NORMOFTAL – peptid za oči

NORMOFTAL – peptid za oči

Rated 5.00 out of 5 based on 6 customer ratings
(6 ocena korisnika)

3.800 RSD

Ocenjeno 5.00 od 5

NORMOFTAL – dodatak ishrani sa peptidnim kompleksom AKS-G (lizin, glutaminska kiselina) namenjen osobama odrasle životne dobi.

Pakovanje: 60 kapsula po 0,2 g

Aktivni sastojci: peptidni kompleks AKS-G (lizin, glutaminska kiselina) 200 µg za 2 kapsule (0,4 g).

Ostali sastojci: želatin, saharoza, laktoza, skrob, sretstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, emulgator: polisorbat 80.

Način upotrebe: 2×1 do 2×2 kapsule dnevno uz obrok tokom mesec dana. Ponoviti za 3-6 meseci.

Napomene: Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dpdaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu ishranu. Proizvod ne treba da uzimaju deca, osobe mlalje od 18 godina i osobe preosetljive na njegove sastojke. Čuvati vam domašaja dece.

Zemlja porekla: Ruska federacija

AKCIJA 2+1 GRATIS  👍
Ukoliko kupite 2 proizvoda treći dobijate na poklon 🎁

NAPOMENA: Prikazana cena je za 1 proizvod.
Akcija traje do isteka predviđenih zaliha.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 60 kapsula

000

Peptidni kompleks AKS-G pomaže kod oštećenja vezanih za starenje strukture oka ili oštećenja izazvanih zračenjem (UV, WiFi ili EM).  Sadrži aminokiseline lizin i glutamin koje deluju tako što normalizuju funkciju ćelija mrežnjače oka.

Rezultati kliničkih ispitivanja su pokazali da peptidni lanac AKS-G ima regenerativno dejstvo na ćelijsku strukturu oka – snižava rizik od inflamatornih i degenerativnih oštećenja i dovodi do povećanja vidnog polja.

Primena NORMOFTAL -a je posebno indikovana u post-operativnoj fazi kada ubrzava oporavak.

Additional information

Pakovanje

60 kapsula

Proizvođač

Ocene(12)

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Dali pomaze ko retinopatije

  • Poštovana Višnja, peptidi vrše reparaciju tj. obnavljanje tkiva oka koje je oštećeno. Tako da možete da ih koristite i kod oštećenja retine. Preporučila bih i upotrebu Kapilar tableta koje vrše bolju ishranu oka jer ubrzavaju mikrocirkulaciju. Za detaljnije podatke možete uvek da nas kontaktirate na broj u apoteci o11-24-66-871 ili 062-8293-991.

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Imam u poslednja 3 meseca nakon stresa i smrzavanja na planini pojavu Opaciteta u staklastom telu oka,i to bas mnogo,kao da se zamutila ocna vodica,neverovatno mi smeta i receno mi je da je tu oftamologija nemocna osim naravno jako invazivne i opasne operacije vadjenja staklastog tela.
  Zanima me da li ovde ima pomoci sa ovim medikamentom?

  • Poštovani Nikola, preparat Normoftal je kompleks aminokiselina koji se može koristiti kod degenerativnih promena svih struktura oka. Preporučuje se upotreba 2×2 tablete dnevno mesec dana, nakon toga možete napraviti pauzu 3-6 meseci u zavisnosti od oštećenja. Za više informacija nas možete kontaktirati na 011/24 66 871.

 3. Ocenjeno 5 od 5

  Поштовани, утврђена ми је блага непролиферативна ретинопатија услед дијабета. Од скорa имам и сувоћу и умор очију. Да ли ми Нормофтал може помоћи код оба проблема и каква су искуства са временом коришћења за које се могу осетити промене на боље? Хвала.

  • Poštovana Lenka, možete da pijete Normoftal za regeneraciju očnog tkiva, ali nakon toga bi trebalo da pijete Kapilar taklete i to duži vremenski period. Kapilar vrši regeneraciju krvnih sudova, Vama je to potrebno zbog dijabetesa, jer prvo stradaju krvni sudovi oka i bubgega.

 4. Ocenjeno 5 od 5

  da li bi pomoglo kod ostecenja ocnog dna, kod oziljaka prisutnih na retini, makuli!? nije senilna degeneracija nije nasledna, nego infekcijska promena na ocnom dnu, na par mesta i pritom je zahvacena i makula. verovatno posledica boginja kod slabijeg imuniteta!?

  • Poštovani Maxo, možete koristiti preparat Normoftal. To je preparat novije generacije sastavljen od aminokiselina koje ulaze u sastav struktura oka i ispravljaju degenerativne promene oka. Terapijska doza je 2×2 kapsule dnevno mesec dana, a nakon toga se nastavlja sa terapijom 2×1 kapsula dnevno još mesec dana. Posle toga bi trebala da se napravi pauza 3-4 meseca.

 5. Ocenjeno 5 od 5

  Da li ovaj lek pomaze kod lecenja gigantopapilarnog konjuktivitisa nastalog nosenjem mekih kontaktnih sociva?

  • Poštovana Slađo, Normoftal su peptidi koji su namenjeni za problem makulopatija tj. žute mrlje. Nema efekta koristiti ga u vašem slučaju jer je u pitanju upala konjuktive.

 6. Ocenjeno 5 od 5

  Dali pomaze osobama obolelim od glaukoma i kako se dozira u tom slucaju…

  • Poštovani Marko,Normoftal je namenjen za makulopatije nema terapeutsko dejstvo na glaukom.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod