NORMOFTAL – peptid za oči

NORMOFTAL – peptid za oči

(6 recenzije korisnika)

3.100 RSD

NORMOFTAL – dodatak ishrani sa peptidnim kompleksom AKS-G (lizin, glutaminska kiselina) namenjen osobama odrasle životne dobi.

Pakovanje: 60 kapsula po 0,2 g

Aktivni sastojci: peptidni kompleks AKS-G (lizin, glutaminska kiselina) 200 µg za 2 kapsule (0,4 g).

Ostali sastojci: želatin, saharoza, laktoza, skrob, sretstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, emulgator: polisorbat 80.

Način upotrebe: 2×1 do 2×2 kapsule dnevno uz obrok tokom mesec dana. Ponoviti za 3-6 meseci.

Napomene: Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dpdaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu ishranu. Proizvod ne treba da uzimaju deca, osobe mlalje od 18 godina i osobe preosetljive na njegove sastojke. Čuvati vam domašaja dece.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 60 kapsula

Nema na zalihama

000

Peptidni kompleks AKS-G pomaže kod oštećenja vezanih za starenje strukture oka ili oštećenja izazvanih zračenjem (UV, WiFi ili EM).  Sadrži aminokiseline lizin i glutamin koje deluju tako što normalizuju funkciju ćelija mrežnjače oka.

Rezultati kliničkih ispitivanja su pokazali da peptidni lanac AKS-G ima regenerativno dejstvo na ćelijsku strukturu oka – snižava rizik od inflamatornih i degenerativnih oštećenja i dovodi do povećanja vidnog polja.

Primena NORMOFTAL -a je posebno indikovana u post-operativnoj fazi kada ubrzava oporavak.

Dodatne informacije

Pakovanje

60 kapsula

Proizvođač

Ocene(6)

 1. Dali pomaze ko retinopatije

  • Poštovana Višnja, možete da ih koristite i kod oštećenja retine. Za više informacija možete uvek da nas kontaktirate na broj u apoteci o11-24-66-871 ili 062-8293-991.

 2. Imam u poslednja 3 meseca nakon stresa i smrzavanja na planini pojavu Opaciteta u staklastom telu oka,i to bas mnogo,kao da se zamutila ocna vodica,neverovatno mi smeta i receno mi je da je tu oftamologija nemocna osim naravno jako invazivne i opasne operacije vadjenja staklastog tela.
  Zanima me da li ovde ima pomoci sa ovim medikamentom?

  • Poštovani Nikola, preparat Normoftal je kompleks aminokiselina koji se može koristiti kod degenerativnih promena svih struktura oka. Preporučuje se upotreba 2×2 tablete dnevno mesec dana, nakon toga možete napraviti pauzu 3-6 meseci u zavisnosti od oštećenja. Za više informacija nas možete kontaktirati na 011/24 66 871.

 3. Поштовани, утврђена ми је блага непролиферативна ретинопатија услед дијабета. Од скорa имам и сувоћу и умор очију. Да ли ми Нормофтал може помоћи код оба проблема и каква су искуства са временом коришћења за које се могу осетити промене на боље? Хвала.

  • Poštovana Lenka, možete da pijete Normoftal za regeneraciju očnog tkiva, ali nije za suvoću oka nakon toga možete da pijete Kapilar tablete za očuvanje krvnih sudova.

 4. da li bi pomoglo kod ostecenja ocnog dna, kod oziljaka prisutnih na retini, makuli!? nije senilna degeneracija nije nasledna, nego infekcijska promena na ocnom dnu, na par mesta i pritom je zahvacena i makula. verovatno posledica boginja kod slabijeg imuniteta!?

  • Poštovani Maxo, možete koristiti preparat Normoftal. To je preparat novije generacije sastavljen od aminokiselina koje ulaze u sastav strukture oka. Pije se 2×2 kapsule dnevno mesec dana, posle pauze možete nastaviti 2×1.Nakon toga bi trebala da se napravi dužu pauzu 3-6 meseci.

 5. Da li ovaj lek pomaze kod lecenja gigantopapilarnog konjuktivitisa nastalog nosenjem mekih kontaktnih sociva?

  • Poštovana Slađo, Normoftal su peptidi koji su namenjeni za problem makulopatija tj. žute mrlje. Nema efekta koristiti ga u vašem slučaju jer je u pitanju upala konjuktive.

 6. Dali pomaze osobama obolelim od glaukoma i kako se dozira u tom slucaju…

  • Poštovani Marko,Normoftal je namenjen za makulopatije nema terapeutsko dejstvo na glaukom.

Dodajte ocenu

Dodajte ocenu