PANKRAGEN – peptid za pankreas

PANKRAGEN – peptid za pankreas

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 ocena korisnika)

3.800 RSD

Ocenjeno 5.00 od 5

PANKRAGEN sprečava oštećenje pankreasa. PANKRAGEN se savetuje kod osoba sa:

  • genetskom predispozicijom i obolelih od šećerne bolesti tip 2 (Diabetes mellitus tip 2);
  • hroničnim pankreatitisom;
  • metaboličkim sindromom.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 60 kapsula

000

PANKRAGEN sprečava oštećenje pankreasa tokom primene lekova, masnih obroka, alkohola ili drugih toksičnih supstanci, koje može dovesti do hronične insuficijencije pankreasa i hroničnog pankreatitisa. Narušena pankreasna funkcija je uzrok nastanka obolenja digestivnog sistema i metaboličkih procesa.

PANKRAGEN je peptidni bioregulator koji ima organ – specifično dejstvo, pošto sadrži peptidni kompleks AKC-P identičan strukturi ćelija pankreasa.

Primena kod osoba sa intolerancijom glukoze ili šećernom bolesti tip 2 (Diabetes mellitus tip 2), kao i kod osoba sa hroničnim pankreatitisom, dovodi do regeneracije ćelija i značajnog oporavka funkcije.

Biološki aktivan dodatak ishrani PANKRAGEN sadrži kompleks aminokiselina (lizin, glutaminska kiselina, asparginska i triptofan) koje imaju povoljno terapijsko i regenerativno dejstvo na pankreas.

Rezultati eksperimentalnih studija dokazala su da peptidni kompleks koji je u sastavu preparata PANKRAGEN ima tkivno specifično dejstvo na ćelijskom nivou pankreasa i sposobnost da normalizuje sekretornu funkciju na ćelijskom nivou.

Kliničke studije sa preparatom PANKRAGEN sprovođene su u Medicinskom centru instituta za bioregulaciju i gerontologiju ogranka severo-zapadnog ogranka Ruske Akademije Medicinskih nauka u Sankt Peterburgu, tokom septembra-oktobra 2007 godine, kod obolelih sa dijagnozom hroničnog pankreatitisa u fazi remisije i kod pacijenata sa dijagnostikovanim dijabetes melitus tip 2.

SASTAV

PANKRAGEN – jedna kapsula od 0, 200 gr sadrži 100 μg peptidnog kompleksa aminokiselina AKS-P (lizin, glutaminska kiselina, asparginska, triptofan).

Pomoćne supstance: mikrokristali celuloze, šećer, laktoza, skrob, tvin 80.

Doziranje

Prevencija: 2×1 tokom obroka, mesec dana, primenu ponoviti nakon 4-6 meseci.

Tokom terapije hroničnog pankreatitisa ili šećerne bolesti tip 2: Savetuje se primena 2×2 kapsule tokom obroka, u toku 2-4 meseca, ponoviti nakon 3 meseca.

O dužini primene konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Kontraindikacije za primenu

Trudnoća, dojenje, individualna intolerancija na neku od pomoćnih supstanci.

PANKRAGEN nema neželjenih efekata, niti neželjenih intereakcija sa lekovima.

 

Additional information

Pakovanje

60 kapsula

Proizvođač

Ocene(2)

  1. Ocenjeno 5 od 5

    Steatoreja, bolovi ne bas preterani, ozbiljan nedostatak Lipaza, ogromna nadutost posle obroka, terapija Kreonom 25000, 2 kapsule uz svaki obrok, pankreas na UZ svetao tj lipomatozan. Posle cca 20 dana terapije Pankragenom se stanje znatno pogorsalo. Sta se ustvari desilo? Pankreas je poceo proizvoditi svoje enzime za varenje a ja sam se trovao dodatnim enzimima tj Kreonom. Cim sam uradio test stolice na 3 komponente (mast, misicna vlakna, skrob) video sam na svim testovima (3x ponovljen test fecesa) da masnoce u stolici NEMA ! Pozitivan sam na skrob u 2 testa a na jednom je sve ok jer predhodnog dana skrob nisam konzumirao, verovatno zbog toga. Pijem 2×2 Pankragena jer imam hronicni pankreatitis i nadam se da cu biti ok i posle prestanka uzimanja leka, nadam se izlecenju jer obnavlja celije. Nisam verovao jer sam inace skeptik. Obnavljanje celija zlezde koja ima svakakve funkcije mi je zvucalo kao naucna fantastika. Pokazao sam lek nacelniku KCS i gastroenterolozima, nikada nisu culi za Pankragen. Animirao sam ih, verujem da ce gomila pacijenata biti spasena ako im preporuce lek. Samo sam koristio Pankragen, nisam uzimao druge peptide. Ne mogu da verujem da posle 3.5 godine opet imam normalnu stolicu i da je nadutost gotovo nestala. Osluskujem sebe i ne verujem. Latentni bol oko 2h posle obroka je nestao vec posle cetvrte kutije leka. Nisam imao pankreasne kalcifikate i tezi tok bolesti, prestao sam odmah po dijagnostikovanju sa alkoholom, necu ga vise nikada piti. Trcao sam po 7-8 km i smrsao 25 kg. Razmastio sam jetru, medjutim pankreas nikada necu moci razmastiti, i dalje je svetliji na UZ. Hvala braci Rusima i dr Havinsonu na mom spasenju !
    Za svu dokumentaciju i lekarske nalaze sam na raspolaganju, kako vasoj apoteci, tako i pancijentima koji boluju od ove grozne bolesti.

    • Poštovani Marko,hvala Vam što ste podelili vaše iskustvo sa nama.Nadamo se da će Pankreagen i drugima pomoći s obzirom da Peptidi predstavljaju novu generaciju u lečenju.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod