Zaživitelj – Balzam za površinske povrede na koži

Zaživitelj – Balzam za površinske povrede na koži

(3 recenzije korisnika)

420 RSD

Zaživitelj balzam za telo kod svakodnevnih povreda kože.

Pakovanje: tuba 30 ml

Sastav: suncekretovu lje, palmino ulje, pčelinji vosak, vosak karnaube, etarsko ulje: ruzmarina, lavande, čajnog drveta, maslinovo ulje, ulje pasijeg trna, uljani ekstrakti: mente, nevena, kamilice, vitamin E i A, bisabolol, metilparaben, etilparaben, propilparaben, butilparaben, fenoksietanol, limunska kiselina, propilenglikol.

Način upotrebe: Obilno naneti na povređenu kožu (prethodno obrađenu antiseptikom) i ako je neophodno prekriti gazom. Preporučuje se korišćenje do god postoji potreba.

Napomene:Osobe preosetljive na neki od sastojaka ne treba da koriste balzam. U slučaju nastanka alergijskih reakcija prekinuti upotrebu i posavetovati se sa lekarom. Proizvod nije lek.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 30 ml

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:
000

Zaživitelj balzam za telo kod svakodnevnih povreda kože: ogrebotina, opekotina, posekotina, oštećenja kože usled loših vremenskih uslova (vetar, visoke i niske temperature).

Zahvaljujući svom sastavu, aktivira zaštitna svojstva kože, ima baktericidno i antiseptičko dejstvo.

Ulje čajnog drveta – prirodni antibiotik i antiseptik, sprečava razvoj mikroba koji izazivaju gnojne upale, štiti od infekcija i ima fungicidna (protivgljivična) svojstva.

Ulja pasjeg trna i maslinovo ulje sadrže visoke koncetracije esencijalnih masnih kiselina koje štite ćelijske membrane od delovanja slobodnih radikala, stimulišu protivupalne mehanizme i pomažu regeneraciju kože bez obrazovanja ožiljaka.

Pčelinji vosak ima izraženo  baktericidno, protivupalno delovanje. Zahvaljujući visokom sadržaju vitamina A i biološki aktivnih supstanci omogućava brz oporavak povređene kože.

Vitamini A i E – su prirodni biostimulatori i antioksidanti.

Ulja lavande i ruzmarina imaju antiseptička i protivupalna svojstva.

Bisabolol – aktivna komponenta kamilice. Ima protivupalno, zarastajuće, omekšavajuće i smirujuće dejstvo.

Dodatne informacije

Proizvođač

Pakovanje

30 ml

Ocene(3)

  1. Najbolji je

  2. super je

  3. Poštovani,zanima me da li se može koristiti na svežim ranama? Sinčića je ujeo pas za celo i je sada početni stadijum stvaranja kraste na rani,ali zbog veličine rane bi hteli da počnemo da mu nešto kažemo da bi ožiljak bio što manji…

    • Poštovana Aleksandra,
      Zaživitelj-Balzam za rane,pomaže bržem zarastanju rana tako što intenzivno stimuliše regeneraciju površine kože. Ima izrazito baktericidno i protivupalno dejstvo.I pored toga što sprečava pojavu sekundarne infekcije naša preporuka bi bila da se detetova rana obradi rastvorom antiseptika pa nakon toga da se nanese Zaživitelj.

Dodajte ocenu

Dodajte ocenu