TIROIDMIN čaj – podržava normalnu funkciju štitaste žlezde

TIROIDMIN čaj – podržava normalnu funkciju štitaste žlezde

(2 recenzije korisnika)

1.280 RSD

TIROIDMIN čaj kod povećanog lučenja hormona štitaste žlezde.

Pakovanje: 30 briketa po 2 g

Sastav: jurnica, glog, vranilovka, list divlje jagode, ivan čaj (ruski čaj).

Način upotrebe: 1 briket preliti šoljom kipuće vode i ostaviti da odstoji najmanje 5-10 minuta. Piti 2 šolje čaja na dan.

Napomene: Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na neku od komponenti proizvoda, u toku trudnoće i dojenja. Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) preporučljivo je upotrebiti manju dozu (1/4 od predviđene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju. Proizvod nije lek.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 30 briketa

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 8606108480090 Kategorija: Oznaka:
000

Altajsko bilje koje ulazi u sastav čaja TIROIDMIN, pomaže normalizaciju rada štitaste žlezde pri povećanom lučenju hormona.

Jurnica smiruje centralni nervni sistem, ublažava razdražljivost, poboljšava san, ima opšte blagotvorno delovanje na endokrini sistem u celini.

Glog se u ruskoj narodnoj medicini primenjuju od davnina za normalizaciju rada štitaste žlezde pri povećanom lučenju hormona.

Vranilovka je biljka koja je izuzetna po svom delovanju na centralni nervni i endokrini sistem, poseduje izvanredna svojstva zbog svog bogatog hemijskog sastava, i u tradicionalnoj ruskoj medicini, poznata je kao sredstvo od izuzetnog značaja za uravnoteženu funkciju štitaste žlezde.

List divlje jagode nalazi se u sastavu čaja zbog svoje sposobnosti smanjivanja stepena apsorpcije joda.

Ivan čaj ima izraženo umirujuće delovanje, poseduje antiupalnu komponentu u svom hemijskom sastavu, deluje kao spazmolitik.

Dodatne informacije

Pakovanje

30 briketa

Proizvođač

Ocene(2)

  1. Zelim da probam. Jer imam problem sa stitnom zlezdom.

  2. Dobar je,samo neznam koliko dugo se pije,ja pijem dva puta dnevno ,danas kupujem 3 flasicu Tsh je sada normalan

    • Poštovani Spaso, Tiroidmin možete piti 3 meseca u kontinuitetu. Nakon toga pravite pauzu koja je individualna, zavisi od vašeg stanja.

Dodajte ocenu

Dodajte ocenu