Pomoć kod problema sa venama

Filter

Prikaz svih 9 proizvoda

Pogledaj 36/72/Sve

 • Tigrovo oko® PROKTO KREMA - za hemoroide
  Tigrovo oko® PROKTO KREMA - za hemoroide
  800 RSD

  Tigrovo oko® PROKTO KREMA – za hemoroide

  Tigrovo oko® PROKTO KREMA - sa ekstraktom zlatnog zvinčca kod hemoroida uklanja osećaj napetosti i svraba, doprinosi smanjenju čvorova i brzom zarastanju pukotina kod hemoroida. Ima lokalno anestetsko, antibakterijsko i protivupalno dejstvo.
  800 RSD
  800 RSD
 • SOFIJA Trokserutin forte 2 u 1
  SOFIJA Trokserutin forte 2 u 1
  650 RSD

  SOFIJA Trokserutin forte 2 u 1

  Ruska krema SOFIJA Trokserutin forte 2 u 1 je efikasno rešenje za borbu sa spoljašnjim znakovima varikoze: otocima, ispucalim kapilarima u obliku zvezdica i paučine.
  650 RSD
  650 RSD
 • VENODOKS - Olakšava tegobe proširenih vena i hemoroida
  980 RSD

  VENODOKS – Olakšava tegobe proširenih vena i hemoroida

  Altajsko lekovito bilje, koje ulazi u sastav ruskog fitočaja - VENODOKS, deluje protiv upala i stvaranja ugrušaka, za jačanje zidova vena.
  980 RSD
  980 RSD
 • VENAKTIV - divlji kesten sa ekstraktom pijavice
  VENAKTIV - divlji kesten sa ekstraktom pijavice
  400 RSD

  VENAKTIV – divlji kesten sa ekstraktom pijavice

  Ruski gel - balzam VENAKTIV - Divlji kesten sa ekstraktom pijavice je efikasno sredstvo u prevenciji venske insuficijencije i varikoziteta, otklanjanju umora i osećaja težine u nogama, smanjenja oticanja nogu u večernjim časovima.
  400 RSD
  400 RSD
 • VASKULARNE ZVEZDICE - Ekstrakt pijavice i jabukovo sirće
  VASKULARNE ZVEZDICE - Ekstrakt pijavice i jabukovo sirće
  590 RSD

  VASKULARNE ZVEZDICE – krem gel za noge

  Pomoću ruskog krem gela za noge VASKULARNE ZVEZDICE ojačajte zidove krvnih sudova i poboljšajte limfnu drenažu. U sastavu SOFIJA krem gela VASKULARNE ZVEZDICE nalazi se ekstrakt pijavice i jabukovo sirće koji štite vene.
  590 RSD
  590 RSD
 • Ruski preparat AD Minus za snižavanje krvnog pritiska
  Ruski preparat AD Minus za snižavanje krvnog pritiska
  990 RSD

  AD – Minus tablete za regulaciju normalnog krvnog pritiska

  AD - Minus je dodatak ishrani za regulaciju normalnog krvog pritiska. 40 tableta po 0,55 g Aktivni sastojci (1 tableta): Suvi ekstrakt herbe heljde 41 mg, Suvi ekstrakt herbe rutavice 41 mg,  i sprašeni osušeni cvet heljde 305 mg. Pomoćne komponente: maltodekstrin, zgušnjivač: hidroksipropilmetilceluloza, sredstva protiv zgrudnjavanja: mikrokristalna celuloza, silicijum-dioksid i kalcijum-stearat, sredstvo za glaziranje: polietilenglikol i boje: titan-dioksid i brilijant plava FCF. Način primene: Odrasli i deca starija od 14 godina po 1 tableta 2 puta dnevno u toku jela. Napomena: Preparat ne treba da uzimaju trudnice, dojilje i osobe preosetljive na njegove sastojke. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu.
  990 RSD
  990 RSD
 • VENODOKS FORTE - mast za proširene vene kutija
  VENODOKS FORTE - mast za proširene vene kutija
  2.300 RSD

  VENODOKS FORTE – mast za proširene vene

  VENODOKS FORTE je ruska mast za tretman proširenih vena i hemoroida. Pomaže i kod otečenosti nogu. Eleminiše svrab i otoke. Poboljšava cirkulaciju i poseduje snažno antiupalno dejstvo.
  2.300 RSD
  2.300 RSD
 • Ruski preparat KAPILAR - gel za noge
  Ruski preparat KAPILAR - gel za noge
  830 RSD

  KAPILAR – gel za noge

  KAPILAR gel za noge - olakšava protok krvi, smanjuje otoke, poboljšava mikrocirkulaciju. KAPILAR gel za noge - može se primenjivati kod:
  • otoka izazvanih umorom
  • osećaja težine, bolova u nogama
  • slabosti venskog krvotoka i limfotoka
  • ubrzava nestajanje hematoma ili modrica, zarastanje posle istegnuća i uganuća
  • sprečava pucanje kapilara
  • sprečava nastajanje proširenih vena
  Posebno se preporučuje onim osobama koje u svom profesionalnom radu imaju stalno opterećenje nogu.
  830 RSD
  830 RSD
 • Ruski preparat KAPILAR - balzam
  Ruski preparat KAPILAR - balzam u tubi
  650 RSD

  KAPILAR krem-balzam za telo

  KAPILAR krem-balzam za telo je kozmetičko sredstvo koje pospešuje pokretljivost kože, pomaže smanjenju osećaja umora i težine u nogama. Koristan je za ljude čiji je posao povezan sa dugotrajnjim stajanjem na nogama. Pakovanje: Tuba 75 ml Sastav: Voda, emulgin B2, glicerin, kukuruzno ulje, lanette O, prečišćeni terpentin, kamfor, ulje od nane, ulje od jele, dihidrokvercetin, karbopol, methylparaben nipozol, natrijum hidroksid, t-butoksi toluol, mirisna kompozicija. Način upotrebe: Krem balzam nanositi u tankom sloju, ne utrljavajući na problematične delove kože. Pri upotrebi se oseća efekat hlađenja. Po potrebi, Kapilar krem-balzam se može upotrebljavati više puta dnevno u trajanju 2-3 nedelje. Pauza između korišćenja 1 nedelju. Napomena: Krem-balzam je namenjen odraslim osobama, samo za spoljnu upotrebu. Ne nanositi na ozleđenju površinu kože, sluzokožu, ekcematozne površine i otvorene čireve. U slučaju da krem-balzam uđe u oči, isprati velikom količinom vode. Krem-balzam Kapilar ne sme se koristiti kod kožnih oboljenja i povećane osetljivosti na neku komponentu preparata. Zemlja porekla: Rusija
  650 RSD
  650 RSD