarni sistem, poboljšava njegovu funkciju, posebno kod upale prostate i adenoma prostate.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 40 tableta

000

Za poboljšanje funkcionalnog stanja urogenitalnog sistema muškaraca, održavanje funkcije prostate.
Biljka crveni koren je izvor biološki aktivnih materija i ima protivupalno, baktericidno, spazmolitično dejstvo, širi sudove i ima blago diuretičko delovanje.
Bogatstvo sastava i svojstva ove biljke odredjuju njenu efikasnost u smanjenju rizika obolevanja urinarnog sistema kod muskaraca, uključujući i upalne procese (prostatitis) i adenom prostate.
Hedysarum neglectum, poznat u narodu kao CRVENI KOREN je retka biljka u oblasti Altaj, koja raste visoko u planinama, u blizini večitih lednika. Od davnina tinkturu korena ove divlje biljke su koristili za buđenje muške snage i u lečenju muških problema. U današnje vreme ruski naučnici su rešili da iskoriste ovu narodnu mudrost za dobrobit savremene medicine.
Efikasnost delovanja tinkture „crveni koren“ je potvrdjena kliničkim ispitivanjima na Altajskom državnom medicinskom fakultetu i na Hemijsko-farmaceutskoj akademiji u Sankt Peterburgu. U toku ispitivanja ustanovljeno je da CRVENI KOREN:

  • utiče na poboljšanje krvotoka i otklanjanje zastojnih pojava u prostati
  • popravlja izlučivanje urina kod zastoja
  • utiče na potpunije pražnjenje mokraćnog mehura
  • smanjuje učestalost mokrenja, posebno noću

Additional information

Proizvođač

Pakovanje

40 tableta

Ocene(1)

  1. Ocenjeno 5 od 5

    Prvi put narucujem, i zelela bih da probam

  2. Ocenjeno 5 od 5

    Preporučujem.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod