ARTRO-AKTIV kapsule

ARTRO-AKTIV kapsule

700 RSD

ARTRO-AKTIV – Savremeno rešenje problema zglobova.
Linija ARTRO-AKTIV ostvaruje u sebi savremen i kompleksan prilaz i najnovija medicinska dostignuća u oblasti funkcionisanja zglobova. Da bi se, što je moguće pre, sanirala upala, poželjno je da se omogući unutrašnja i spoljašnja primena blokatora upale zglobova. Naročito je ovakav pristup važan kod oboljenja lako dostupnih zglobova šake, stopala, lakatnih, ramenih i zglobova kolena.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 36 tableta

000

KAPSULE ARTRO-AKTIV PRVA POMOĆ

KAPSULE ARTRO-AKTIV korisno je uzimati kod:

 • osteoartroze (osteoartrita), između ostalog, otežanim usled gastropatije (erozije, čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu)
 • reumatskog, psorijatičkog, juvenilnog artrita
 • sinovita
 • bolnih sindroma u oblasti leđa i kičme
 • osteohondroze kičme, spondiloartroze
 • ankiloznog spondilita (bolest Behterova)
 • povreda zglobova u akutnoj fazi

Uzimanje kapsula ARTRO-AKTIV pomaže da se:

 • ublaži i sanira proces upale
 • smanji bol u oblasti obolelog zgloba
 • smanji naduvenost i otok zgloba
 • aktivira cirkulacija u oblasti zgloba
 • poboljša pokretljivost i funkcije obolelog zgloba

Jedna kapsula ARTRO-AKTIV-a sadrži:

Uljani ekstrakt semena Pinus sibirica Du Tour (sibirskog kedra) i korena Curcuma longa L. (Kurkumi) – 267 mg; suvi ekstrakt smole Boswellia carteri Birdw (tamjanovo drvo) – 30 mg; prirodno aromatično limunovo ulje – 3 mg;

Kako kapsule ARTRO-AKTIV pomažu vašim zglobovima

Kod oboljenja zglobova često dolazi do pogoršanja koja su uvek praćena upalom. Zbog toga  povremeno uzimanje lekova protiv upale za obolelog postaje životna potreba. Veoma je važno da ovi preparati ne nanose štetu organizmu i da se mogu koristiti neograničeno vreme, bez negativnih posledica.

Da bi rešili ovaj problem, ruski farmakolozi i lekari su proučili sredstvo koje je dokazalo svoju efektivnost i, što je najvažnije, apsolutnu neškodljivost – smolu tamjanovog drveta (bosvelije). Već pet hiljada godina se bosvelija uspešno primenjuje za lečenje upale zglobova u indijskoj tradicionalnoj medicini – ajurvedi.

Ali bosvelija ima jedan bitan nedostatak – malu koncentraciju aktivnih supstanci. Potrebno je uzimati je u velikim količinama, a pozitivan efekat se ne javlja brzo.

Ruski naučnici su rešili težak zadatak – njima je pošlo za rukom da razrade specijalnu tehnologiju, koja ne samo da povećava koncentraciju aktivnih supstanci, već i znatno uvećava  protivupalno dejstvo i terapijsku efektivnost bosvelije, koja je pritom ostala neškodljiva. Na osnovu ove najnovije tehnologije stvorena je linija ARTRO-AKTIV.

Naučna istraživanja u Rusiji i SAD-u su pokazala: jedinstvena kombinacija efektivnosti i neškodljivosti se postiže na račun realizacije principijelno novih načina saniranja upale:

 • ekstrakt bosvelije (tamjana) blokira stvaranje leukotrona koji pojačavaju upalu zglobova
 • polifenoli korena kurkume stimulišu zaštitne mehanizme (citoprotektorne belančevine, fermente detoksikacije), koji sprečavaju prelazak akutne upale u hroničnu
 • fitosterini kedra koče rad agresivnih agenasa koji uništavaju hrskavicu i tkiva zgloba.

Zahvaljujući ovakvom delovanju, upala zgloba brzo prolazi, a bol se smiruje. A s obzirom da ove supstance – blokatori upale – ne utiču na COG- ferment, one ne izazivaju ni neželjene efekte koji su karakteristični za tradicionalne lekove protiv upala.

U uporednim predkliničkim ispitivanjima kapsule ARTRO-AKTIV su se pokazale kao efektnije od diklofenaka – zlatnog standarda u lečenju zglobova. Klinička primena linije ARTRO-AKTIV  vršena je na traumatološkoj i ortopedskoj klinici Moskovske medicinske akademije I. M. Sečenova i na klinici Instituta za rehabilitaciju, gde je bila izražena visoka efektivnost kapsula ARTRO-AKTIV  kao i odsustvo neželjenih efekata.

 

Additional information

Proizvođač

Pakovanje

36 tableta

Ocene(2)

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Moja mama je koristila kapsule zajedno sa gelom i bolovi u nozi su prestali za 10 dana.

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Do sada sam zadovoljna, pijem drugu kutiju. Potpuno prestala uzimati druge lekove za bolove.Što se tiče uljanog balzama, nešto mi ne odgovara, ali zato SUMAH prava stvar!

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod