ARTRO-AKTIV prva pomoć za zglobove

ARTRO-AKTIV prva pomoć za zglobove

(2 recenzije korisnika)

700 RSD

Arto-Aktiv je dodatak ishrani namenjen za zdravlje zglobova.

36 kapsula  po 0,44 g

Aktivni sastojci (1 kapsula): uljani ekstrakt semena sibirskog bora (Pinus sibirica) i uljani ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa) 270 mg, suvi ekstrakt smole bosvelije (Boswellia serrata) 30 mg.

Ostali sastojci: želatinska kapsula(emulgator lecitin, antioksidansi alfa-tokoferil-acetat, askorbil-palmitat i butilhidroksitoluol), boje kurkumin i arome limuna.

Način primene: 1 kapsula 3 puta dnevno za vreme jela.

Napomene: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu. Preparat ne smeju da koriste osobe osetljive na neki od sastojaka. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama i ženama koje doje. Osobe sa čirom i opstrukcijom žučnih kanala treba da se konsultuju sa lekarom pre korišćenja proizvoda. Retki neželjeni efekti su digestivni problemi i dermatitis.

Zemlja porekla: Rusija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 36 tableta

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:
000

Artralgija je bol u zglobu najčešće izazvan upalnim procesom. Razlozi za nastanak upale su mnogobrojni: povreda, infekcija, poremećaj u radu imunološkog sistema itd. Pored toga, upala se može pojaviti i zbog razaranja zglobne hrskavice, ali bez obzira na uzrok upale, mehanizam njenog daljeg razvoja i destruktivne posledice za zglob su gotovo  uvek isti. Za vreme upale, zglob propada, pa je važno što pre ublažiti i sanirati upalu zgloba.

Ruski farmakolozi i lekari iskoristili su iskustva tradicionalne indijske medicine i stvorili preparat, Artro-Aktiv, na bazi smole tamjanovog drveta (bosvelije) čiji se koncentrovani aktivni sastav u kombinaciji sa ekstraktom semena sibirskog bora i korena kurkume koristi za ublažavanje tegoba koje prate upalne procese u zglobovima na sledeći način:

  • ekstrakt bosvelije (tamjana) blokira stvaranje leukotriena i interleukini  koji pojačavaju upalu zglobova
  • polifenoli korena kurkume stimulišu zaštitne mehanizme (citoprotektorne belančevine, fermente detoksikacije), koji sprečavaju prelazak akutne upale u hroničnu
  • fitosteroli kedra inhibiraju rad agresivnih agenasa koji uništavaju hrskavicu i tkiva zgloba.

Dodatne informacije

Proizvođač

Pakovanje

36 tableta

Ocene(2)

  1. Moja mama je koristila kapsule zajedno sa gelom i bolovi u nozi su prestali za 10 dana.

  2. Do sada sam zadovoljna, pijem drugu kutiju. Potpuno prestala uzimati druge lekove za bolove.Što se tiče uljanog balzama, nešto mi ne odgovara, ali zato SUMAH prava stvar!

Dodajte ocenu

Dodajte ocenu