TIROIDMAKS čaj – Podržava normalnu funkciju štitaste žlezde

TIROIDMAKS čaj – Podržava normalnu funkciju štitaste žlezde

1.280 RSD

TIROIDMAKS čaj kod smanjenog lučenja hormona štitaste žlezde.

Pakovanje: 30 briketa po 2 g

Sastav: laminarija alga, troskot, koren omana, crveni koren, šipurak.

Način upotrbe: 1 briket preliti šoljom kipuće vode i ostaviti da odstoji najmanje 5-10 minuta. Piti 2 šolje čaja na dan.

Napomene: Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na neku od komponenti proizvoda, u toku trudnoće i dojenja. Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) preporučljivo je upotrebiti manju dozu (1/4 od predviđene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju. Proizvod nije lek.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 30 briketa

Šifra proizvoda: 8606108480038 Kategorija: Oznaka:
000

Altajsko bilje koje ulazi u sastav čaja TIROIDMAKS, pomaže normalizaciju rada štitaste žlezde pri smanjenom lučenju hormona.

Laminarija je bogata jodom koji ulazi u sastav hormona štitne žlezde.

Troskot ima mnogobrojna svojstva zbog bogatog hemijskog sastava koji uključuje širok spektar biološki aktivnih supstanci. Poznat je kao sredstvo za poboljšanje krvne slike, podizanje imuniteta i jačanja organizma.

Koren omana normalizuje motornu, kao i sekretornu funkciju različitih delova digestivnog sistema, čija je funkcija smanjena usled nedovoljne količine hormona štitne žlezde u organizmu. Snažan je detoksikans.

Crveni koren je jedinstvena biljka altajskog podneblja koja ima sposobnost regulacije hormonskog sistema. Ova biljka raste na velikim nadmorskim visinama i spada u endemsko lekovito bilje. Izvrstan je adaptogen i pokretač rada organizma.

Šipurak je bogat vitaminom C. Specifičnost šipurka je u tome što se u jednom plodu nalaze dve nezamenljive biološke supstance: vitamin C i rutin.

Dodatne informacije

Pakovanje

30 briketa

Proizvođač

Ocene(0)

Još uvek nema ocena.

Dodajte ocenu

Ocenite prvi “TIROIDMAKS čaj – Podržava normalnu funkciju štitaste žlezde”