ARTRO-AKTIV topli uljani balzam

ARTRO-AKTIV topli uljani balzam

600 RSD

ARTRO – AKTIV topli uljani balzam pomaže kod procesa upale, smanjuje bol u oblasti obolelog zgloba, smanjuje naduvenost i otok zgloba, aktivira cirkulaciju u oblasti zgloba, poboljšava pokretljivost i funkciju obolelog zgloba.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 20 grama

Kategorija: Oznaka:
000

Predlažemo da pogledate

 • Ruski preparat ARTRO-AKTIV hranljivi krem balzam
  650 RSD

  ARTRO-AKTIV krem-balzam hranljivi

  650 RSD

  ARTRO-AKTIV krem-balzam hranljivi

  ARTRO-AKTIV krem balzam hranljivi pomaže očuvanju normalne funkcije zgloba. Pakovanje: Tuba 35 g Sastav: Destilovana voda, lipozomi sa kompleksom antioksidanata, kompleks hranljivih biljnih masti, transportna mikroemulzija, kompleks emulgatora, emolijenti, hondroitin sulfat (5%), glukozamin sulfat (3%), glukozamin acetil (0,5%), ekstrakt bosfelije (tamjanovo drvo), kompleks billjnih protivreumatskih ekstrakata, regenerativno vezivno tkivo, kompleks prirodnih zgušnjivača, hijaluronska kiselina, ionol, parfem. Način upotrebe: Malu količinu krem-balzama naneti u tankom sloju na kožu 2 puta dnevno u oblasti zgloba. Sačekati 2-3 minuta da balzam potpuno upije. Krem-balzam deluje 10-12 časova. Trajanje primene 6-12 nedelja, može se ponoviti posle 2-6 meseci. Napomene: Artro-aktiv krem-balzam ne upotrebljavati kod individualne preosetljivosti na neku od komponenti. Zemlja porekla: Rusija
  650 RSD
 • Ruski preparat ARTRO-AKTIV kapsule
  700 RSD

  ARTRO-AKTIV prva pomoć za zglobove

  700 RSD

  ARTRO-AKTIV prva pomoć za zglobove

  Arto-Aktiv je dodatak ishrani namenjen za zdravlje zglobova. 36 kapsula  po 0,44 g Aktivni sastojci (1 kapsula): uljani ekstrakt semena sibirskog bora (Pinus sibirica) i uljani ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa) 270 mg, suvi ekstrakt smole bosvelije (Boswellia serrata) 30 mg. Ostali sastojci: želatinska kapsula(emulgator lecitin, antioksidansi alfa-tokoferil-acetat, askorbil-palmitat i butilhidroksitoluol), boje kurkumin i arome limuna. Način primene: 1 kapsula 3 puta dnevno za vreme jela. Napomene: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu. Preparat ne smeju da koriste osobe osetljive na neki od sastojaka. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama i ženama koje doje. Osobe sa čirom i opstrukcijom žučnih kanala treba da se konsultuju sa lekarom pre korišćenja proizvoda. Retki neželjeni efekti su digestivni problemi i dermatitis. Zemlja porekla: Rusija
  700 RSD

Balzam ARTRO-AKTIV TOPLI  treba koristiti kod:

 • osteoartroze (osteoartrita)
 • reumatskog, psorijatičkog, juvenilnog artrita
 • sinovita
 • bolnih sindroma u oblasti leđa i kičme
 • osteohondroze kičme, spondiloartroze
 • ankiloznog spondilita (bolest Behterova)
 • povreda zglobova u akutnoj fazi

Delovanje balzama ARTRO-AKTIV TOPLI:

 • ublažuje i sanira proces upale
 • smanjuje bol u oblasti obolelog zgloba
 • smanjuje naduvenost i otok zgloba
 • aktivira cirkulaciju u oblasti zgloba
 • poboljšava pokretljivost i funkciju obolelog zgloba

Način primene balzama ARTRO-AKTIV TOPLI:

Dva-tri puta dnevno, malu količinu balzama naneti ravnomerno u tankom sloju na kožu, u oblasti zglobova.

Kod oboljenja zglobova često dolazi do pogoršanja koja su uvek praćena upalom. Zbog toga  povremeno uzimanje lekova protiv upale za obolelog postaje životna potreba. Veoma je važno da ovi preparati ne nanose štetu organizmu i da se mogu koristiti neograničeno vreme, bez negativnih posledica.

Da bi rešili ovaj problem, ruski farmakolozi i lekari su proučili sredstvo koje je dokazalo svoju efektivnost i, što je najvažnije, apsolutnu neškodljivost – smolu tamjanovog drveta (bosvelije). Već pet hiljada godina se bosvelija uspešno primenjuje za lečenje upale zglobova u tradicionalnoj medicini u Indiji – ajurvedi.

Ali bosvelija ima jedan bitan nedostatak – malu koncentraciju aktivnih supstanci. Potrebno je uzimati je u velikim količinama, a pozitivan efekat se ne javlja brzo.

Ruski naučnici su rešili težak zadatak – njima je pošlo za rukom da razrade specijalnu tehnologiju, koja ne samo da povećava koncentraciju aktivnih supstanci, već i znatno pojačava  protivupalno dejstvo i terapijsku efektivnost bosvelije, koja je pritom ostala neškodljiva. Na osnovu ove najnovije tehnologije stvorena je linija                      

ARTRO-AKTIV

Naučna istraživanja u Rusiji i SAD-u su pokazala: jedinstvena kombinacija efektivnosti i neškodljivosti se postiže na račun realizacije principijelno novih načina saniranja upale:

 • ekstrakt bosvelije (tamjana) blokira stvaranje leukotrona koji pojačavaju upalu zglobova
 • kapsaicin kajenskog bibera blokira neuropeptid P, koji izaziva otok zglobova i jake bolove koji ne prestaju ni kada se zglob nalazi u stanju mirovanja

Zahvaljujući ovakvom delovanju, upala zgloba brzo prolazi, a bol se smiruje. A s obzirom da ove supstance – blokatori upale – ne utiču na COG- ferment, one ne izazivaju ni neželjene efekte koji su karakteristični za tradicionalne lekove protiv upala.

U uporednim predkliničkim ispitivanjima ARTRO-AKTIV se pokazao kao efektniji od diklofenaka – zlatnog standarda u lečenju zglobova. Klinička ispitivanja linije ARTRO-AKTIV vršena su na traumatološkoj i ortopedskoj klinici Moskovske medicinske akademije I. M. Sečenova i na klinici Instituta za rehabilitaciju, gde je bila ispoljena visoka efektivnost balzama ARTRO-AKTIV TOPLI kao i odsustvo neželjenih efekata.

Additional information

Proizvođač

Pakovanje

20 grama

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “ARTRO-AKTIV topli uljani balzam”