RADIKULIN gel balzam – za bolove u leđima

RADIKULIN gel balzam – za bolove u leđima

Rated 3.67 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 ocene korisnika)

880 RSD

Ocenjeno 3.67 od 5

Ruski gel balzam Valentina Dikulja RADIKULIN efikasno je sredstvo za lokalnu primenu kod lumbosakralnog radikulita.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 100 ml

000

RADIKULIN gel balzam je sinergija pčelinjeg otrova, mumija, kolagena, ekstrakta medicinske pijavice, kapsaicina i ekstrakta lekovitih biljaka.
Među bolestima zglobova i kičme radikulit (upala nerva) zauzima posebno mesto.

Uzroci pojave radikulita su život sa malo kretanja, fizički napori, lokalne prehlade. Diskovi između pršljenova počinju da naležu jedan na drugi zbog smanjenja volumena hrskavice (sužavanje proreza diska). Naslage soli po krajevima (osteofiti) pritiskaju nervne završetke kičme i izazivaju oštre bolove.
Od svih oblika radikulita najčešći je u lumbosakralnom delu (u krstima). Karakterišu ga česti recidivi. Kao po pravilu bolovi se pojavljuju na jednoj strani u lumbalnom delu, kuku, kolenu i stopalu. Kod težih upala bolesnici ne mogu da hodaju i sa velikim teškoćama menjaju položaj u krevetu.

Šta raditi? Pre svega, važno je smanjiti bol i otkloniti spazam mišića, obnoviti narušeni lokalni krvotok, smanjiti otok i upalu.

Formulu za ovaj veoma efikasan preparat osmislio je ruski akademik Valentin Ivanovič Dikul (rus. Валентин Иванович Дикуль), specijalista za bolesti zglobno-koštano-mišićnog sistema.

Dejstvo prirodnih komponenata RADIKULIN gel balzama usmereno je na smanjivanje bola, povlačenja upale i otoka nerva kičmenog stuba, aktivizaciju krvotoka i metabolizma u pogođenoj oblasti, relaksaciju mišića, stimulisanje lokalnog imuniteta i povećanje nivoa antioksidantne zaštite.

Redovna primena RADIKULIN gel balzama pomaže bržem ozdravljenju i povratku radne sposobnosti, sprečava komplikacije i recidive.
Efikasnost RADIKULIN gel balzama posledica je delovanja njegovih sastavnih komponenti: pčelinjeg otrova, mumija, kolagena, ekstrakta medicinske pijavice, kapsaicina i ekstrakta lekovitih biljaka.

 

Additional information

Pakovanje

100 ml

Proizvođač

Ocene(5)

 1. Ocenjeno 2 od 5

  Zamolila bih Vas za savet da li se balzam moze nanositi i na ledja i na nogu koja boli i trne i da li ce tako efekat biti bolji? Takodje, za koji period redovne primene moze da se ocekuje poboljsanje?

  • Poštovana Ana, nema potrebe da kremom mažete i nogu, dovoljno je da je nanosite samo na donji deo leđa. Za koji period će doći do poboljšanja zavisi od jačine bola i stepena oštećenja kao i od individualne osetljivosti na sastojke kreme.

 2. Ocenjeno 4 od 5

  Postovani,
  Ovu kremu sam dobio iz Rusije, ali me zanima, posto imam problema sa petim diskusom, da li imate nešto bolje za diskus od ove kreme, unapred zahvalan. Pozdrav.
  P.S. danas sam počeo da je mažem, čekam efekat.

  • Poštovani Danijele,
   Radikulin gel balzam je namenjen baš za upale nerava kao što je kod Vas slučaj. Potrebno je da ga mažete 2-3 puta dnevno u periodu od 4-6 nedelja.Osim Radikulina možemo vam preporučiti i Apitoks mast na bazi pčelinjeg otrova

 3. Ocenjeno 5 od 5

  Postovani,
  Zadovoljan sam dosadašnjim rezultatom. Nastaviću da mažem gel kao sto ste mi napisali. Moraću da svratim do Vas da se raspitam za još neke preparate, jer sam počeo da koristim još jedan vaš preparat za bronhije. Ipak najbolje je na licu mesta objasniti sa kakvim se problemima borim. Hvala Vam i sve najbolje zelim.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod