Doktor More – Ikra morskog ježa – za žene

Doktor More – Ikra morskog ježa – za žene

3.100 RSD

EKSTRA MLADOST je dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama.

40 kapsula po 0,5 g

Aktivne komponente (1 kapsula): Omega-3 masne kiseline (iz ikre morskih ježeva) 75 mg.

Sastojci: ikra od morskih ježeva, kalcijum-alginat, plog šipka u prahu, omotač kapsule (želatin, boja: titan-dioksid).

Način upotrebe: Odrasli 2 puta dnevno po 2 kapsule uz obrok. Preporučuje se uzimanje proizvoda u kontinuitetu u periodu od 30 dana. Suplementacija se može ponoviti 2-3 puta godišnje sa pauzom od najmanje 20 dana.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 12 godina. Preporučuje se konsultacija sa lekarom pre davanja omega-3 masnih kiselina kod osoba koje su na terapiji varfarinom ili boluju od hemofilije, kao i kod osoba oboleloj od dijabetesa. Ne preporučuje se davanje omega-3 masnih kiselina osobama koje se spremaju za hirušku intervenciju.

Zemlja porekla: Ruska federacija

 

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 40 kapsula

Nema na zalihama

000

EKSTRA MLADOST sadrži potpuno prirodne komponente: ikra morskih ježeva, kalcijum – alginat i plodove šipka koje doprinose jačaju nervnog sistema i imuniteta, poboljšanju stanje kože, normalizaciji metabolizma i funkciji endokrinih žlezda, predstavljaju izvor neophodnih vitamina, makro i mikroelemenata, efikasno neutrališu slobodne radikale, samim tim štiteći organizam od prevremenog starenja.

Ikra morskih ježeva sadrži brojna biološki aktivna jedinjenja: Fosfolipide – koji usporavaju starenje ćelijskih membrana. Lecitin – koji je životno potreban svim ćelijama u organizmu. Polinezasićene kiseline Omega-3 i Omega-6. Karotenoide – utiču na endokrini sistem reguliše reproduktivne i oksidativne procese. Vitamini iz grupe A,B,E,C,D,K1, makro i mikro elementi u obliku koji se lako resorbuje (jod, gvožđe, bakar, kobalt, kalcijum, kalijum, cink, fosfor). Proteine (18-20%). Nukleinske kiseline – sprečavaju starenje organizma, usporavaju proces degeneracije ćelija.

Kalcijum – alginat (kalcijumova so alginske kiseline) koja se izdvaja iz morske mrke alge laminarije.

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Pakovanje

40 kapsula

Proizvođač

Linija proizvoda

Ocene(0)

Još uvek nema ocena.

Dodajte ocenu

Ocenite prvi “Doktor More – Ikra morskog ježa – za žene”