VIARDO FORTE – za muškarce

VIARDO FORTE – za muškarce

1.100 RSD

VIARDO FORTE je dodatak ishrani koji sadrži ulje klica pšenice i minerale cinka i selena. Cink i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnom funkcionisanju imunog sistema.

18 kapsula po 1,3 g

Aktivni sastojci (1 kapsula): ulje klica pšenice 997,6 mg, cink 2,5mg, selen 12 μg.

Način primene: odrasli i osobe starije od 16 godina 1 kapsula 3 puta dnevno za vreme jela.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti, Dodatak ishrani nije zamena za izbalansiranu i raznovrsnu ishranu. Preparat ne smeju da koriste osobe osetljive na neki od sastojaka. Proizvod nije namenjen lečenju. Proizvod nije namenjen deci.

Zemlja porkla: Rusija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 18 kapsula

Nema na zalihama

000

Viardo forte preporučuje se za normalizaciju funkcije urogenitalnog sistema kod muškaraca sa androgenim deficitom stresnog karaktera (smanjenje nivoa testosterona), između ostalih povezanim sa sindromom hroničnog umora.

Viardo forte je dodatni izvor vitamina E, fitosterola, polinezasićenih masnih kiselina, mikroelemenata (selena i cinka). Ove supstance aktivno učestvuju u razmeni materija u čitavom organizmu. Njihov uticaj se najjače ispoljava u odnosu na reproduktivni i kardiovaskularni sistem.

Vitamin E (prirodni tokoferol) stimuliše seksualnu i reproduktivnu funkciju, ima pozitivan uticaj na potenciju, pomažu povećanju broja spermatozoida i povećavaju njihovu pokretljivost.

Polinezasićene masne kiseline imaju zaštitno dejstvo u odnosu na membrane spermatozoida i ćelija polnog sistema.

Fitosterioli iz ulja pšeničnih klica doprinose normalizaciji hormonalnih funkcija organizma, s obzirom da su oni prethodnici steroidnih polnih hormona; muškog – testosterona i ženskih – progesterona i estradiola.

Cink utiče na aktivnost polnih hormona i spermatogenezu, učestvuje u sintezi testosterona.

Selen je najvažniji mikroelemenat za funkcionisanje u reproduktivnoj sferi. On ulazi u sastav selenoproteina sperme i jajnika, poboljšava proizvodnju i kvalitet sperme, povećava libido.

Dodatne informacije

Proizvođač

Pakovanje

18 kapsula