RELAKSOZAN – Valerijana forte sa blagim umirujućim dejstvom

RELAKSOZAN – Valerijana forte sa blagim umirujućim dejstvom

890 RSD

RELAKSOZAN – Valerijana forte je dodatak ishrani za odrasle sa blagim umirujućim dejstvom

20 tableta po 0,55g

Aktivni sastojci (1 tableta): Suvi ekstrakt korena valerijane (Valeriana officinalis) 125mg, suvi ekstrakt lista matičnjaka (Melissa officonalis) 25mg, suvi ekstrakt lista pitome nane (Mentha piperita) 25mg.

Ostali sastojci: sredstva protiv zgrudnjavanja: magnezijum-oksid, talk, silicijum-dioksid, kalcijum-stearat; zgušnjivači: mikrokristalna celuloza, hidroksipropilmetilceluloza; polietilenglikol 6000, boje: titan-dioksid, tartrazin.

Način primene: Odrasli 1 tableta 2 puta dnevno.

Napomena: Preparat ne treba da uzimaju deca, trudnice, dojilje i osobe preosetljive na njegove sastojke. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 20 tableta

000

Kako pobediti stres?

Da bismo shvatili šta je to stres, uopšte ne moramo da tražimo po rečnicima – dovoljno je da pogledamo oko sebe.
Stres je sve što nas okružuje. Stres ulazi u naš život već sa zvonom budilnika, jer nas tera da požurimo na posao. Nervna napetost, koja nam se sakupila u toku dana, strah i bezrazložno uznemirenje, ne daju nam da spavamo. A, sve što nam treba, jeste da jednostavno prestanemo da se brinemo i da počemo da živimo kvalitetnim životom.

Prirodni preparat RELAKSOZAN – Valeriana Forte pomaže da savladamo nemir, da spustimo psihološki pritisak i da vodimo kvalitetan način života. RELAKSOZAN sadrži ekstrakt valerijane, a pojačan je ekstraktima lekovitih biljaka koje imaju umirujuće dejstvo.

Prirodni sastav RELAKSOZAN – Valerijana forte pomaže kod:

  • savladavanja razdražljivosti
  • nemira i straha
  • otklanjanja nervne napetosti
  • kontrole emocija

RELAKSOZAN – Valerijana forte ne stvara naviku i ne utiče na koncentraciju i razumevanje

 

Dodatne informacije

Proizvođač

Pakovanje

20 tableta