KAPILAR – tablete

KAPILAR – tablete

1.200 RSD2.100 RSD

KAPILAR je dodatak ishrani sa dihidrokvercetinom namenjen vaskularnom sistemu.

100 / 200 tableta po 0,25 g

Aktivni sastojak (1 tableta): dihidrokvercetin 11,5 mg

Ostali sastojci: sredstvo za povećanje zapremine sorbitol, stabilizator kalcijum stearat.

Način primene: Odrasli i osobe starije od 16 godina 1-2 tablete 2-3 puta na dan za vreme jela.

Napomena: preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu. Osobe preosetljive na aktivni sastojak ne treba da koriste proizvod. Prekomerna upotreba može izazvati laksativni efekat. Proizvod nije namenjen deci. Trudnice i žene koje doje moraju se konsultovati sa lekarom pre korišćenja preparata.

Zemlja porekla: Rusija

PAKOVANJE 100 tableta: 1.200 RSD
PAKOVANJE 200 tableta: 2.100 RSD

Više o proizvodu pročitajte OVDE

Ukloni
Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznaka:
000

Flavonoidi su posebne biljne supstance sposobne da zaštite zdravlje kapilara i membrana ćelija. Najpoznatiji flavonoidi su ginko-biloba (poreklom iz Kine), piknoginol iz kore primorskog bora (sa juga Francuske), i dihidrokvercetin, izdvojen iz sibirskog ariša (Rusija). Na osnovu jedinstvenog flavonoida dihidrokvercetina, ruski naučnici su i razradili preparat KAPILAR.

Dihidrkvercetin:

  • ima izraženo antioksidativno dejstvo, štiti membrane ćelija od razornog dejstva slobodnih radikala.
  • Poboljšava rad kapilara, obnavlja mikrocirkulaciju krvi u celom organizmu, normalizuje metabolizam na celijskom nivou.
  • pomaže povećanju nivoa dobrog holesterola i smanjuje viskoznost krvi.

Kapilaroterapija po učenju dr Zalmanova

Teoriju ozdravljenja čoveka pomoću poboljšanja rada kapilara prvi je izneo ruski lekar dr Zalmanov i prema toj teoriji uzrok funkcionalnih poremećaja organizma se nalazi uglavnom u kapilarima.

Kapilari su najmanji krvni sudovi koji prožimaju sva naša tkiva i organe. Desetine hiljada kilometara kapilara dopremaju kiseonik i sve neophodne hranljive supstance do svake ćelije organizma, odstranjujući pritom štetne produkte njene životne aktivnosti. Upravo na granici ćelije i kapilara se odvija proces razmene materija. Kod poremećaja kapilarnog krvotoka ćelija gladuje, žedna je, guši se usled nedostatka kiseonika. Ovo je vodi ka bolesti i, na kraju, ka odumiranju. Poremećaj u radu kapilara je osnovni uzrok bilo kog patološkog procesa.

Dodatne informacije

Proizvođač

Pakovanje

100 tableta, 200 tableta