HEPAFORM – detoksikacija i zdrava funkcija jetre

HEPAFORM – detoksikacija i zdrava funkcija jetre

1.210 RSD

HEPAFORM tablete su dodatak ishrani na bazi biološki aktivnih sastojaka ploda sikavice i herbe ovsa koji doprinose normalnoj funkciji jetre i njenoj detoksikacionoj sposobnosti.

60 tableta

Aktivni sastojci (1 tableta): sprašeni plod sikavice (gujine trave) (Silybum marianum) 300 mg, suvi eksktrakt herbe ovsa (Avena sativa) 25 mg.

Ostali sastojci: maltodekstrin, saharoza, sredstva protiv zgrudnjavanja: kalcijum-stearat, silicijum-dioksid.

Način primene: Odrasli 1 tableta 2-3 puta dnevno uz obrok.

Napomena: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Zbog mogućih interakcija, osobe koje koriste lekove neophodno je da se konsultuju sa lekarom ili farmaceutom.

Zemlja porekla: Rusija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 60 tableta

000

HEPAFORM je fitokompleks za održavanje normalne funkcija jetre i gastrointestinalnog trakta. Koristi se za zaštitu jetre od negativnih uticaja alkohola, toksina i lekova. Pomaže u regeneraciji jetre i regulaciji nivoa holesterola.

Aktivni sastojci sikavice (gujine trave) – flavolignani pomažu sekreciju žuči, poboljšavaju metaboličke procese u jetri, povećavaju njenu otpornost na nepovoljna stanja i pomažu u neutralizaciji štetnih uticaja alkohola, toksina i lekova na jetru. Ekstrakt ovsa povoljno utiče na jetru i pankreas, dopunjuje i pojačava efekat sikavice. Poboljšava stvaranje i eliminaciju žuči, ima hepatoprotektivni efekat.

Mleko sikavice se od davnina koristilo za probleme sa jetrom, u slučaju trovanja, ujeda zmije i dr. Tek sredinom 20. veka otkrivena je hemijska struktura, a osnovna aktivna komponenta dobija naziv „silimarin“.

Ekstrakt ovsa ima veliki broj lako svarljivih proteina koji su bogati esencijalnim aminokiselinama, sadrži ugljene hidrate, masti i vitamine grupe B.

Dodatne informacije

Pakovanje

60 tableta

Proizvođač