VENODOKS čaj – Kod proširenih vena

VENODOKS čaj – Kod proširenih vena

1.280 RSD

VENODOKS čaj kod proširenih vena.

Pakovanje: 30 briketa po 2 g

Sastav: šipurak, oman, čaga, divlji kesten.

Način upotrebe: 1 briket preliti šoljom kipuće vode i ostaviti da odstoji najmanje 5-10 minuta. Piti 2 šolje čaja na dan.

Napomene: Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na neku od komponenti proizvoda, u toku trudnoće i dojenja. Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) preporučljivo je upotrebiti manju dozu (1/4 od predviđene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju. Proizvod nije lek.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 30 briketa

Nema na zalihama

000

Altajsko bilje koje ulazi u sastav čaja VENODOKS ima antiupalno, antioksidativno i antikoagulantno dejstvo.

Koren omana ima antiupalna i antiseptička svojstva. Blagotvorno deluje na jetru, želudac i dvanaestopalačno crevo. Poznato je njegovo delovanje kao sredstva koje zaceljuje rane i ubrzava oporavak vezivnog tkiva.

Čaga ima antioksidantna svojstva. Poznato je pozitivno delovanje čage na jetru, ima antiupalna svojstva, poboljšava metabolizam, aktivira procese razmene materija u organizmu.

Plod divljeg kestena  ima antikoagulantno delovanje, jača zidove vena i krvnih sudova, poboljšava tonus vena, poboljšava mikrocirkulaciju.

Šipurak ili divlja ruža utiče na normalizaciju rada krvnih sudova, deluje na njihov tonus i propustljivost.

Dodatne informacije

Pakovanje

30 briketa

Proizvođač