IMUNORM čaj – za imuni sistem

IMUNORM čaj – za imuni sistem

1.280 RSD

IMUNORM čaj za imuni sistem i jačanje organizma

Pakovanje: 30 briketa po 2 g

Sastav: zlatni koren, virak, badan, levzeja, šipurak, kopriva.

Način upotrebe: 1 briket preliti šoljom kipuće vode i ostaviti da odstoji najmanje 5-10 minuta. Piti 2 šolje čaja na dan.

Napomene: Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na neku od komponenti proizvoda, u toku trudnoće i dojenja. Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) preporučljivo je upotrebiti manju dozu (1/4 od predviđene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju. Proizvod nije lek.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 30 briketa

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 8606108480083 Kategorija: Oznaka:
000

Altajsko bilje koje ulazi u sastav čaja IMUNORM podržava imuni sistem i jača organizam.

Zlatni koren i levzeja su biljke koje imaju široku primenu u slučajevima iscrpljenosti, velikog umora, lošeg raspoloženja, odsutstva elana, razdražljivosti, glavobolje, lošeg sna, smanjenog apetita.

Virak poseduje antiupalnu aktivnost i regenerativno delovanje na organizam. Koristan je u periodu oporavka nakon bolesti kao i u akutnim fazama različitih oboljenja koja su u vezi sa upalnim procesima.

Šipurak poboljšava i stimuliše procese razmene materija u organizmu, potpomaže sintezu hormona, kao i regenerisanje tkiva, poseduje poznata antiupalna svojstva i predstavlja izvor vitamina, mikro i makroelemenata. Surovi klimatski uslovi u kojima šipurak raste na Altaju, čine da njegov plod bude bogatiji aktivnim biološkim materijama u poređenju sa vrstama koje su odgajane u južnijim predelima.

Badan poseduje antiupalna i antimikrobna svojstva, kao i sposobnost da ojača zidove krvnih sudova.

Kopriva je poznata kao lekovita biljka, ispoljava antiupalna i antiseptička svojstva. Preporučuje se za jačanje ženskog reproduktivnog sistema, kod anemije, za zaustavljanje krvarenja, a primenom spolja pospešuje proces zarastanja rana.

Dodatne informacije

Pakovanje

30 briketa

Proizvođač