VIARDO FORTE – za muškarce

VIARDO FORTE – za muškarce

(7 recenzije korisnika)

1.100 RSD

VIARDO FORTE je dodatak ishrani koji sadrži ulje klica pšenice i minerale cinka i selena. Cink i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnom funkcionisanju imunog sistema.

18 kapsula po 1,3 g

Aktivni sastojci (1 kapsula): ulje klica pšenice 997,6 mg, cink 2,5mg, selen 12 μg.

Način primene: odrasli i osobe starije od 16 godina 1 kapsula 3 puta dnevno za vreme jela.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti, Dodatak ishrani nije zamena za izbalansiranu i raznovrsnu ishranu. Preparat ne smeju da koriste osobe osetljive na neki od sastojaka. Proizvod nije namenjen lečenju. Proizvod nije namenjen deci.

Zemlja porkla: Rusija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 18 kapsula

000

Viardo forte preporučuje se za normalizaciju funkcije urogenitalnog sistema kod muškaraca sa androgenim deficitom stresnog karaktera (smanjenje nivoa testosterona), između ostalih povezanim sa sindromom hroničnog umora.

Viardo forte je dodatni izvor vitamina E, fitosterola, polinezasićenih masnih kiselina, mikroelemenata (selena i cinka). Ove supstance aktivno učestvuju u razmeni materija u čitavom organizmu. Njihov uticaj se najjače ispoljava u odnosu na reproduktivni i kardiovaskularni sistem.

Vitamin E (prirodni tokoferol) stimuliše seksualnu i reproduktivnu funkciju, ima pozitivan uticaj na potenciju, pomažu povećanju broja spermatozoida i povećavaju njihovu pokretljivost.

Polinezasićene masne kiseline imaju zaštitno dejstvo u odnosu na membrane spermatozoida i ćelija polnog sistema.

Fitosterioli iz ulja pšeničnih klica doprinose normalizaciji hormonalnih funkcija organizma, s obzirom da su oni prethodnici steroidnih polnih hormona; muškog – testosterona i ženskih – progesterona i estradiola.

Cink utiče na aktivnost polnih hormona i spermatogenezu, učestvuje u sintezi testosterona.

Selen je najvažniji mikroelemenat za funkcionisanje u reproduktivnoj sferi. On ulazi u sastav selenoproteina sperme i jajnika, poboljšava proizvodnju i kvalitet sperme, povećava libido.

Dodatne informacije

Proizvođač

Pakovanje

18 kapsula

Ocene(7)

 1. Prema pročitanom prilogu VIARDO FORTE kapsule su vrhunski prirodni lek za probleme muškarca, naručio sam da se i lično uverim u njihov kvalitet.

 2. Nisam probao

 3. DA LI MOGU DA KORISTIM VIARDO FORTE POŠTO MI JE UGRAĐEN VEŠTAČKI SRČANI ZALIZAK

  • Poštovani Zorane, Viardo forte je preparat na u čiji sastav ulazi selen, cink, vitamin E, pšenične klice.
   Možete da ga koristite.

 4. Poštovanje, kako se može nabaviti i koja mu je cena?

  • Poštovani, trenutna cena je 1,020 dinara. Proizvod možete poručiti direktno sa sajta klikom na dugme Dodaj u korpu. Nakon toga posetite online korpu, popunite Vaše podatke i poručite. Dostavu i plaćanje vršimo pouzećem na teritoriji Srbije. Možete poručiti i telefonom, a telefon i detalje o radnom vremenu možete pronaći na stranici: Kontakt.

 5. Tek ga kupio. Koliko se dugo koristi preparat? Da li se nastavlja sa drugom kutijom, s obzirom da u pakovanju ima 18 tableta?

  • Poštovani, Viardo pijete mesec dana 2×1, pa napravite pauzu. Pauzu možete da pravite i mesec dana. Nakon toga ga možete ponovo piti.

 6. Na kutiji VIARDO FORTE piše da se uzimaju 3×1 za vreme jela, a u odgovoru koliko dugo se piju, Vi mi preporučujete 2×1 tableta. Šta je tačno?
  Unapred hvala na odgovoru

  • Poštovani, prema potrebama svakog pojedinca može da se uzima od 2 do 3 kapsule na dan, nije greška ni jedno ni drugo. Vi slobodno možete da pijete 3×1.

 7. Da li ovaj preparat može da se pije zajedno u kombinaciji sa Prostasabalj tabletama ?

  • Poštovani Siniša,
   Viardo Forte doprinosi normalizaciji nivoa testosterona i poboljšanju polne funkcije. U sastav ovih kapsula ulazi selen, cink i vitamin E. Prostasabalj kapsule su namenjene za zdravlje prostate, sprečava nastanak upala prostate i normalizuje izlučivanje urina. Ova dva preparata ne isključuju jedan drugog i možete ih piti u kombinaciji ili posebno. Viardo Forte se pije mesec dana pa se nakon toga pravi pauza od 2 meseca dok se Prostasabalj može piti do 3 meseca u kontinuitetu.

Dodajte ocenu

Dodajte ocenu