Doktor More – EKSTRAKT ŠKOLJKI

Doktor More – EKSTRAKT ŠKOLJKI

1.650 RSD

EKSTRAKT ŠKOLJKI je dodatak ishrani sa aminokiselinama, peptidima, niskomolekularnim proteinima poreklom iz morskih školjki.

3o kapsula po 0,4 g

Sastojci: osušeni hidrolizat iz morske školjke (Mizuhopecten yessoensis), omotač kapsule (želatin, boja: titan-dioksis).

Način upotrebe: Odrasli 1 kapsula 2 puta dnevno uz obrok, u trajanju od 15 dana. Suplementacija se može ponoviti 2-3 puta u toku godine.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 14 godina. Trudnice i dojilje treba da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja ovog proizvoda.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 30 kapsula

Nema na zalihama

000

U nutritivnom pogledu meso školjki je veoma važan izvor esencijalnih nutritijenata, naročito proteina. Njihova nutritivna vrednost se ogleda u lakšoj svarljivosti, boljem iskorišćenju, pogodnijem aminokiselinskom sastavu, pogotovo kad su u pitanju esencijalne aminokiseline. Osim toga školjke su bogate vitaminima A,C,D,E, kao i vitaminima B kompleksa. Takođe, meso školjki je i nutritivni izvor mineralnih materija, kao sto su kalcijum, magnezijum, gvožđe.

EKSTRAKT ŠKOLJKI je kompleks slobodnih aminokiselina, proteina male molekulske mase i peptida. Dominantne aminokiseline su taurin, glicin, alanin, serin, arginin, glutamin i asparagin.

Aminokiseline: poseduju antioksidativna svojstva, poboljšavaju osetljivost mrežnjače čime se poboljšava vid u uslovima slabog osvetljenja, eliminišu spazam akomodacije i zamor oka, štite očno sočivo i mrežnjaču, smanjuju bol i trzanje oka i dr.

 

 

Dodatne informacije

Pakovanje

30 kapsula

Proizvođač

Linija proizvoda