BIODIHIDROKVERCETIN – izvor prirodnih antioksidanata

BIODIHIDROKVERCETIN – izvor prirodnih antioksidanata

5.400 RSD9.600 RSD

BIODIHIDROKVERCETIN je dodatak ishrani. Proizvod sadrži dihidrokvercetin (taksifolin).

5 g/13 g praha

Aktivni sastojak (1 merna kašičica): dihidrokvercetin 66,5 mg.

Način primene: sadržaj 1 merne kašičice posisati jednim dnevno 30 min. pre ili 90 min. posle jela. Može se piti sa malo vode ili, ukoliko je potrebno, razmutiti prah u supenoj kašiki prokuvane ohlađene vode i popiti. Trajanje primene 1-2 meseca. Po potrebi se konzumiranje ovog proizvoda može ponoviti 3 puta godišnje.

Napomena: preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu. Trudnice, žene koje doje i osobe preosetljive na aktivni sastojak ne treba da koriste proizvod. Pre početka korišćenja proizvoda hronični bolesnici treba da se konsultuju sa lekarom.

Zemlja porekla: Rusija

PAKOVANJE 5 g praha: 5.400 RSD
PAKOVANJE 13 g praha: 9.600 RSD
Izaberite pakovanje koje želite da poručite:

Više o proizvodu pročitajte OVDE

Ukloni
000

DIHIDROKVERCETIN (TAKSIFOLIN) – ojačava zidove krvnih sudova, poboljšava regeneraciju unutrašnjih organa i tkiva. Zahvaljujući tome, kao i nizu drugih korisnih svojstva, pojačava imunitet. Čisti organizam od spoljašnjeg toksičnog uticaja okoline.

BIODIHIDROKVERCETIN se proizvodi od korena i prizemnog dela drveta sibirskog ariša. Drvo ariša sadrži do 2,5% flavonoida, od kojih 90% čini taksifolin.

BIODIHIDROKVERCETIN - sibirski ariš

BIODIHIDROKVERCETIN je u obliku praha čiji su molekuli u aktivnoj izomernoj formi identičnoj kao u drvetu ariša, takozvani živi oblik.

Funkcija antioksidanata u organizmu

Antioksidanti su prirodne ili sintetičke supstance sposobne da uspore štetne oksidativne procese koji nastaju zbog velike količine slobodnih radikala. Oni štite ćelije našeg organizma od spoljašnjih i unutrašnjih toksičnih uticaja.

Taksifolin (dihidrokvercetin) је najjači, do danas prepoznati antioksidant. Na ORAC skali nalazi se na prvom mestu sa 32 700 ORAC jedinica. Njegova antiradikalna aktivnost manifestuje se već pri koncentracijama 0,00001-0,0001% uz potpuno odsustvo mutagene aktivnosti.

Dodatne informacije

Proizvođač

Pakovanje

13 g (180 doza), 5 g (70 doza)