BOROVAJA MATKA čaj – podrška reproduktivnom zdravlju žene

BOROVAJA MATKA čaj – podrška reproduktivnom zdravlju žene

(1 recenzija korisnika)

1.190 RSD

BOROVAJA MATKA čaj (Orthilia Secunda) Brdska materica – monoflorni čaj sa altajskih planina.

Pakovanje: 30 briketa po 2 g

Sastav: Borovaja matka (Orthilia secunda) Brdska materica (nadzemni deo)

Način primene: 1 briket preliti šoljom kipuće vode i ostaviti da odstoji najmanje 5-10 minuta. Piti 2 šolje čaja na dan.

Napomena: Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na neku od komponenti proizvoda, u toku trudnoće i dojenja. Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) preporučljivo je upotrebiti manju dozu (1/4 od predviđene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju. Proizvod nije lek.

Zemlja porekla: Ruska Federacija.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 30 briketa

000

BOROVAJA MATKA čaj – Brdska materica (Orthilia secunda)

U otkrivenim iskopinama na Altaju pronađene su kamene ploče na kojima je oslikana biljka borovaja matka, koju uvek prati prikaz žene. Ovi artefakti datiraju iz 5-6 veka pre naše ere. U dalekoistočnim kulturama, biljka je vekovima poznata kao prirodno sredstvo u borbi protiv neplodnosti žena, a lekari u Rusiji pre revolucije smatrali su je za preparat izbora u terapiji velikog broja ginekoloških problema.

Biljka Borovaja Matka – Brdska materica (Orthilia secunda)

biljka Borovaja Matka – Brdska materica (Orthilia secunda)

Lekovita svojstva borovoj matki pripisuju ne samo predanja već i savremena klinička istraživanja. Zvanična medicina je potvrdila analgetička, antimikrobna i antiupalna svojstva biljke. Odličan je analgetik i diuretik.

Po preporuci lekara, borovaja matka se može koristiti kod ginekoloških stanja zapaljenske i hormonalne prirode: mioma, policističnih jajnika, cistitisa, erozije sluzokože materice, poremećaja menstrualnog ciklusa, endometrioza itd.

Dodatne informacije

Pakovanje

30 briketa

Proizvođač

Ocene(1)

  1. FENOMENALNO ! Juče bila na kontroli, endometrijum iste debljine kao i pre 4 meseca

Dodajte ocenu

Dodajte ocenu