ARTRO-AKTIV topli uljani balzam

ARTRO-AKTIV topli uljani balzam

600 RSD

ARTRO – AKTIV topli uljani balzam pomaže kod procesa upale, smanjuje bol u oblasti obolelog zgloba, smanjuje naduvenost i otok zgloba, aktivira cirkulaciju u oblasti zgloba, poboljšava pokretljivost i funkciju obolelog zgloba.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 20 grama

000

Predlažemo da pogledate

 • Ruski preparat ARTRO-AKTIV kapsule
  700 RSD

  ARTRO-AKTIV kapsule

  700 RSD

  ARTRO-AKTIV kapsule

  ARTRO-AKTIV - Savremeno rešenje problema zglobova. Linija ARTRO-AKTIV ostvaruje u sebi savremen i kompleksan prilaz i najnovija medicinska dostignuća u oblasti funkcionisanja zglobova. Da bi se, što je moguće pre, sanirala upala, poželjno je da se omogući unutrašnja i spoljašnja primena blokatora upale zglobova. Naročito je ovakav pristup važan kod oboljenja lako dostupnih zglobova šake, stopala, lakatnih, ramenih i zglobova kolena.
  700 RSD
 • Ruski preparat ARTRO-AKTIV hranljivi krem balzam
  650 RSD

  ARTRO-AKTIV hranljivi krem balzam

  650 RSD

  ARTRO-AKTIV hranljivi krem balzam

  Krem balzam ARTRO-AKTIV hranljivi treba koristiti u drugoj etapi lečenja osteoartroze kada su sanirani upala zgloba, bol i otok. Tada je potrebno očuvati i rehabilitovati hrskavicu zgloba i uspostaviti njegovu normalnu funkciju pomoću krem balzama ARTRO-AKTIV hranljivi.
  650 RSD

Balzam ARTRO-AKTIV TOPLI  treba koristiti kod:

 • osteoartroze (osteoartrita)
 • reumatskog, psorijatičkog, juvenilnog artrita
 • sinovita
 • bolnih sindroma u oblasti leđa i kičme
 • osteohondroze kičme, spondiloartroze
 • ankiloznog spondilita (bolest Behterova)
 • povreda zglobova u akutnoj fazi

Delovanje balzama ARTRO-AKTIV TOPLI:

 • ublažuje i sanira proces upale
 • smanjuje bol u oblasti obolelog zgloba
 • smanjuje naduvenost i otok zgloba
 • aktivira cirkulaciju u oblasti zgloba
 • poboljšava pokretljivost i funkciju obolelog zgloba

Način primene balzama ARTRO-AKTIV TOPLI:

Dva-tri puta dnevno, malu količinu balzama naneti ravnomerno u tankom sloju na kožu, u oblasti zglobova.

Kod oboljenja zglobova često dolazi do pogoršanja koja su uvek praćena upalom. Zbog toga  povremeno uzimanje lekova protiv upale za obolelog postaje životna potreba. Veoma je važno da ovi preparati ne nanose štetu organizmu i da se mogu koristiti neograničeno vreme, bez negativnih posledica.

Da bi rešili ovaj problem, ruski farmakolozi i lekari su proučili sredstvo koje je dokazalo svoju efektivnost i, što je najvažnije, apsolutnu neškodljivost – smolu tamjanovog drveta (bosvelije). Već pet hiljada godina se bosvelija uspešno primenjuje za lečenje upale zglobova u tradicionalnoj medicini u Indiji – ajurvedi.

Ali bosvelija ima jedan bitan nedostatak – malu koncentraciju aktivnih supstanci. Potrebno je uzimati je u velikim količinama, a pozitivan efekat se ne javlja brzo.

Ruski naučnici su rešili težak zadatak – njima je pošlo za rukom da razrade specijalnu tehnologiju, koja ne samo da povećava koncentraciju aktivnih supstanci, već i znatno pojačava  protivupalno dejstvo i terapijsku efektivnost bosvelije, koja je pritom ostala neškodljiva. Na osnovu ove najnovije tehnologije stvorena je linija                      

ARTRO-AKTIV

Naučna istraživanja u Rusiji i SAD-u su pokazala: jedinstvena kombinacija efektivnosti i neškodljivosti se postiže na račun realizacije principijelno novih načina saniranja upale:

 • ekstrakt bosvelije (tamjana) blokira stvaranje leukotrona koji pojačavaju upalu zglobova
 • kapsaicin kajenskog bibera blokira neuropeptid P, koji izaziva otok zglobova i jake bolove koji ne prestaju ni kada se zglob nalazi u stanju mirovanja

Zahvaljujući ovakvom delovanju, upala zgloba brzo prolazi, a bol se smiruje. A s obzirom da ove supstance – blokatori upale – ne utiču na COG- ferment, one ne izazivaju ni neželjene efekte koji su karakteristični za tradicionalne lekove protiv upala.

U uporednim predkliničkim ispitivanjima ARTRO-AKTIV se pokazao kao efektniji od diklofenaka – zlatnog standarda u lečenju zglobova. Klinička ispitivanja linije ARTRO-AKTIV vršena su na traumatološkoj i ortopedskoj klinici Moskovske medicinske akademije I. M. Sečenova i na klinici Instituta za rehabilitaciju, gde je bila ispoljena visoka efektivnost balzama ARTRO-AKTIV TOPLI kao i odsustvo neželjenih efekata.

Additional information

Proizvođač

Pakovanje

20 grama

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “ARTRO-AKTIV topli uljani balzam”