VIARDO FORTE

VIARDO FORTE

Rated 4.86 out of 5 based on 7 customer ratings
(7 ocena korisnika)

1.020 RSD

Ocenjeno 4.86 od 5

VIARDO FORTE je ruski biljni preparat koji poboljšava seksualni život muškaraca, aktivira osnovni muški polni hormon testosteron.
VIARDO FORTE se brine o tome da vaši krvni sudovi ostanu zdravi i elastični, pomaže srcu da se izbori sa mnogobrojnim problemima koje donose godine, sprečava aterosklerozu.

VIARDO FORTE daje mogućnost podnošenja visokih fizičkih i psihoemocionalnih opterećenja u dužem vremenskom periodu. Istovremeno povećava radnu sposobnost i seksualnu aktivnost. Izvor je nezasićenih masnih kiselina, fitosterina i tokoferola – prirodnog vitamina E, selena i cinka.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 18 kapsula

000

Viardo forte za muškarce

VIARDO FORTE kapsule

VIARDO FORTE je dodatni izvor vitamina E, fitosterina, polinezasićenih masnih kiselina, mikroelemenata (selena i cinka). Ove supstance aktivno učestvuju u razmeni materija u čitavom organizmu. Njihov uticaj se najjače ispoljava u odnosu na kardiovaskularni sistem i seksualnu aktivnost.

VIARDO FORTE je naročito korisno uzimati kod:

 • ateroskleroze, za sprečavanje razvoja išemijskog oboljenja srca, infarkta, insulta
 • hiperplazije prostate i adenoma prostate
 • slabe erekcije i prevremene ejakulacije
 • oslabljenog libida (seksualne želje) i seksualne aktivnosti
 • skraćivanja refrakternog perioda u cilju brzog nastajanja nove erekcije
 • smanjenja nivoa testosterona usled starosti, patoloških procesa, koji uzrokuju smanjivanja nivoa testosterona i dovode do erektilne disfunkcije (impotencije)

 

VIARDO FORTE kod ateroskleroze

VIARDO FORTE se brine o tome da vaši krvni sudovi ostanu zdravi i elastični, pomaže srcu da se izbori sa mnogobrojnim problemima koje donose godine, sprečava aterosklerozu. Kardiovaskularna oboljenja su najčešći uzrok invalidnosti i smrti. U osnovi ovih bolesti često se nalazi ateroskleroza, to jest oštećeni zidovi krvnih sudova usled aterosklerotičnih ugrušaka. Ako ateroskleroza oštećuje krvne sudove srca, onda se razvija išemija, stenokardija, i sve to se često završava infarktom miokarda. Kada obole krvni sudovi koje odnose krv do mozga, nastaju bolesti moždane cirkulacije sve do insulta i nekroze (odumiranja) moždanog tkiva.

Vitamin E (prirodni tokoferol) poboljšava cirkulaciju, uključujući i srčane mišiće. On sprečava patološko zgrušavanje krvi, bitno smanjuje rizik formiranja trombova koji su veoma opasni i mogu da blokiraju krvne sudove. Klinička ispitivanja su pokazala da tokoferol smanjuje verovatnoću srčanih napada za 77% i broj smrti usled srčanih bolesti za 47%.

Polinezasićene masne kiseline doprinose snižavanju nivoa lipoproteida male gustine u krvi («lošeg» holesterola), sprečavaju njihovo taloženje na krvnim sudovima.

Selen štiti srčani mišić, ne dozvoljava holesterolu da oksidiše, kao ni njegovim belančevinama-prenosiocima, štiti zidove krvnih sudova, smanjuje stvaranje holesterinskih ugrušaka.

VIARDO FORTE povećava nivo testosterona

Testosteron je hormon polne želje koji je odgovoran za funkcionisanje glavnog muškog organa. To je, slikovito govoreći, gorivo koje raspiruje vatru ljubavi u periodu polnog sazrevanja i održava ga u toku čitavog života.

Testosteron igra najvažniju ulogu u regulisanju seksualnog ponašanja, pojave seksualne zainteresovanosti i nivoa muške seksualne želje. Upravo je on odgovoran za nivo seksualne energije i određuje potenciju, sposobnost muškarca za erekciju i za učestalost polnih akata.

Poseban značaj ima testosteron kod starijih muškaraca, s obzirom da se u toku čitavog života njegova proizvodnja smanjuje, a zajedno sa njim gasi se seksualna želja i gubi se potencija. Kod deficita testosterona, životna snaga bukvalno napušta organizam. Slabost i bolesti koji muškarcima dolaze sa starošću, mnogi lekari danas direktno povezuju sa padom nivoa testosterona u krvi.

