KAPILAR krem-balzam za telo

KAPILAR krem-balzam za telo

700 RSD

KAPILAR krem-balzam za telo je kozmetičko sredstvo koje pospešuje pokretljivost kože, pomaže smanjenju osećaja umora i težine u nogama. Koristan je za ljude čiji je posao povezan sa dugotrajnjim stajanjem na nogama.

Pakovanje: Tuba 75 ml

Sastav: Voda, emulgin B2, glicerin, kukuruzno ulje, lanette O, prečišćeni terpentin, kamfor, ulje od nane, ulje od jele, dihidrokvercetin, karbopol, methylparaben nipozol, natrijum hidroksid, t-butoksi toluol, mirisna kompozicija.

Način upotrebe: Krem balzam nanositi u tankom sloju, ne utrljavajući na problematične delove kože. Pri upotrebi se oseća efekat hlađenja. Po potrebi, Kapilar krem-balzam se može upotrebljavati više puta dnevno u trajanju 2-3 nedelje. Pauza između korišćenja 1 nedelju.

Napomena: Krem-balzam je namenjen odraslim osobama, samo za spoljnu upotrebu. Ne nanositi na ozleđenju površinu kože, sluzokožu, ekcematozne površine i otvorene čireve. U slučaju da krem-balzam uđe u oči, isprati velikom količinom vode. Krem-balzam Kapilar ne sme se koristiti kod kožnih oboljenja i povećane osetljivosti na neku komponentu preparata.

Zemlja porekla: Rusija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 75 ml

000

Na osnovu jedinstvenog flavonoida dihidrokvercetina, ruski naučnici su razvili liniju preparata KAPILAR. Dihidrokvercetin štiti membrane ćelija i poboljšava rad kapilara, uspostavlja mikrocirkulaciju krvi u čitavom organizmu, normalizuje razmenu materija na ćelijskom nivou.

KAPILAR krem-balzam se koristi kod:

zamora nogu i umora mišića krem-balzam KAPILAR omogućava da se uspostavi tonus. Krem-balzam stimuliše kapilare, poboljšava cirkulaciju, ubrzava uspostavljanje normalnog rada tkiva.

proširenih vena i drugih poremećaja u vezi sa venama (težina u nogama, otečenost, grčevi) krem-balzam poboljšava krvotok u kapilarima, povećava protok krvi kroz kapilare i time smanjuje opterećenje na veće krvne sudove.

ozleda, hematoma, istegnuća mišića normalizuje krvotok u ozleđenim tkivima. Smanjuje gustinu krvi i vreme resorpcije hematoma. KAPILAR poboljšava izbacivanje produkata metabolizama iz mišićnih vlakana, ubrzava uspostavljanje normalnog rada tkiva.

bolova (neuralgija, miozita, bolova u zglobovima) primena krem-balzama pomaže da se smanji stepen zapaljenjskog procesa. KAPILAR krem-balzam stimuliše kapilarni krvotok u oblasti zglobova, ubrzava izbacivanje produkata metabolizma.

Dodatne informacije

Proizvođač

Pakovanje

75 ml