ARTRO-AKTIV

Filter

Prikaz svih 3 proizvoda

Pogledaj 36/72/Sve

Pomoć kod

3 proizvoda

ARTRO-AKTIV linija ruskih preparata u obliku balzama, kreme i kapsula. Ruski ARTRO AKTIV ostvaruje u sebi savremeni kompleksan prilaz i najnovija medicinska dostignuća u oblasti funkcionisanja zglobova. Da bi se, što je moguće pre, sanirala upala, poželjno je da se omogući unutrašnja i spoljašnja primena blokatora upale zglobova. Naročito je ovakav pristup važan kod oboljenja lakodostupnih zglobova šake, stopala, lakta, ramena i zgloba kolena.

 • Ruski preparat ARTRO-AKTIV topli uljani balzam
  Ruski preparat ARTRO-AKTIV topli uljani balzam
  600 RSD

  ARTRO-AKTIV topli uljani balzam

  ARTRO – AKTIV topli uljani balzam pomaže kod procesa upale, smanjuje bol u oblasti obolelog zgloba, smanjuje naduvenost i otok zgloba, aktivira cirkulaciju u oblasti zgloba, poboljšava pokretljivost i funkciju obolelog zgloba.
  600 RSD
  600 RSD
 • Ruski preparat ARTRO-AKTIV hranljivi krem balzam
  Ruski preparat ARTRO-AKTIV hranljivi krem balzam
  650 RSD

  ARTRO-AKTIV hranljivi krem balzam

  Krem balzam ARTRO-AKTIV hranljivi treba koristiti u drugoj etapi lečenja osteoartroze kada su sanirani upala zgloba, bol i otok. Tada je potrebno očuvati i rehabilitovati hrskavicu zgloba i uspostaviti njegovu normalnu funkciju pomoću krem balzama ARTRO-AKTIV hranljivi.
  650 RSD
  650 RSD
 • Ruski preparat ARTRO-AKTIV kapsule
  Ruski preparat ARTRO-AKTIV kapsule
  700 RSD

  ARTRO-AKTIV prva pomoć za zglobove

  Arto-Aktiv je dodatak ishrani namenjen za zdravlje zglobova. 36 kapsula  po 0,44 g Aktivni sastojci (1 kapsula): uljani ekstrakt semena sibirskog bora (Pinus sibirica) i uljani ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa) 270 mg, suvi ekstrakt smole bosvelije (Boswellia serrata) 30 mg. Ostali sastojci: želatinska kapsula(emulgator lecitin, antioksidansi alfa-tokoferil-acetat, askorbil-palmitat i butilhidroksitoluol), boje kurkumin i arome limuna. Način primene: 1 kapsula 3 puta dnevno za vreme jela. Napomene: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu. Preparat ne smeju da koriste osobe osetljive na neki od sastojaka. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama i ženama koje doje. Osobe sa čirom i opstrukcijom žučnih kanala treba da se konsultuju sa lekarom pre korišćenja proizvoda. Retki neželjeni efekti su digestivni problemi i dermatitis. Zemlja porekla: Rusija
  700 RSD
  700 RSD