VEZILUT – peptid za mokraćni sistem

VEZILUT – peptid za mokraćni sistem

(1 recenzija korisnika)

3.100 RSD

VEZILUT je dodatak ishrani sa peptidnim kompleksom AKS-M (glutaminska kiselina, asparginska kiselina) namenjen osobama odrasle životne dobi.

Pakovanje: 60 kapsula po 0,2 g

Aktivni sastojci: peptidni kompleks AKS-M (glutaminska kiselina, asparginska kiselina) 200 μg u 2 kapsule (0,4 g)

Ostali sastojci: želatin, saharoza, laktoza, skrob, sredstva za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, emulgator: polisorbat 80.

Način upotrebe2×1 do 2×2 kapsule dnevno uz obrok tokom mesec dana. Primenu ponoviti za 3-6 meseci.

Napomene: ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu ishranu. Proizvod ne treba da uzimaju deca, osobe mlađe od 18 godina kao ni osobe preosetljive na njegove sastojke. Čuvati van domašaja dece.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 60 kapsula

Nema na zalihama

000

Biolološki aktivni dodatak ishrani VEZILUT je peptidni kompleks AKS-M (glutaminska kiselina, asparginska kiselina) koji poboljšava funkcionalno stanje mokraćnog sistema. Ovaj peptidni kompleks ima tkivno specifično dejstvo na ćelije zida i sfinktera bešike, poboljšava trofizam i ima regulatorni uticaj na metaboličke procese u njima. Pomaže u normalizaciji funkcije mokrenja.

 

 

Dodatne informacije

Pakovanje

60 kapsula

Proizvođač

Ocene(1)

  1. Da li vezilut moze da pomogne kod intersticijalnog cistitisa? Imam bas jake spazme, na srecu ne tako cesto, pet, sest puta godisnje, ali konstantan nagon ciji se intenzitet tokom meseca menja, u zavisnosti od statusa hormona.

    • Poštovana Svetlana, Vezilut kapsule sadrže peptidni kompleks koji se nalazi u gradji mokraćne bešike i koji reguliše poremećaje kao što su inkontinencija, peckanje i bolno mokrenje. U Vašem slučaju ga možete koristiti kao pomoćno sredstvo uz redovnu terapiju. Ne posedujemo precizne podatke o tome koliko može biti efikasan u Vašem slučaju.

Dodajte ocenu

Dodajte ocenu