Doktor More – Ikra morskog ježa – za žene

Doktor More – Ikra morskog ježa – za žene

3.100 RSD

EKSTRA MLADOST je dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama.

40 kapsula po 0,5 g

Aktivne komponente (1 kapsula): Omega-3 masne kiseline (iz ikre morskih ježeva) 75 mg.

Sastojci: ikra od morskih ježeva, kalcijum-alginat, plog šipka u prahu, omotač kapsule (želatin, boja: titan-dioksid).

Način upotrebe: Odrasli 2 puta dnevno po 2 kapsule uz obrok. Preporučuje se uzimanje proizvoda u kontinuitetu u periodu od 30 dana. Suplementacija se može ponoviti 2-3 puta godišnje sa pauzom od najmanje 20 dana.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 12 godina. Preporučuje se konsultacija sa lekarom pre davanja omega-3 masnih kiselina kod osoba koje su na terapiji varfarinom ili boluju od hemofilije, kao i kod osoba oboleloj od dijabetesa. Ne preporučuje se davanje omega-3 masnih kiselina osobama koje se spremaju za hirušku intervenciju.

Zemlja porekla: Ruska federacija

 

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 40 kapsula

Nema na zalihama

000

EKSTRA MLADOST sadrži potpuno prirodne komponente: ikra morskih ježeva, kalcijum – alginat i plodove šipka koje doprinose jačaju nervnog sistema i imuniteta, poboljšanju stanje kože, normalizaciji metabolizma i funkciji endokrinih žlezda, predstavljaju izvor neophodnih vitamina, makro i mikroelemenata, efikasno neutrališu slobodne radikale, samim tim štiteći organizam od prevremenog starenja.

Ikra morskih ježeva sadrži brojna biološki aktivna jedinjenja: Fosfolipide – koji usporavaju starenje ćelijskih membrana. Lecitin – koji je životno potreban svim ćelijama u organizmu. Polinezasićene kiseline Omega-3 i Omega-6. Karotenoide – utiču na endokrini sistem reguliše reproduktivne i oksidativne procese. Vitamini iz grupe A,B,E,C,D,K1, makro i mikro elementi u obliku koji se lako resorbuje (jod, gvožđe, bakar, kobalt, kalcijum, kalijum, cink, fosfor). Proteine (18-20%). Nukleinske kiseline – sprečavaju starenje organizma, usporavaju proces degeneracije ćelija.

Kalcijum – alginat (kalcijumova so alginske kiseline) koja se izdvaja iz morske mrke alge laminarije.

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Pakovanje

40 kapsula

Proizvođač

Linija proizvoda