Kod savremenog muškarca usled stresa, velikog zamaranja, loše ekologije, pad nivoa testosterona počinje već u 30-35 godini. Skoro kod trećine muškaraca starijih od 30 godina, lekari ne identifikuju samo starosni, već očito prevremeni deficit testosterona. A to se neminovno odražava na snagu seksualnog apetita i sposobnosti muškarca.

Rezultati kliničkih ispitivanja VIARDO FORTE su pokazala da se:

 • za 2-3 puta povećava nivo testosterona kod muškaraca
 • obnavlja seksualna želja
 • znatno poboljšava polna funkcija

Vitamin E (prirodni tokoferol) stimuliše seksualnu i reproduktivnu funkciju, ima pozitivan uticaj na potenciju.

Polinezasićene masne kiseline imaju zaštitno dejstvo u odnosu na membrane spermatozoida i ćelija polnog sistema.

Fitosterini pšeničnih klica doprinose normalizaciji hormonalnih funkcija organizma, s obzirom da su oni prethodnici steroidnih polnih hormona; muškog – testosterona i ženskih – progesterona i estradiola.

Cink utiče na aktivnost polnih hormona i spermatogenezu, učestvuje u sintezi testosterona. Između snabdevenosti organizma cinkom i potencije, postoji direktna povezanost. Za vreme ejakulacije muškarac gubi sa spermom znatnu količinu cinka, što bez odgovarajuće kompenzacije može dovesti do njegovog deficita. Osim toga, cink koči razvoj hiperplazije (adenoma) prostate.

Selen je najvažniji mikroelemenat za funkcionisanje u reproduktivnoj sferi. On ulazi u sastav selenoproteina sperme i jajnika, poboljšava proizvodnju i kvalitet sperme, povećava libido.

Additional information

Proizvođač

Pakovanje

18 kapsula

Ocene(12)

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Prema pročitanom prilogu VIARDO FORTE kapsule su vrhunski prirodni lek za probleme muškarca, naručio sam da se i lično uverim u njihov kvalitet.

 2. Ocenjeno 4 od 5

  Nisam probao

 3. Ocenjeno 5 od 5

  DA LI MOGU DA KORISTIM VIARDO FORTE POŠTO MI JE UGRAĐEN VEŠTAČKI SRČANI ZALIZAK

  • Poštovani Zorane, Viardo forte je preparat na biljnoj bazi u čiji sastav ulazi selen, cink, vitamin E, pšenične klice.
   Možete ga slobodno koristiti i kao prevenciju ateroskleroze.

 4. Ocenjeno 5 od 5

  Poštovanje, kako se može nabaviti i koja mu je cena?

  • Poštovani, trenutna cena je 1,020 dinara. Proizvod možete poručiti direktno sa sajta klikom na dugme Dodaj u korpu. Nakon toga posetite online korpu, popunite Vaše podatke i poručite. Dostavu i plaćanje vršimo pouzećem na teritoriji Srbije. Možete poručiti i telefonom, a telefon i detalje o radnom vremenu možete pronaći na stranici: Kontakt.

 5. Ocenjeno 5 od 5

  Tek ga kupio. Koliko se dugo koristi preparat? Da li se nastavlja sa drugom kutijom, s obzirom da u pakovanju ima 18 tableta?

  • Poštovani, Viardo pijete mesec dana 2×1, pa napravite pauzu. Pauzu možete da pravite i mesec dana. Nakon toga ga možete ponovo piti.

 6. Ocenjeno 5 od 5

  Na kutiji VIARDO FORTE piše da se uzimaju 3×1 za vreme jela, a u odgovoru koliko dugo se piju, Vi mi preporučujete 2×1 tableta. Šta je tačno?
  Unapred hvala na odgovoru

  • Poštovani, prema potrebama svakog pojedinca može da se uzima od 2 do 3 kapsule na dan, nije greška ni jedno ni drugo. Vi slobodno možete da pijete 3×1.

 7. Ocenjeno 5 od 5

  Da li ovaj preparat može da se pije zajedno u kombinaciji sa Prostasabalj tabletama ?

  • Poštovani Siniša,
   Viardo Forte doprinosi normalizaciji nivoa testosterona i poboljšanju polne funkcije. U sastav ovih kapsula ulazi selen , cink i vitamin E čiji se uticaj najjače ispoljava u odnosu na kardiovaskularni sistem i seksualnu aktivnost. Prostasabalj kapsule su namenjene za zdravlje prostate,sprečava nastanak upala prostate i normalizuje izlučivanje urina. Ova dva preparata ne isključuju jedan drugog i možete ih piti u kombinaciji. Viardo Forte se pije mesec dana pa se nakon toga pravi pauza od 2 meseca dok se Prostasabalj može piti do 3 meseca u kontinuitetu.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod