TIROIDMIN čaj – podržava normalnu funkciju štitaste žlezde

TIROIDMIN čaj – podržava normalnu funkciju štitaste žlezde

1.280 RSD

TIROIDMIN čaj kod povećanog lučenja hormona štitaste žlezde.

Pakovanje: 30 briketa po 2 g

Sastav: jurnica, glog, vranilovka, list divlje jagode, ivan čaj (ruski čaj).

Način upotrebe: 1 briket preliti šoljom kipuće vode i ostaviti da odstoji najmanje 5-10 minuta. Piti 2 šolje čaja na dan.

Napomene: Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na neku od komponenti proizvoda, u toku trudnoće i dojenja. Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) preporučljivo je upotrebiti manju dozu (1/4 od predviđene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju. Proizvod nije lek.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 30 briketa

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 8606108480090 Kategorija: Oznaka:
000

Altajsko bilje koje ulazi u sastav čaja TIROIDMIN, pomaže normalizaciju rada štitaste žlezde pri povećanom lučenju hormona.

Jurnica smiruje centralni nervni sistem, ublažava razdražljivost, poboljšava san, ima opšte blagotvorno delovanje na endokrini sistem u celini.

Glog se u ruskoj narodnoj medicini primenjuju od davnina za normalizaciju rada štitaste žlezde pri povećanom lučenju hormona.

Vranilovka je biljka koja je izuzetna po svom delovanju na centralni nervni i endokrini sistem, poseduje izvanredna svojstva zbog svog bogatog hemijskog sastava, i u tradicionalnoj ruskoj medicini, poznata je kao sredstvo od izuzetnog značaja za uravnoteženu funkciju štitaste žlezde.

List divlje jagode nalazi se u sastavu čaja zbog svoje sposobnosti smanjivanja stepena apsorpcije joda.

Ivan čaj ima izraženo umirujuće delovanje, poseduje antiupalnu komponentu u svom hemijskom sastavu, deluje kao spazmolitik.

Dodatne informacije

Pakovanje

30 briketa

Proizvođač