ARTRO-AKTIV

Filter

Prikaz svih 3 proizvoda

Pogledaj 36/72/Sve

Pomoć kod

3 proizvoda

ARTRO-AKTIV linija ruskih preparata u obliku balzama, kreme i kapsula. Ruski ARTRO AKTIV ostvaruje u sebi savremeni kompleksan prilaz i najnovija medicinska dostignuća u oblasti funkcionisanja zglobova. Da bi se, što je moguće pre, sanirala upala, poželjno je da se omogući unutrašnja i spoljašnja primena blokatora upale zglobova. Naročito je ovakav pristup važan kod oboljenja lakodostupnih zglobova šake, stopala, lakta, ramena i zgloba kolena.

 • Ruski preparat ARTRO-AKTIV topli uljani balzam
  Ruski preparat ARTRO-AKTIV topli uljani balzam
  600 RSD

  ARTRO-AKTIV topli uljani balzam

  ARTRO – AKTIV topli uljani balzam pomaže kod procesa upale, smanjuje bol u oblasti obolelog zgloba, smanjuje naduvenost i otok zgloba, aktivira cirkulaciju u oblasti zgloba, poboljšava pokretljivost i funkciju obolelog zgloba.
  600 RSD
  600 RSD
 • Ruski preparat ARTRO-AKTIV hranljivi krem balzam
  Ruski preparat ARTRO-AKTIV hranljivi krem balzam
  650 RSD

  ARTRO-AKTIV hranljivi krem balzam

  Krem balzam ARTRO-AKTIV hranljivi treba koristiti u drugoj etapi lečenja osteoartroze kada su sanirani upala zgloba, bol i otok. Tada je potrebno očuvati i rehabilitovati hrskavicu zgloba i uspostaviti njegovu normalnu funkciju pomoću krem balzama ARTRO-AKTIV hranljivi.
  650 RSD
  650 RSD
 • Ruski preparat ARTRO-AKTIV kapsule
  Ruski preparat ARTRO-AKTIV kapsule
  700 RSD

  ARTRO-AKTIV kapsule

  ARTRO-AKTIV - Savremeno rešenje problema zglobova. Linija ARTRO-AKTIV ostvaruje u sebi savremen i kompleksan prilaz i najnovija medicinska dostignuća u oblasti funkcionisanja zglobova. Da bi se, što je moguće pre, sanirala upala, poželjno je da se omogući unutrašnja i spoljašnja primena blokatora upale zglobova. Naročito je ovakav pristup važan kod oboljenja lako dostupnih zglobova šake, stopala, lakatnih, ramenih i zglobova kolena.
  700 RSD
  700 RSD