Doktor More – BILANORM

Doktor More – BILANORM

2.700 RSD

BILANORM je dodatak ishtani sa aminokiselinama poreklom iz školjke Corbicula japonica.

30 kapsula po 0,4 g

Sastojci: prašak hidrolizata školjke (Corbicula japonica), omotač kapsule (želatin, boja: titan-dioksid).

Način upotrebe: odrasli 1 kapsula 2 puta dnevno uz obrok. Preporučuju se uzimanje u kontinuitetu u periodu od 15 dana. Suplementacija se može ponoviti uz konsultaciju sa lekarom.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, doiljama i osobama mlađim od 14 godina.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 30 kapsula

Kategorija: Oznaka:
000

Školjka Corbicula japonica se komercijalno gaji u Japanu, jestivi deo školjke je bogat proteinima i slobodnim aminokiselinama naročito u sadržaju beta-alanina, alanina, glutaminske kiseline i glicina. Studije u kojima je korišćen ekstrakt druge vrste školjke iz istog roda (Corbicula fluminea) su pokazale da primena ovog ekstrakta može imati povoljan efekat na funkciju jetre, hipoholesterolemijski efekat, povoljan efekat kod masne bolesti jetre i efekat na metabolizam masnih kiselina. Takođe ima protektivni efekat kod akutnih oštećenja jetre usled delovanja ksenobiotika.

 

Dodatne informacije

Pakovanje

30 kapsula

Proizvođač

Linija proizvoda